Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה גררו לי את האוטו בת"א בטענה שחניתי לפני השלט שמתיר חניה, יצאה לי הנשמה עד שמצאתי חניה והקפדתי להחנות אחרי השלט. בכל מקרה יש נזקים מהגרירה והם אמרו לי להתקשר היום בבוקר לאיזה מספר ולקבוע תור כדי שהשמאי שלהם יחליט מה אני מקבל כתוצאה מהנזק.

הנזק הנראה לעין זה כל החצאיות והכנפונים שבורים בתופסנים שלהם, כמובן שאני אדרוש החלפה מלאה, השאלה שלי היא איזה נזק יכול להגרם מהרמה של האוטו על המשאית עם הליפט?

יש רעש של ציקצוקים מצד ימין מידי פעם בנסיעה, לא מצאתי כלכך מאיפה זה. בנוסף אם פותחים את הדלת של הנוסע פתיחה מלאה ואז סוגרים יש לה תקיעה קטנה במהלך כאילו היא נוגעת בכנף או משהו בדרך בקליק הראשון של המעצור של הדלת, יש סיכוי שהליפט עיקם קצת את הכנף הקדמים בלמטה שלה איפה שהגלגל?

איזה עוד דברים כדאי לי לבדוק? הרכב פיג'ו 106 GTI.

עכשיו בקשר לדוח עצמו, כדאי לי לערער או לגשת ישר למשפט? אני חושב שבית משפט זה סיכוי יותר טוב כי הוא גוף יותר ניטרלי מאשר ערעור שהם בודקים בעצמם וכמובן דוחים אותו גם אם אתה צודק. ואם אני אכן מקבל ביטוח של הדוח תנועה, אני גם מקבל ביחד החזר הוצאות גרירה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל תדאג להביא שמאי מטעמך כי השמאי שלהם ינסה לחפף כמה שיותר כי זה האינטרס שלו בשם שולחיו

שנית תתעד את הכל מצולם בפילם רגיל וזה לפני בדיקת השמאים ורצוי שיהיה תאריך על הצילום

כמו כן אם אתה מטפל במוסך מסודר ויש לך תיעוד טיפולים אחרון ואישור על תקינות החלקים שניזוקו בזמן הטיפול במוסך גם זה טוב למניעת מצב בו יטענו שחצי מהנזק כבר היה שריר וקיים לפני הגרירה

פורסם

אני מניח שאם הם לא יתנו לי את המגיע לי יש לי את האפשרות ללכת נגדם דרך סוכן הביטוח שלי כמו בכל פגיעה רגילה, נכון?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...