Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטיחות הונדה אקורד 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קיבלנו בירושה הונדה אקורד שנת 2005 במצב מכני מעולה

השאלה איך הבטיחות של הרכב הזה  (יחסית גדול  אך ישן) לעומת רכב צעיר ממנו אך קטן יותר 

נניח סקודה פאביה/ סוזוקי סוויפט שנת  2015

תודה רבה

פורסם

אין מה להשוות. סביר להניח שהאקורד מצויידת במצד כ"א ו- ABS. פאביה או סוייפט מצויידות בשש כ"א, בקרת יציבות (ESP) ו- ABS.

פורסם

רכב בן 16, שלך תדע מה עבר עליו, עייפות החומר בחלקי שלדה, וכריות אוויר שפג תוקפם (10 שנים).

היה בטיחותי לתקופה כשהיה חדש, עכשיו זה לא רלוונטי.

גם אני נוהג על רכב ישן (גם הונדה), אבל אני יודע שבתאונה קשה אני אהיה הרבה יותר מת מאשר בסיויק מודל 2020 או אפילו 2010.

אם אתה מחפש בטיחות, רכב בן 15 זה לא הכיוון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני דווקא לא חושב שזה כ"כ חד משמעי. לדעתי יש בקרת יציבות (ובאמת, בלי זה לא הייתי רוכש רכב). כמה כריות אויר צריך לבדוק.

בתאונה עצמית, כנראה סופר מיני בת שש תהיה בטוחה יותר, בתאונה עם כלי רכב נוספים, לא יודע, המשקל עושה את שלו. זה לא שמדובר ברכב משנות התשעים.

הייתי ניגש לאתר של NCAP, קורא את המבחנים, צופה בסרטונים ומגבש דעה מושכלת

עריכה אחרונה על ידי yev
כתיב
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, yev כתב:

הייתי ניגש לאתר של NCAP, קורא את המבחנים, צופה בסרטונים ומגבש דעה מושכלת

א) מבחני NCAP של 2005 הם לא מבחני NCAP של 2020 (החדשים הרבה יותר מחמירים).

ב) גם אם הדגם קיבל 5 כוכבים ב2004, דירוג הבטיחות היחיד שאפשר לתת לרכב בן 16 זה "בעזרת השם, בלי נדר", ו"מי שמאמין, לא מפחד".

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...