Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

תפקידן של המראות להקל על חניה - בתיאוריה ,הן מאפשרות  לראות את 2 הגלגלים -אחורי+קדמי .

בית מראת הצד במאזדה  "יושב" נמוך מדי וכלל לא רואים את מראת העזר הנמצאות בחלקו התחתון של בית המראה .

גם לאחר שהעלתי את מושב הנהג עד הסוף , לא הצלחתי לראות את מראת הצד .

• מצחיק 1
פורסם

לדעתי - היקום מנסה להגיד לך משהו.

תלמד להסתדר עם המראות המקוריות, בלי תוספות ביואן וחצי מעליאקספרס.

אני עברתי מרכב עם חיישני רוורס ומצלמות רוורס לכזה שאין בו שום דבר מפלאי הטכנולוגיה האלה, והאמת - אחרי יומיים זה לא חסר לי כלל, אפילו שמדובר ברכב סדאן יחסית ארוך (סיוויק).

כמובן שאין גם שום מראות עזר, מקורי זה הכי, אחי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לך כפתור כיוון מראות - בעת הצורך כוון את המראה כלפי מטה, השלם את התמרון ואז החזר אותה למצב נהיגה רגילה.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני נוסע על סובארו ישנה שנת 2006 בלי כלום.

לא חיישני רוורס לא מצלמות קדמיות/אחוריות או לא יודע מה כבר המציאו היום..

ואני חונה נהדר!! לא מבין בשביל מה צריך את כל השטויות האלה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בתמרונים צפופים לעתים אתה נאלץ להתקרב לרכבים שכנים או מכשולים אחרים ולא רוצה לגעת בהם, בכל זאת לא רוצה שריטות מיותרות ברכב. אז מכוון את המראות כלפי מטה, מה שמאפשר לך לראות, למשל, את הפגוש של הרכב השכן, שאינו נראה במראה במצב נהיגה רגיל.

חוץ מזה, מורים לנהיגה נוהגים להתקין את מראות העזר המסורבלות האלה (בד"כ בצד העליון של המראה המקורית), והתלמידים מתרגלים אליהן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה לא היקום, סה"כ מדובר במעצבים של חברת מאזדה שהחליטו שבא להם להיות שונים. 

במקרה הזה הקריבו את נוחות הנהיגה ברכב לטובת ייחודיות ושונות - הצרכנים נאלצים ללמוד לחיות עם זה. 

אני מכוון את המראות כלפי מטה לעיתים קרובות. חשבתי שרכישת המראות תחסוך לי את הכיוון הידני - טעיתי. 

כל מי שנוסע ללא חיישני חניה ושאר עזרים-כל הכבוד. 

עבורי זה גבולי. 

השבוע הייתי אצל רופא עיניים וגיליתי שאין לי יכולת ראייה תלת ממדית. 

לא כ"כ הבנתי על מה זה משפיע בנהיגה או בכלל. 

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...