Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לפרסום ההודעה הזו, אם לא אני מצטער.

השבוע ראיתי ממש חלק קטן מטופ גיר, היה שם רכב עם הספק של 612 כ"ס והוא "התחרה" עם 8 שחקנים מאיזה קבוצה שמשתתפת במשיכת חבל או משהו כזה, והם משהו את הרכב, קיצר לא משנה, מי שראה את זה יודע על מה אני מדבר.

מישהו יודע איזה רכב זה היה?

ואם אפשר קצת פרטים עליו.?

תודה מראש למי שיעזור.

פורסם
CL65AMG. פשוט בהמה של אוטו.

רק ששמת תמונה של SL65AMG :-)

באמת יש שם תמונה של SL

מדובר בחיה שבתמונה עם המומנט הכי מפלצתי נכון להיום 102-103 קג"מ

mercedes-benz_cl65_amg_03.jpg

אם הווירון תצא היא תהיה המכונית החזקה בעולם בייצור סדרתי מכל הכיוונים

הספק של 1001 כ"ס

מומנט של 128 קג"מ

ומהירות סופית 406 קמ"ש

פורסם
ראיתי את הפרק המדובר

אישית אני חושב שזה היה מכור

זה לא היה מכור ואם היית חושב קצת קודם היית מבין למה האנשים ניצחו... לא משנה כמה כוח יש למכונית ברגע שהגלגלים שלה מאבדים אחיזה ומתחילים להסתחרר היא בעצם לא מתנגדת בכלל למשיכה הנגדית... זה לא מכור זה פיזיקה...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עוד מעט נוכל לנסות את זה, לא?:wink:

נכון שהמבחן שעשו עם האיבוד אחיזת כביש הוא מכור, אבל בלליות הם יורדים של על הCL ללא עוול בכפה..

הם קיבלו אותה עם פנס לא עובד, אז התחילו לקטר על זה..ועל כל מיני שטויות

אבל מי שראה את הפרק עד הסוף יודע שלא משנה מה הם אמרו או עשו..היא פשוט השאירה אבק כבד

לבנטלי קונינטל GT ולBD9 ...

1.8T 8)

פורסם

סבבה, תודה רבה...

רק רציתי לדעת איזה רכב זה, פשוט חיה רעה....

גם לי זה היה ניראה כאילו שהמשיכה הזו הייתה מכורה, אבל כמו שאמרו כאן כבר, ברגע שהיא מאבדת אחיזה בכביש, זה כבר לא משנה איזה מכונית זו, וכמה כוח יש לה.....

בכל מקרה, תודה רבה לכולם...

• תוכן חדש...