Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורסטר (לא חדשה) אז אני נמצא בקבוצות סובארו השונות.

 

במידה ואתה מחפש מוסך מורשה יבואן (לא מנסיון אישי), אלא רק מחוות דעת של חברים אני יכול לספר שהמומלצים במרכז הם מוסך לי בכפר סבא ומוסך אולימפיה באשדוד.

 

מוסך שמקבל לא מעט חוות דעת שליליות הוא המוסך המרכזי בפתח תקווה. רק מהסיפורים אני לא אתקרב לשם. חלק מהסיפורים מאנשים שאני מכיר מקרוב.

 

עם מוסך לביא מוטורס בנס ציונה (שהוא נחשב מתמחה סובארו אבל לא מטעם היבואן) היה לי נסיון פושר. עם מוסך החרוצים ברחובות היה לי (ולאחרים ששמעתי מהם) נסיון חיובי. גם הם נחשבים ל"מומחי סובארו" אבל לא מדובר במוסך יבואן.

 

יש בנוסף את מוסך פרו טק בכפר סבא. סטס הבעלים (שגם הוא בעל פורסטר טורבו) בהחלט יודע מה הוא עושה אבל הוא לא זול. גם הוא לא מוסך יבואן.

 

 

 

×
×
  • תוכן חדש...