Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר פוליש וננו (כביכול) לפני חודש וקצת בערך. היום שטפתי את הרכב פעם ראשונה עם גרניק אחרי הטיפול הזה (פעם קודמת זה היה בשיטת ניקוי יבש עם דלי אחד של מים וכמות חומר רצויה). נוכחתי מהשטיפה עם הגרניק היום (במתקן בכפר סבא אגב) שההידרופוביות ממש על הפנים. מבחינת שיטינג זה עוד בסדר אבל הבידינג ממש גרוע. היה לי יחסית המון מים לסלק. אני משווה את זה למצב ההידרופוביות שהיה לי לפני הטיפול פוליש והננו, שהייתה מעולה בגלל יישום של אוטם ושימוש ב- bsd. אז אני קצת מהרהר שאולי עבדו עליי ולא באמת עשו ציפוי ננו או אולי איזה משהו ברמה ירודה ממש..זה הגיוני או שלא מחייב שציפוי ננו ייתן הידרופוביות מטורפת?

בכל אופן, שאלה נוספת. במידה וארצה ליישם אוטם עוד כמה חודשים, יש טעם בפלסטלינה לפני, במידה ואכן יש אצלי באמת ציפוי ננו? כי אמר לי זה שעשה לי את הטיפול, שאין צורך בפלסטלינה בגלל הציפוי. גם אמר שפלסטלינה גורמת לשריטות בצבע ושבגלל שנהגתי לעשות בצורה חובבנית כביכול ולא אצל איש מקצוע מיומן, אז יצרתי בעצמי שריטות מהשימוש בפלסטלינה. אני לא חושב שזה עושה שריטות, בוודאי אם עושים זאת נכון עם חומר ייעודי/מסכך. האומנם?

פורסם (נערך)

לא יודע איזה "ננו" כביכול הוא שם לך על הרכב וציפוי "טוב" לא אמור לאבד בידינג אחרי פרק זמן קצר כל כך.

נקה את הרכב עם שטיפה טובה ואז שים עליו חומר הגנה קרמי למשל אחד מאלה

Meguiar's Hybrid Ceramic Spray Wax או  Mothers CMX Ceramic Spray

יחזיקו מעל חצי שנה (אמורים להגיע עד שנה) אבל אנו אופטימים ותקבל שמירה טובה על הרכב

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

@BRAVO30 איזה נאנו היו אמורים לעשות לך? של איזו חברה?

ואם לא עשו פלסטלינה ועשו פוליש אז הציפוי אמור להיות פיקס, אין סיבה לתופעות שאתה מתאר. 🤷🏻‍♂️

לפני שאתה רץ לקנות אוטם קרמי או מה שזה לא יהיה שתחליט לשים על הרכב, 

מציע שתבדוק מי עשה מה ובאיזה חומרים השתמשו 🤔🧐

אם אתה זה ששילם על הנאנו, אל תוציא שקל נוסף לפני שתמצה את מה ששילמת כבר עבורו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Super_T כתב:

@BRAVO30 איזה נאנו היו אמורים לעשות לך? של איזו חברה?

ואם לא עשו פלסטלינה ועשו פוליש אז הציפוי אמור להיות פיקס, אין סיבה לתופעות שאתה מתאר. 🤷🏻‍♂️

לפני שאתה רץ לקנות אוטם קרמי או מה שזה לא יהיה שתחליט לשים על הרכב, 

מציע שתבדוק מי עשה מה ובאיזה חומרים השתמשו 🤔🧐

אם אתה זה ששילם על הנאנו, אל תוציא שקל נוסף לפני שתמצה את מה ששילמת כבר עבורו.

לא שאלתי אותו של מי הציפוי. זה מקום בתל אביב עם ביקורות טובות, עשה לי טיפול של פוליש והציפוי. מניח שעשה גם פלסטלינה לפני. הרכב יצא יפה אחרי הטיפול, מבריק וחלק מאד (כמובן שגם עכשיו מאד חלק) עם עומק יפה. המטרה של הטיפול מבחינתי זה פשוט להוריד סווירלים וכמה שיותר, כי זה מה שהציק לי לפני. פשוט ההידרופוביות נראתה לי על הפנים בשטיפה האחרונה. 

אציין שהטיפול עצמו של הפוליש והננו עלה לי בסביבות 2,000₪ אז אולי מה שמקבלים עבור המחיר הזה, אינו ציפוי ננו רציני ממש, לא יודע...

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם
לפני כשעה, BRAVO30 כתב:

לא שאלתי אותו של מי הציפוי. זה מקום בתל אביב עם ביקורות טובות, עשה לי טיפול של פוליש והציפוי. מניח שעשה גם פלסטלינה לפני. הרכב יצא יפה אחרי הטיפול, מבריק וחלק מאד (כמובן שגם עכשיו מאד חלק) עם עומק יפה. המטרה של הטיפול מבחינתי זה פשוט להוריד סווירלים וכמה שיותר, כי זה מה שהציק לי לפני. פשוט ההידרופוביות נראתה לי על הפנים בשטיפה האחרונה. 

אציין שהטיפול עצמו של הפוליש והננו עלה לי בסביבות 2,000₪ אז אולי מה שמקבלים עבור המחיר הזה, אינו ציפוי ננו רציני ממש, לא יודע...

עבור מחיר כזה אצל דיטיילר "מקצועי" היית מקבל פוליש עם ציפוי איכותי ביותר _שכבה אחת) ועוד היה נשאר עודף.

חבל שלא ביררת מה הוא עושה לפני. (אל תוותר לו ותדרוש מידע)

תנסה לשאול ולבדוק ואם לא תקבל תשובות - שים את אחד החומרים שהמלצתי או משהו דומה שמחזיקים הרבה זמן ותהייה לך הגנה.

קובי

פורסם
לפני שעה, Daedalus כתב:

@BRAVO30 אם אתה מבסוט על הפוליש תוכל לרשום לי פה או בפרטי איפה עשית ? אני מחפש מקום מומלץ לפוליש והמחיר נשמע לי סביר 

חייב לומר שאני הייתי מגיב בדיוק הפוך 🤷🏻‍♂️

בעל מקום שלא רק שלא אמר ללקוח איזה חומר הוא שם לו, כמה שכבות, והעבודה שלו מוטלת בספק, ועוד זרק משפט כמו ״פלסטלינה עושה שריטות״ בלי להסביר (ולא ניכנס כרגע לנכונות המשפט הזה…)

וואלה, הייתי חושב פעמיים.

פורסם

תחזור למקום שעשית בו את הציפוי,

אם אפשר לקרוא לזה ציפוי,

תבקש ממנו לשים מים על הרכב,

אפילו מבקבוק ותשאל אותו למה אין בידינג.

אל תיישם שום דבר על הרכב לפני שאתה מקבל תשובות לכל השאלות שנשאלו פה.

פורסם

לפי מה שאני מכיר מהדיילטרים ביוטיוב שאני עוקב אחריהם ( car craft auto detailing \ AMMO NYC וכו' ) פלסטלינה כן יכולה לגרום לסווירלים ומומלץ לעשות אחרי פוליש 

פותח הדיון רשם שהפוליש יצא טוב ואני מחפש מקום לעשות פוליש לא ציפוי כלשהו 

בכל מקרה אשמח להמלצות לדיילטרים כי המקומות שיש בנעוץ בפורום וקרובים אליי לא פתוחים \ מבקשים מחירים ממש גבוהים

פורסם

פסטלינה לא עושה סווירלים, כשעושים אותה נכון,

להסתכל על חומרים של Ammo NYC זה אחלה, אבל צריך לזכור שהאיש מטפל ברכבים שעולים המון כסף, והלקוחות שלו נותנים לו רכבים יקרים בטירוף לטיפול יקר בטירוף, בכל פעם מחדש, אז ברור שזה לא יתחיל וייגמר בפלסטלינה.

יש עוד מלא ערוצים עם מלא המלצות, רוב הגדולים, עובדים עם מכונות וחומרים יקרים,

גם אני חושב על הגרניק הבא שלי ויורד לרמת איזה צינור ואקדח לחבר אליו שעולים יחד יותר מגרניק רגיל,

וכן, אני מבין שזה אובר קיל ושאני מפגר,

אז מה? בסופו של יום, לא חייבים כלום,

רק צריכים לקחת דברים בפרופורציה ולמצוא פתרון שמתאים לאותו הזמן והיכולת 🙂

אני לא יודע היכן אתה גר, ומה הומלץ לך,

אבל לצורך העניין, 

פעילות של ״הכן רכבך לחורף״ שכוללת פוליש מלא לכל הרכב וציפוי טפלון (לא ננו) שיחזיק כל החורף עד (גג) חצי שנה, זה עניין של 1,500₪ לפחות

עכשיו, ידוע שבמרכז מאוד יקר, ולא ברור או ידוע לנו איזה רכב יש לך ומה מצבו החיצוני,

אבל תחשוב על זה ככה,

אם במרכז במקום שמכבד עצמו רוצים 4,000₪ לנאנו כולל טיפול הכנה,

בוא צפונה לחיפה והקריות ותסגור את זה ב-3,000₪ במקום מעולה,

עוד 400-500₪ לדלק+רכבת הלוך ושוב (יחד),

ונשארת עם 500₪ ביד למתנות להורים לראש השנה.

פורסם
לפני 6 שעות, Daedalus כתב:

לפי מה שאני מכיר מהדיילטרים ביוטיוב שאני עוקב אחריהם ( car craft auto detailing \ AMMO NYC וכו' ) פלסטלינה כן יכולה לגרום לסווירלים ומומלץ לעשות אחרי פוליש 

פותח הדיון רשם שהפוליש יצא טוב ואני מחפש מקום לעשות פוליש לא ציפוי כלשהו 

בכל מקרה אשמח להמלצות לדיילטרים כי המקומות שיש בנעוץ בפורום וקרובים אליי לא פתוחים \ מבקשים מחירים ממש גבוהים

לא הבנתי למה מומלץ פלסטלינה אחרי פוליש? אני יודע שזה שלב לפני, לא אחרי. 

לפני 5 שעות, Super_T כתב:

אני לא יודע היכן אתה גר, ומה הומלץ לך,

אבל לצורך העניין, 

פעילות של ״הכן רכבך לחורף״ שכוללת פוליש מלא לכל הרכב וציפוי טפלון (לא ננו) שיחזיק כל החורף עד (גג) חצי שנה, זה עניין של 1,500₪ לפחות

מה זה ציפוי טפלון?

פורסם (נערך)

ציפוי הידרופובי ששומר על הצבע, סוג של אוטם צבע אם תרצה.

וכמו שרשמתי בשרשור אחר,

מי שרוצה אוטם צבע מעולה של CHEMICAL GUYS בחינם (JET SEAL) שיבוא לקריות - אני נותן בקבוק ש-3/4 מלא ללא עלות כי אני עם נאנו על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Daedalus כתב:

@BRAVO30 אם אתה מבסוט על הפוליש תוכל לרשום לי פה או בפרטי איפה עשית ? אני מחפש מקום מומלץ לפוליש והמחיר נשמע לי סביר 

לא מבין מדוע אתה מחפש מקום שהתוצאות לא היו טובות :(

בפחות כסף אתה יכול לקבל איכות הרבה יותר גבוהה.

לדוגמה - אחד הדיטיילרים הטובים - יעקב אלטר - תתקשר אליו

בסביבות 1000 ש"ח יעשה לך פוליש וציפוי ננו (שכבה אחת) ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה אם לא ברמה הכי גבוהה שאפשר בארץ.

חייב להוסיף - אתם משקיעים המון ברכב ויש כאלה שפשוט הולכים לכל מיני מקומות עלומי שם ונפגעים ומחפשים אחרים שגם יפגעו לכם ברכב - למה?

לפני עבודה על הרכב השמור שלכם תתקשרו לכמה מהטובים ביותר ותקבלו מחיר ואז אם אתם רוצים תבררו במקומות אחרים למצוא מחיר זול יותר.

יום טוב :)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם (נערך)

לא יודע איך יעקב,

לא מכיר אותו, אבל אם לשפוט ע"פ עמוד הפייס שלו,

הוא יכול לעזור עם טיפול מקצועי בסיסי לרכב,

חייב לומר שלא התרשמתי מהחומרים שאיתם הוא עובד,

אבל,

אם לשפוט לפי התמונות והסרטונים שהוא העלה לרשת, אין ספק שהעבודה שלו טובה ומניבה תוצאות טובות בהרבה מאלו שתיאר פותח השרשור.
שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...