Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קנינו רכב יד2 השבוע ומצב המושבים שלו לא הכי ואוו, הרכב שנת 2013 ובטח יש בו מלא אבק בתוך המושבים, שואב רגיל לא יעשה את העבודה כמו שצריך ולכן חשבתי על שואב רטוב שחודר לתוך המושב ומנקה הכל

לבד אני לא אעשה את זה כי אין לי את המכשירים לזה

חשבתי להביא מישהו שעושה את הדברים האלה

אני גר בקריות וחיפשתי בגוגל 

1. המבריקים 

http://amavrikim.co.il/חברת-ניקיון-2/

2. גל אור

https://gal-ore.co.il/ניקוי-ריפודי-רכב-בכל-הארץ/ניקוי-ריפודי-רכב-בחיפה/

3. weclean

https://we-clean.co.il/cleaning-of-car-covers/cleaning-car-upholstery-in-north/

יצא לכם לשמוע על החברות האלה? או שאולי יש לכם מישהו אחר שמתעסק בזה?

פורסם (נערך)

לי יש מכשיר של Bissel, קוראים לזה Extractor שזה מעין שואב אבק אם אפשר לקרוא לזה ככה.

אתה מתיז חומר ניקוי על המושבים, עם מברשת ידנית או מברשת שמתחברת למברגה מנקה ואז שואב.

Bissell 3624 SpotClean Pro Carpet Cleaner Review | CarpetGurus

הדגם הוא (מכונת ניקוי שואבת ושוטפת חוטית Bissell דגם Multiclean Spot & Stain 4720M) ערכתי חיפוש באינטרנט ומצאתי שיש גם בKSP וגם בACE. (המחיר נע בין 800-1000 שקל לדגם הזה שהוא פשוט יותר)

קח בחשבון שאם אתה רציני לגבי העניין, ניקוי של המושבים אצל בעל מקצוע יעלה לך אותו מחיר אם לא יותר ככה שהשקעה על מכונה שכזו במידה ואתה מעוניין לעשות זאת בעצמך בהחלט שווה.

עריכה: הנה התוצאות שאני קיבלתי עם המכונה

לפני

image.thumb.png.2d76c88c96b9763e63540317516cd097.png

אחרי

image.thumb.png.8861f61696be576a59efe42837addc38.png

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם
לפני שעתיים, Krip כתב:

המחיר באתרים נע באזור ה300 שקלים

אתה יכול לנקות גם בלי המכונה הזאת, מרסס חומר ניקוי, מבריש טוב טוב עם מברשת ואז מנגב עם מטלית מיקרופייבר, אתה יכול להשתמש בשואב רגיל כדי לשאוב את כל הנוזלים לפני השטח ואז שוב עם מטלית לנגב. המכונה נועדה כדי לעשות עבודה מעולה, אם אתה רק רוצה להעלים כתמים - לדעתי גם יעבוד. תראה את הסרטון ששלחו מעל, אני חושב שהוא מראה שם גם איך לנקות בלי מכונות מיוחדות.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Aviv13467 כתב:

אתה יכול לנקות גם בלי המכונה הזאת, מרסס חומר ניקוי, מבריש טוב טוב עם מברשת ואז מנגב עם מטלית מיקרופייבר, אתה יכול להשתמש בשואב רגיל כדי לשאוב את כל הנוזלים לפני השטח ואז שוב עם מטלית לנגב. המכונה נועדה כדי לעשות עבודה מעולה, אם אתה רק רוצה להעלים כתמים - לדעתי גם יעבוד. תראה את הסרטון ששלחו מעל, אני חושב שהוא מראה שם גם איך לנקות בלי מכונות מיוחדות.

השואב אבק שלי לא משהו, עברתי על המושבים עם כל מיני חומרים אבל עדיין נשאר לכלוך, רכב שנמצא 8 שנים על הכביש מין הסתם צריך טיפול יותר מקצועי.

אצלם תמונות של לפני ואחרי ואעלה ביום שישי 

עריכה אחרונה על ידי Krip
  • תוכן חדש...