Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבו 10

shoxyhesus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, yoav911gt2 כתב:

נמכרה בזמנו גרסה אוטומטית (רובוטית כפולת מצמדים) . מניח שנמכר מספר קטן של כאלה.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

כן אני יודע השאלה אם מישהו מוכר כזאת פה

פורסם

פה באתר כרגע לא, אתה יכול לבדוק בתת פורום מכירה, אבל לרכב כזה נדיר אין ברירה אלא לשבת על הלוחות אם אתה נעול עליו.
אולי מישהו יוכל לפרט כאן כמה כאלה קיימות היום על הכביש.
אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

פורסם

האיבו נמכרה ע"י היבואן של מיצובישי במחיר מאוד יקר ובהתאם לכך לא עלו הרבה חתיכות.

לקראת הסוף הביאו גם לנסר ראליארט - גרסה מוחלשת לאיבו במרכב האצ'בק וגם היא נמכרה במספרים מאוד נמוכים עקב תמחור גבוה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אם אתה ממש רוצה איבו 10 עדיף כבר שתלמד לנהוג על ידני. לא אומר את זה בהתנשאות, פשוט יהיה לך ״קל״ יותר למצוא אחת ידנית. זה גם לא עניין פשוט אבל ביחס למצוא אחת אוטומטית (באמת יש דבר כזה? למה?) בטח יותר קל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

האיבו 10 נימכרה פה, וביכלל בעיקר בגירסת ה sst. עם כבר הסיכוי למצוא אחת ידנית, אגב עם 5 הילוכים בניגוד ל 6 ב sst שהוא גיר רובוטי כפול מצמדים. הוא קטן עד אפסי

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

אם אתה ממש רוצה איבו 10 עדיף כבר שתלמד לנהוג על ידני. לא אומר את זה בהתנשאות, פשוט יהיה לך ״קל״ יותר למצוא אחת ידנית. זה גם לא עניין פשוט אבל ביחס למצוא אחת אוטומטית (באמת יש דבר כזה? למה?) בטח יותר קל.

יש לי רישיון על ידני אני רוצה אחת אוטומטית בשביל לשפר עד 500 כס (אני יודע שידני אפשר לשפר ליותר) אבל הייתי קונה גם ידני אני פשוט לא מוצא (יותר מעצבן אותי שאפשר לקנות איבו בחול ב90 אלף שקל ובארץ כפול מזה

לפני כשעה, Gil Geler כתב:

האיבו 10 נימכרה פה, וביכלל בעיקר בגירסת ה sst. עם כבר הסיכוי למצוא אחת ידנית, אגב עם 5 הילוכים בניגוד ל 6 ב sst שהוא גיר רובוטי כפול מצמדים. הוא קטן עד אפסי

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

חבל אבל בכללי אני מחפש גם איבו ידנית

פורסם

אן הרבה איבו 10 בארץ , בלתי אפשרי למצוא והמחיר יהיה למעלה מ150 אלף שח למשומשת... בהצלחה בחיפוש.

ויש כאלה שמחפשים כבר כמה שנים לפניך.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאם היה ייבוא מקביל גם בשנים האלה, היו מגיעות עוד כמה יחידות של איבו 10.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

יש מודעה אחת באתר יד2 של איבו 9

מודל 2007

מחיר 170,000 ש"ח .

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

תבדוק בקבוצות של מרוצים, מעריצי איבו וכו בפייסבוק. שם בטוח יקפצו מודעות למכירה.

כי הרכב, נדיר כזה, לא יפורסם ביד 2 או פה.  אין סיבה.

אגב, אם יש לך סביב ה200אש"ח ואתה רוצה ספציפית איבו, אז ייבוא אישי מאירופה גם אופציה. 

• תוכן חדש...