Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן יודע אם אפשר לפצל את הביטוח של הרכב לשתי חברות שונות? זאת אומרת, אפשר לעשות ביטוח חובה בחברה אחת וביטוח מקיף בחברה אחרת? כי כבר עשינו ביטוח חובה של החברה הזאת https://www.clalbit.co.il/carinsurance/minimumcoverage/ ואנחנו מרוצים מזה, אבל עכשיו אנחנו רוצים להוסיף ביטוח מקיף, אבל של חברה אחרת שנתנה לנו הצעה טובה - זה אפשרי או לא? ויכול להיות שזה אפשרי אבל לא משתלם? נגיד במקרה של תאונה או משהו כזה הם יכולים לזרוק אותנו מאחת לשנייה ולהתנער מאיתנו? זה יותר בירוקרטיה בסופו של דבר? כי כשאני משווה את עיקרי הכיסוי של כל ביטוח אני רואה שאין חפיפה במה שהם נותנים אבל בעצם שניהם פועלים על צד ג', אז זאת יכולה להיות חפיפה בעייתית, לא?

ועוד שאלה קטנה - כתוב פה https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001256909 ש"הידעתם, אם יש רכב נוסף בבית, הסיכון נחלק בין שני הרכבים, מה שמוריד את מחיר הפוליסה עבור כל אחד מכלי הרכב" - מישהו יודע איך זה עובד? מה זה אומר באותו בית? שני הרכבים צריכים להיות בבעלות של אותו בן אדם או של אנשים שגרים באותה כתובת?

פורסם (נערך)

לגבי השאלה הראשונה אפשרי

ביטוח חובה עוסק רק בנזקי גוף

ביטוח צד ג' ומקיף עוסקים רק בנזקי רכוש 

לכן  אין חפיפה ביניהם וביטוח אחד לא קשור לשני.

לגבי השאלה השניה

משפחה נוסעת 20 אלף ק"מ בשנה

ברכב אחד כל ה 20 אלף יפלו על רכב אחד

בשתי מכוניות יתחלקו הקילומטר בין שתי המכוניות לכן הסיכון קטן = פרמיה נמוכה יותר לכל רכב , אבל לא בטוח שבס"כ תהיה הפרמיה למשפחה נמוכה יותר

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הגיוני שסכום שני הביטוחים יהיה גבוה מביטוח של רכב בודד.

היות שביטוח של רכב מכסה גם מקרה גניבה, וזה לא מושפע מכמות הנסועה של הרכב (למעט אם הרכב נוסע 24/7/365 כמובן ) 😄

• רעיון טוב! 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לעיתים, יש הנחה במקיף אם החובה הינה באותה החברה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אפשרי לעשות חובה במקום 1 ו מקיף/צד ג' במקום אחר.
כאשר הלכתי לקחת את הרכב החדש שלי, היה השעה 14:00 והסוכנת ביטוח שלי אמרה שאי אפשר לעשות אצל מי שהיא רצתה כי כבר לא עונים לה לטלפון.
אמרתי לה שזה לא הגיוני, שזה כולה שעה 14:00 ושהיא תעשה המקום אחר.

הקטע שבדרך כלל כאשר אתה עושה בחברה 1, עושים מחיר יותר טוב (אבל לא תמיד)

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...