Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשמשה האחורית יש מענין פסים רוחביים, לא יודע מה מטרתם.

שמתי לב שבמראה שאני מסתכל אחורה אז בלילה האור נשבר בצורה מוזרה מכיוון השמשה האחורית כאילו זה בא לידי ביטוי בשברים כאילו בדפוס הפסים, לא בטוח לגמרי איך להסביר את זה...

יכול להיות שזה נובע משמשה אחורית מלוכלת?

פורסם (נערך)

הפסים הרוחביים תקינים,ומטרתם הפשרת אדים בשמשה האחורית.שבירת האור היא כנראה בגלל השחרה לא איכותית של החלון.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
פורסם (נערך)

השחרה?

מגיעה מהחברה או ככל הנראה פיראטית?

רק אתמול ישבתי איזה שעה עם חבר הורדתי השחרה בחלונות קדמיים...

את המוות הרכב יעשה לי, עכשיו גם המראה המתקפלת השמאלית עושה רעשים ולא מתקפלת...

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

כמו שנאמר - הפסים הרוחביים הם פסי חימום שנועדו להפשרת אדים.

כשאתה אומר "שבירת אור", אתה מתכוון למין אפקט קשת בענן כמו זה בפינות של הפנס שבתמונה?

451385547_DS7---2021-41.thumb.jpg.679b8f087694cdf7e3e9eab48fa4ef76.jpg

אם כן, זה אכן קורה כשמסתכלים על חלון עם ציפוי פלסטיק/ניילון עליו (לא חייב להיות השחרה, אבל חייב להיות ציפוי) דרך משקפיים (או מצלמה) מקוטבות (פולורייזד/פולארויד). בגדול, זה סתם טיפה מציק בעין. אין לזה שום השפעה או הפרעה לכלום.

עצה שלי - אם אתה יכול להימנע מלהוריד את הציפוי, עדיף. אם תקלף אותו לא מספיק בעדינות אתה עלול לתלוש את הפסים מתחילת ההודעה ואז הפשרת האדים לא תעבוד, וזה יכול להיות נורא מעצבן. הרבה יותר מעצבן מאשר קצת צבעים כשאתה מסתכל במראה האחורית. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 3 דקות, פבל כתב:

כמו שנאמר - הפסים הרוחביים הם פסי חימום שנועדו להפשרת אדים.

כשאתה אומר "שבירת אור", אתה מתכוון למין אפקט קשת בענן כמו זה בפינות של הפנס שבתמונה?

451385547_DS7---2021-41.thumb.jpg.679b8f087694cdf7e3e9eab48fa4ef76.jpg

אם כן, זה אכן קורה כשמסתכלים על חלון עם ציפוי פלסטיק/ניילון עליו (לא חייב להיות השחרה, אבל חייב להיות ציפוי) דרך משקפיים (או מצלמה) מקוטבות (פולורייזד/פולארויד). בגדול, זה סתם טיפה מציק בעין. אין לזה שום השפעה או הפרעה לכלום.

עצה שלי - אם אתה יכול להימנע מלהוריד את הציפוי, עדיף. אם תקלף אותו לא מספיק בעדינות אתה עלול לתלוש את הפסים מתחילת ההודעה ואז הפשרת האדים לא תעבוד, וזה יכול להיות נורא מעצבן. הרבה יותר מעצבן מאשר קצת צבעים כשאתה מסתכל במראה האחורית. 

במקום לראות את יחידת התאורה כמעין עיגול זה נראה כמקטעים שבורים לאורך.

השאלה היא אם זה לא בעייתי מבחינת הכוח, אין לי כוח להתעסק עם זה, זו בדיוק הסיבה שבגלל הסרתי את ההשחרה מהחלונות הקדמיים

פורסם (נערך)

אני אגיד לך את האמת, לא רואה שום דבר חריג בתמונה.

בטח שלא משהו ממש מעצבן כפי שאתה אומר.

כמובן שזו ההבחנה שלי, לא שולל את מה שאתה מרגיש / רואה, אבל על סמך התמונה שצירפת, לא הייתי נוגע בכלום. 

דווקא נראה שהשמשה מלוכלכת. סיכוי טוב שאם תנקה אותה, זה ייעלם.

עריכה אחרונה על ידי cabrio
.
פורסם
לפני 19 שעות, cabrio כתב:

אני אגיד לך את האמת, לא רואה שום דבר חריג בתמונה.

בטח שלא משהו ממש מעצבן כפי שאתה אומר.

כמובן שזו ההבחנה שלי, לא שולל את מה שאתה מרגיש / רואה, אבל על סמך התמונה שצירפת, לא הייתי נוגע בכלום. 

דווקא נראה שהשמשה מלוכלכת. סיכוי טוב שאם תנקה אותה, זה ייעלם.

מבחנית טסט אין עם זה בעיות?

פורסם
לפני 17 שעות, שליקו99 כתב:

מבחנית טסט אין עם זה בעיות?

אם אין השחרה חריגה - מה שלא רואים בתמונה - לא תהיה לך שום בעיה.

הכל טוב. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...