Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בעיצומו של הליך גירושין בו אין לי תקשורת עם האישה.

היא צוברת דוחות על רכב שרשום על שמי , מסרבת לשלם או להסב על שמה.

מה עושים?

פורסם

מדברים עם עו"ד שמייצג אותך בהליך. זו לא שאלת תעבורה, זו שאלה של דיני משפחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אני מניח שיש לך עורך דין המטפל בגירושין. לא הייתי עושה שום צעד בלי להוועץ בו.

דרך אגב, האם הרכב רשום על שמך או שגם האשה שותפה בבעלות?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אין לך עדיין עו''ד, דווח למשטרה. כדאי להביא איתך הוכחה כלשהי שאתם פרודים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לדווח למשטרה, מה? 

אם הם 'פרודים', שזה סטטוס רשמי, אז זה אומר שיש החלטת בית משפט, כולל אצל מי נשאר האוטו. פונים לבית המשפט לענייני משפחה, שיסדיר את העניין

אם הם סתם מסוכסכים, אז האוטו של הזוג הנשוי אצל האישה. מה לזה ולמשטרה?

פורסם

כאמור אם יש עו"ד שמעורב כבר בתהליך מתייעצים איתו.

אם אין , ויש לך את המפתח הרזרבי בא באישון הלילה ו"גונב" את הרכב, ומחנה אותו במקום בטוח וממתין. 

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגיד לי, אתה אמיתי?!

אין לך מושג ירוק מה מכלול המצב שלו עם האישה, אם יש ילדים בתמונה שצריכים להגיע למסגרות או כל צורך אחר, ואתה מציע לו להעלים לאשתו/פרודתו את הרכב?!

העצה היחידה במצב עניינים כזה הוא להתייעץ עם עורך דין לענייני משפחה. אין פה עניין של דיני תעבורה, יש פה עניין של דיני נפשות, של משפחה או לפחות זוג בסכסוך, עם השלכות כלכליות ואישיות לשנים רבות. אם אין עו"ד, לקחת אחד, ויפה שעה אחד קודם. עד אז, לא לעשות שומדבר מהותי.

ננעל

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...