Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרניבל 2008 צריכת דלק מוגזמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה קרניבל 2008 דור שני מנוע 2.9 טורבו דיזל. הרכב נוסע טוב אבל צריכת הדלק נראית לא הגיונית: 5 קמ"ל בנסיעה משולבת עד 7-8 קמ"ל בשיוט בינעירוני. הרכב מלא תמיד עם זוג+ ילדים בגילאי יסודי ומטה+ מזוודה עגלה וכדו' ועדיין נשמע לי צריכה לא הגיונית לטורבו דיזל.

1. האם אכן הצריכה האמורה לא סבירה?

2. במידה וכן איזה כיוון כדאי להתחיל לבדוק כשהכל לכאורה תקין?

פורסם

הדיזלים הישנים לא ידועים בחסכנות בתוך העיר. רכב בן 13 ששוקל לבד 2 טון, ואתה אומר שהוא תמיד מלא; הייתי משער שלאחר טיפול וקצת נקיונות היה עושה 1 ל 6  בעיר. העניין הוא שבשיוט הוא אמור להתקרב ל 1 ל 10. יש לו גיר 5 הילוכים אז גם לא שיא החיסכון.

בקיה סורנטו 2.2 דיזל שאשתי נהגה ( לא בעדינות יתרה ) היא היתה עושה 1 ל 7 בממוצע וכשאני נהגתי בנחת הייתי עושה 1 ל 11 עם קצת יותר בינעירוני והיה לו גיר 6 הילוכים.

שיבדוק שטיפול אחרון בוצע כראוי, שיראה שהוא מתדלק בתחנה טובה ולא נוסע על סולר מהול (שבדרך כלל בזול). בסוף יום תמיד חשוב להבין כמה הוא נוסע בחודש: כי אם הוא נוסע מעט, ולא מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים,  הניסיונות לטפל ולתקן יכולים לעלות הרבה יותר מהשיפור בצריכת הדלק ל 5 שנים קדימה...(;-

• רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...