Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב רגיל/סטנדרטי אני מבין שאדם ללא רצף ביטוחי של לפחות 3 שנים מלאות ישלם יותר על הפרמיה עבור ביטוחי החובה/ג, האם הדבר דומה גם שמדובר על רכבי אספנות? כי למיטב ידיעתי לרכב אספנות יש מחיר/תעריף קבוע/אחיד על תשלום הביטוחים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

למישהו יש מידע בעניין? האם אדם ללא רצף ביטוחי מלא יישלם יותר על פרמיה של רכב אספנות כמו שנהוג/מקובל בפרמיה של רכב מודרני סטנדרטי או שמחיר הפרמיה תשאר תמיד קבוע בסביבות 400 ₪?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לסוכן הביטוח שלך יש מידע בענין.

אני חושב שאין משמעות לרצף הביטוחי אבל אני לא רוצה להטעות אותך במידע שגוי.

שאל איש מקצוע.

יש סוכני ביטוח שלא מבינים ברכבי אספנות, אם תרצה אמליץ לך בפרטי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אוקיי הבנתי, כל סוכן/סוכנות ביטוח מבטחת רכבי אספנות או שיהיו כאלה שיסרבו ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש סוכנויות ספציפיות שעושות לרכבי אספנות.

אני ביטחתי בכוכב שביט, אצל אביבה (שלוחה 105)

צריך רצף ביטוחי של 3 שנים, לא יודע כמה זה משפיע על המחיר.

יש עוד אנשים שעושים, אם תרצה אצרף טלפונים. בסוף תלך למי שהכי זול.

פורסם

אלי, סוכני הביטוח דורשים בדיקת מיגון כלשהי(קודנית/אימובילייזר) שמדובר ברכב אספנות?

אין כמו קמארו עצבנית

• אחראי פורום
פורסם

מעולם לא ביקשו ממני ולא שמעתי שביקשו מאחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אם אתה לא מבטח נגד גניבה אלא רק חובה וצד ג', אין שום סיבה שיעיניין את חברת הביטוח איך אתה ממגן את הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 7 שעות, much כתב:

אלי, סוכני הביטוח דורשים בדיקת מיגון כלשהי(קודנית/אימובילייזר) שמדובר ברכב אספנות?

צריך להיות מזוכיסט כדי לגנוב רכב אספנות

• תוכן חדש...