Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח להוריד את ההתראה

אחרי אין ספור ניפוחי אויר כולל בדיקת הלחץ ברזרבי, ואיפוס דרך המערכת (כפי שמוסבר בספרות) וההתראה חוזרת אחרי 24/48 שעות

רעיונות לפתרון יתקבלו בברכה

עוד משהו שלא הייתי פוסל זה שברכב הוחלפה (שנים לפני תופעה זו) מערכת הסאונד. ואז אחרי כמה חודשים היו תקלות שהופיעו בלוח שעונים.

חשמלאי ממוסך מורשה הונדה הסביר לי שנוצר לחץ על איזושהיא צמת חווט שגרםלזה, רבע שעה ונפתר. (מה שאני מהסס זה שאם יש חוסר מגע, איפוס לא היה עוזר ולו גם זמנית).

למוסרי התובנות אודה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

יש מצב שלחיישן נגמרת הסוללה/מאבד את הסנכרון עם האוטו

קרה לי עם הספארק שהייתה לי עוד באחריות אחרי שנתיים ותוך 5 דקות עם מכשיר סנכרון שיש למוסך המורשה נפתרה הבעיה.

גם אצלי זה היה בא והולך והייתי צריך להתווכח איתם שיעשו בכל זאת כי כל פעם שהייתי שם החיישן נזכר לעבוד כמו שצריך...

• תוכן חדש...