Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

באיזור שלי יש הרבה פרוייקטי בניה וכל שבוע הרכב נראה כאילו עברה עליו סופת חול...

רכשתי את המוצר הזה ואני מנקה איתו את הרכב מדי פעם. חשבתי "להשקיע" עוד קצת ולהוסיף גם שמפו עם האביזר המצורף.

מדובר על סובארו ישנה, לא צריך להשתולל עם המוצר. סה"כ רוצה משהו שיעזור להוריד לכלוכים ויוסיף מעט ברק.

הלכתי קצת לאיבוד בשרשורים שמצאתי (מה גם שהם ישנים). אשמח להמלצה על חומר סביר שניתן להשיג בארץ (איזור השרון).

עוד שאלה לא קשורה - במידה ויש לי גישה למים מזוקקים, האם שימוש בהם יפחית את סימני האבק שנשארים על הרכב?

עריכה אחרונה על ידי nev
פורסם

הלינק שלך שבור, לא ברור מה רכשת ומהו האביזר שבו תשתמש בשמפו, 

תן לנו פרטים כדי שנוכל לעזור

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

הייתי ממליץ על אוטוסטור מבחינת ישראל, אבל הוא פשוט לא מביא מלאים ומחיר המשלוח שלו (למי שלא גר או מגיע למרכז) גבוה מאוד בעיני,

אז,

הכי קל והכי פשוט - אמאזון ארה״ב

קל

מהיר

זול יחסית

יש לי גם סלר אירופי אחד לפחות בebay שמחזיק סטוק קבוע של המוצר, אבל זה יצא יקר מאמאזון.

אני מחזיק בקבוק אחד למקרים מיוחדים, פשוט עברתי לסבון אחר.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • רעיון טוב! 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...