Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

קיימת דליפת גז ברכב, 

לאחר בדיקה מתברר כי הנזילה קיימת בחלק הפנימי ונדרשת עבודה של פירוק הדשבורד והחלפת המאייד.

מצרף הצעת מחיר שקיבלנו ממורשה למאייד

אחד למקורי וגם לחליפי. 

1. אשמח לעצות אם יש דרך זולה יותר לתקן את הבעיה.

2. מוסך מומלץ בראשון והסביבה עם עלויות סבירות יותר.

תודה.

Screenshot_2021-05-29-15-16-12-109_com.whatsapp.jpg

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

רכיב מאוד "גדול" בעבודה של פירוק דאשבורד (והגעה למאייד) זו העבודה עצמה.לכן קשה לי להאמין שניתן להוזיל עבודה כזו בצורה משמעותית.

אני לא יודע אם ניתן לפתור את הבעייה בדרך אחרת (חומרים סותמי דליפות למיניהם - לא בטוח שיסייעו).

השאלות שהייתי שואל/תוהה בהן , היא עד כמה המאייד התחליפי מספיק אמין לתיקון הנ"ל וכן, עד כמה מיומנים במוסך בפעולה הזו (אתה יודע שבפעולה מורכבת של פירוק, רצוי שלא יישארו בידך רכיבים אחרי ההרכבה 😄 ).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הייתי מחליף גם יבשן אחרי כ"כ הרבה שנים קל וחומר שהמערכת עמדה בלי גז.
לגבי פירוק... כן זה הרבה עבודה וכדאי למצוא משהו שכבר פירק כזה דשבורד כי להחזיר את הדש למקום עם כל הברגים והקליפסים כדי שזה לא יתחיל להרעיש אח"כ זה לא טריוויאלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...