Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם זה מנוע 1400 טורבו- לא כ"כ מומלץ.

מדובר באותו מנוע שהיה לאסטרה טורבו 1400 ושם יש תופעה של LSPI -רכב שלא הוחלף בו שמן לפי תקן/דרישות היצרן יפתח בעיית הצתה מוקדמת ומשם המנוע נהרס בק"מ מאוד נמוך.

 

 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפורטה והסיד מעולות למשפחה.
אתה רק צריך למצוא אחת שמורה עם ק"מ נמוך- ואז רוב הסיכויים שידרשו מחיר מופקע בימים אלה, אבל נסה להתמקח.

פורסם

בסיד צריך לבדוק האם סוג הגיר מתאים לך- רובוטי כפול מצמדים.

לפורטה תיבת הילוכים אוטומטית רגילה 6 הילוכים ולטעמי היא עדיפה בטח אם תסע את רוב הנסיעות בעיר.

 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל מקרה לגופו- חפש אחת שמורה עם נתונים טובים,בדוק את הנדרש לפני בדיקה כדי לא ליפול ואם הכל תקין ללכת למכון בדיקה.

שתי תקלות כלליות בדגמי יונדאי קיה- חיישן קראנק וסליל כרית אוויר- לא משהון דרמטי לכיס לעומת תקלות יקרות בהרבה של יצרנים אחרים.

 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...