Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה HDI 2002-2003 או טולדו TDI 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין שני הרכבים הללו בגירסתם הידנית, לאחר שפסלתי את האפשרויות האחרות בעיקר עקב עלויות אחזקה ומחיר יחסית לתמורה (אוקטביה, פאסאט, בורה, גולף, פולו וכ'ו), אילו מבין השתיים אמינה יותר, חסכונית יותר, מהנה יותר לנהיגה, וזולה יותר לאחזקה? מי עדיפה, אם בכלל, בשוק המשומשות? איזו מהן תשרוד טוב יותר לאורך זמן? אני צריך רכב שישרת אותי שנים רבות. תודה.

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם

לפי ניסיון נהגי המוניות לך על הטולדו. רכב ממש מוצלח ויחסית אמין, המון נהגי מוניות רכשו אותו ולא הצטערו. נראה לי שהוא גם יותר עמיד מהקסארה... העניין הוא שאני מאמין שהוא לא ייתן את אותה נוחות של הצרפתית אבל אי אפשר להנות מכל העולמות...

פורסם

קרובת משפחה שלי עברה מקסארה HDI לטולדו והיא מרוצה מאוד.

הקסארה נופלת בעיקר בתא הנוסעים, הוא צפוף, ספרטני ונראה מיושן.

מהבחינה הזו, הטולדו עדיפה בהרבה.

עוד נושא שבו יש לטולדו עדיפות מוחצת הוא הבגאז'.

אני לא בטוח לגבי גרסת המנוע של הטולדו המדוברת; האם מדובר ב110 כ"ס? אם כן, זה עוד יתרון.

הקסארה עדיפה בעיקר מבחינת מתלים, שלדה והתנהגות (אם כי ההגה הארוך די הורג אותה).

גם האבזור בקסארה עדיף. לדעתי בבטיחות עדיפה הטולדו (ציון NCAP עדיף).

קח בחשבון שמנסיון ענף עם קסארות, אין שום בעיית אמינות ששווה ציון, אני מכיר מקרוב שלוש קסארות שעשו מאות אלפי קילומטרים (כל אחת) ואין לאף אחד טענות. כל הבעלים מאוד מרוצים.

מכאן, תעשה את החישוב שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה.

מדובר ב-110כ"ס ידנית כמובן, כך שאני מקווה להשיג אריכות ימים. בנוסף, אני לא יודע לגבי הדגם שאתה מכיר, אבל הטולדו מגיעה בשתי רמות אבזור - SIGNO ו-STELLA, כשהאחרונה באמת פשוטה ובסיסית. הראשוה לעומת זאת מצויידת בבקרת אקלים, הגה עור חשמל מלא ועוד טובין ותקילין.

החשיבות בסדר יורד: אמינות לאורך שנים, חסכוניות, בטיחות, עלות אחזקה וטיפולים, התנהגות ונוחות, ביצועים, כל השאר פחות חשוב. יש פסק דין?

ההבדל בין C3 ל-C6 הוא פסיכולוגי

פורסם
הקסארה עדיפה בעיקר מבחינת מתלים, שלדה והתנהגות (אם כי ההגה הארוך די הורג אותה).

גם האבזור בקסארה עדיף. לדעתי בבטיחות עדיפה הטולדו (ציון NCAP עדיף).

קח בחשבון שמנסיון ענף עם קסארות, אין שום בעיית אמינות ששווה ציון, אני מכיר מקרוב שלוש קסארות שעשו מאות אלפי קילומטרים (כל אחת) ואין לאף אחד טענות. כל הבעלים מאוד מרוצים.

מכאן, תעשה את החישוב שלך.

תרשה לי לתקן אותך:

קסארה 2 (לאחר מתיחת הפנים) לא נבדקה במבחני הריסוק.

הטולדו קיבלה ציון של 4 כוכבים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי,

אני מודע לעניין, אך אם תיקח בחשבון גם את העובדה שהקסארה הראשונה קיבלה ציון לא מזהיר במבחנים ואת העובדה שפלטפורמת הגולף 4 עליה מבוססת הטולדו הינה חדשה יותר, כנראה שהטולדו תהיה בטוחה יותר בסך הכל.

בוא ננסה כך, לפי הדרישות שלך (ויתקן אותי מי שחושב אחרת):

1. אמינות לאורך שנים: לא חושב שיש טענות למי מהן, שתיהן משתמשות ברכיבי מפתח המשותפים למכוניות רבות אחרות. כאמור, מנסיון עם קסארות, הן בסדר גמור, אין מה לחשוש.

2. חסכוניות: לא יודע בוודאות. עם זאת, מנוע הHDI חסכוני מאוד (שמעתי כבר על מעל 1:20 בבינעירוני בקסארה), הוא מתקדם יותר מהTDI בטולדו וחלש יותר, כך שאני מהמר על צריכת דלק עדיפה לטובת הקסארה. היא גם מכונית קלה למדי, אגב.

3. בטיחות: כפי שנאמר מעל, קשה לדעת, עדיין הייתי מהמר על הטולדו (פלטפורמה חדשה יותר ותוצאות לא מזהירות של הקסארה טרום מתיחת הפנים).

4. עלות אחזקה וטיפולים: אין לי מושג. ידוע לי שמרווחי הטיפולים בקסארות היו ארוכים מאשר אלו שבפולקסווגנים משנים מקבילות, אך אני לא רוצה לומר סתם וכדאי שתברר את העניין.

5. התנהגות ונוחות: התנהגות - קסארה, מתלים - קסארה, תא נוסעים (גם חלק בנוחות) - טולדו.

6. ביצועים: מן הסתם, לטולדו יש מנוע חזק יותר.

זה המיטב שביכולתי לעשות, מקווה שזה עוזר :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...