Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גם אני עם הנינג׳ה,

קיבלתי לפני שנתיים לחג במתנה מהעבודה את אחת הוריאציות היקרות של המכשיר,

כוח פסיכי, כותש הכל ובקלות.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ואני קיבלתי מתנה את הנינג'ה הקטן והפשוט ביותר לפני שנתיים - והוא פשוט מעולה, טוחן הכל כולל קרח ומוציא שיקיים מעולים,

זול ולא תופס מקום על השיש.

• אהבתי 1
פורסם

גם אני עם ממליצי נינג'ה. בשביל שייקים אפשר לקחת את הקטן ביותר, מעבר למספיק.

כותש קרח, פירות קפואים וכו'. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לא בטוח שצריך שייקר..

חברה ישראליים מייצרים מוצר טבעי, בריא וטעים (התנסיתי כמובן וכל הטעמים שטעמתי עד כה היו מצויינים), קוביות רכז שייק קפואות המגיעות עם בקבוק שייקר, דקה שקשוק עם מים או חלב או תחליף חלב ויש אחלה שייק.

https://www.facebook.com/mozshake/

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל את זה צריך לקנות במיוחד. עם שייקר אתה פשוט מכין ממה שיש לך כבר בבית. נניח קנית בננות והן נהיו רכות מגעילות כאלה, רגע לפני שהן נרקבות אתה מקלף ושם בשקית במקפיא וכשרוצים שייק אתה מוציא מזה כמה חתיכות לנינג'ה, מוסיף יוגורט, תמרים, קרח והופה, שייק פצצה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דווקא אני קניתי של גולדליין.

מנוע 1200, 6 להבים. כמה תוכנות ואביזרים.

חושב שעלה לי 300 שקל.

עושה הכול, מנוע חזק. לא רואה הבדל או טעם לקנות את הנינג'ה ב 700 ומעלה, להכנת כמה שייקים בשבוע,.

הגולד ליין עושה אותו דבר. זה עם המנוע 1200

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל כמה שייקים בשבוע אתה לא צריך את הנינג'ה הגדול, יש נוטרי נינג'ה סלים שעולה בערך 200 בלי מלא שטויות תוכניות ואביזרים. כל הסט זה בסך הכל 3 חלקים כשאתה שוטף בסוף רק 2 מהם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי יש את הנינג'ה הקטן והוא מצוין לשייקים וכו'. הגדול זה רק אם קריטי להכין כמות במכה אחת.

ומי שצחק פה שהוא טוחן גם אבנים, אז אני טוחן כוסמת בשביל טורטיות וזה מפרק את זה כמו כלום. למי שלא יודע, כוסמת היא כמו חצץ כשהיא לא מבושלת.

אם כבר פרסומת לנינג'ה, יש לי גם את המכשיר שלהם שעושה טיכון/צלייה/אפייה/הפשרה. פשוט מצוין. פלאפל יוצא 99% כמעט כמו משמן רק בלי השמן. צ'יפס יוצא מאחוד דומה למקור אך קצת פחות. וכולי וכולי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...