Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

בנוגע למקום שפותח הדיון עשה את הפוליש - הוא לא התלונן על הפוליש ואני לא מאמין שצריך לשרוף מקום על מקרה אחד במיוחד שפותח הדיון לא התלונן על רמת הפוליש

כמובן שאני אבדוק את המקום ואקח פרטים ואני לא התחייבתי עכשיו לעשות אצלו 😕 אני מחפש מקום טוב וגם זמין לאזור שלי ( ראשון לציון ) כי נסיעה לחיפה כמו שהציעו לא רלוונטי

לגבי יעקב - שמעתי עליו דברים טובים אבל בעבר שמעתי שהמחירים מאוד גבוהים ( מוכן להשקיע אבל לא סכומים של 4K לטיפול פוליש ) אבל אם אתה אומר שזה אזור המחירים שלו אצור איתו קשר לבירורים

תודה לכם

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Super_T כתב:

ציפוי הידרופובי ששומר על הצבע, סוג של אוטם צבע אם תרצה.

וכמו שרשמתי בשרשור אחר,

מי שרוצה אוטם צבע מעולה של CHEMICAL GUYS בחינם (JET SEAL) שיבוא לקריות - אני נותן בקבוק ש-3/4 מלא ללא עלות כי אני עם נאנו על הרכב.

וואלה שווה. למרות שאתה עדיין יכול ליישם אוטם אחרי כמה חודשים, אפילו שיש נאנו. זה רק יחזק אותו ויוסיף, לא? 

לפני 15 שעות, kobi_g כתב:

לא מבין מדוע אתה מחפש מקום שהתוצאות לא היו טובות :(

בפחות כסף אתה יכול לקבל איכות הרבה יותר גבוהה.

לדוגמה - אחד הדיטיילרים הטובים - יעקב אלטר - תתקשר אליו

בסביבות 1000 ש"ח יעשה לך פוליש וציפוי ננו (שכבה אחת) ברמה הרבה הרבה יותר גבוהה אם לא ברמה הכי גבוהה שאפשר בארץ.

חייב להוסיף - אתם משקיעים המון ברכב ויש כאלה שפשוט הולכים לכל מיני מקומות עלומי שם ונפגעים ומחפשים אחרים שגם יפגעו לכם ברכב - למה?

לפני עבודה על הרכב השמור שלכם תתקשרו לכמה מהטובים ביותר ותקבלו מחיר ואז אם אתם רוצים תבררו במקומות אחרים למצוא מחיר זול יותר.

יום טוב :)

חחח, סליחה אבל...אתה באמת חושב שזה מה שיעקב אלטר לוקח? אלטר לא ייגע לך ברכב בפחות מ- 2,500 ש"ח לפוליש "מינימלי" מאד, בטח לא גם נאנו. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם
לפני 3 שעות, BRAVO30 כתב:

וואלה שווה. למרות שאתה עדיין יכול ליישם אוטם אחרי כמה חודשים, אפילו שיש נאנו. זה רק יחזק אותו ויוסיף, לא? 

לא יודע,
אני משתמש בקצף עדין לשטיפה השבועית (Koch Chemie GSF) ובקרוב אזמין ספריי After Wash ששומר על נאנו בשביל התחזוקה,

פשוט מתלבט כרגע בין שניים שלושה, אחד של Koch Chemie אחד של CarPro ואחד של Gyeon.. בינתיים הציפוי חדש ואני פחות מחפש לרסס עליו משהו, אחרי החגים כבר אגיע למסקנות ואזמין משהו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, BRAVO30 כתב:

חחח, סליחה אבל...אתה באמת חושב שזה מה שיעקב אלטר לוקח? אלטר לא ייגע לך ברכב בפחות מ- 2,500 ש"ח לפוליש "מינימלי" מאד, בטח לא גם נאנו. 

אז בוא ופתיע אותך: כתבתי ליעקב אלטר אתמול והנה התשובה שכעת תרוץ אליו כי הוא אכן אחד המעולים.

והמסקנה - תמיד תמיד תשאל! כן גם את הכי טובים (אתה חושב שלפותח השרשור בצעו יותר משכבה אחת?)

את הסכום שזכרתי - כ 1000 זה היה מלפני 3 שנים שרכשתי את הרכב ורציתי לעשות ציפוי על שאר הרכב והתקשרתי אל יעקב (3 שנים עברו) והוא גם המליץ לי על סוג הציפוי והנה כתבתי לו אחרי 3 שנים והתשובה בתמונה ואכן מפתיעה.

alter1.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • רעיון טוב! 1

קובי

:-)

פורסם
לפני 3 שעות, kobi_g כתב:

אז בוא ופתיע אותך: כתבתי ליעקב אלטר אתמול והנה התשובה שכעת תרוץ אליו כי הוא אכן אחד המעולים.

והמסקנה - תמיד תמיד תשאל! כן גם את הכי טובים (אתה חושב שלפותח השרשור בצעו יותר משכבה אחת?)

את הסכום שזכרתי - כ 1000 זה היה מלפני 3 שנים שרכשתי את הרכב ורציתי לעשות ציפוי על שאר הרכב והתקשרתי אל יעקב (3 שנים עברו) והוא גם המליץ לי על סוג הציפוי והנה כתבתי לו אחרי 3 שנים והתשובה בתמונה ואכן מפתיעה.

alter1.jpg

כנראה הוריד מחירים בגלל התחרות הרבה. לפני חמש שנים, כאשר במרכז היה רק את אלטר ועוד שניים ,שלושה לכל היותר, נתן לי הצעה של 2000 פלוס לפוליש מאד בסיסי. הנאנו בכלל לא הוזכר. 

• תוכן חדש...