Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון מתחילה בשיווק הדור השמיני של פולקסווגן גולף ונראה שהיא למדה את לקחי העבר שלה. הגולף הנוכחית נכנסת לשוק כשהיא הרבה יותר מאובזרת והרבה פחות יקרה בהשוואה למה שהציע הדור הקודם. 

ה-GTI, מצד שני, נראית בעיקר כמו שדרוג טכנולוגי של תא הנוסעים, ופחות התמקדות בביצועים וניהוג - השקעה שקיבלה בעיקר הקלאבספורט שלא תגיע אלינו, לפחות כרגע.

עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3588/חדשות/פולקסווגן-גולף-(גם-GTI)-החדשה-בישראל

פוקסווגן-גולף-2021-5.jpg

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני כנראה לא קהל היעד, אבל כל פעם שאני קורא על עוד דור חדש של הגולף התחושה הראשונה שלי היא *פיהוק*

עוד מאותו הדבר.

• מצחיק 1
פורסם

ומשום מה תמיד שומרים על הריפוד המשובץ הזה במושבים. נראה כאילו גזרו את זה מסוודר של סבתא.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
לפני 4 שעות, פבל כתב:

צ'מפיון מתחילה בשיווק הדור השמיני של פולקסווגן גולף ונראה שהיא למדה את לקחי העבר שלה. הגולף הנוכחית נכנסת לשוק כשהיא הרבה יותר מאובזרת והרבה פחות יקרה בהשוואה למה שהציע הדור הקודם. 

ה-GTI, מצד שני, נראית בעיקר כמו שדרוג טכנולוגי של תא הנוסעים, ופחות התמקדות בביצועים וניהוג - השקעה שקיבלה בעיקר הקלאבספורט שלא תגיע אלינו, לפחות כרגע.

עוד פרטים בידיעה המלאה: https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3588/חדשות/פולקסווגן-גולף-(גם-GTI)-החדשה-בישראל

פוקסווגן-גולף-2021-5.jpg

אתה כותב שהיא "לא מהווה תחרות למובילות מבחינת איבזור"... בסדרי הגודל של המחירים האלה, מי היית אומר מאובזרת מהותית יותר מהגולף לייף למשל?

פורסם

מה שמעניין הוא שהביאו את הגולף עם הגה עם כפתורים רגילים ולא כפתורי מגע, לפחות מהתמונות שיש באתר של צמפיון.

פורסם

זו נמצאת באולם תצוגה בשורק, רמת הגימור הגבוהה.

מרגישה איכותית מבפנים וההפרש לטובת הA3 לא כזה גדול (לפחות סטטית, אין 100 אחוז בלי לנהוג בשתיהן, עדיף מיד אחת לאחר השנייה) 

מושב נהג מצוין, עם כוונון חשמלי מעבר לפונקציות הבסיסיות.

מערך תצוגה מתקדם, הלוח מחוונים הדיגיטלי נראה טוב וגם נראה שהתצוגה במולטימדיה חדה ומגיבה בצורה זריזה. 

מרווח בינוני מאחור, אבל לפחות המושבים שם נוחים בהשוואה ללאון הרגילה, שם הם פשוט עונש (אין תמיכה לרגליים עבור מבוגרים).

גם במציאות הפנסים הקדמיים פשוט לא נראים טוב לטעמי (מבחינת צורה), זה דיי הורס את הפרונט. 

P10319-105627.thumb.jpg.15802d29b5e2c1de28b792b6f990f8eb.jpgP10319-105553.thumb.jpg.b7b84f051d596737d00df1d5c007f95a.jpgP10319-105441.thumb.jpg.ee01f21511e103fec136efcbaa9e944e.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כפתורי מגע מגיעים בהגה של ה-gti בלבד בארץ.

חבל לי על ה-gti,

קצת הרסו אותה מבחינת התכנון והחבילה בארץ;

תכנון:

למה צריך כפתורי טאץ׳ בהגה? 

למה תאורת האוירה ולוח המכוונים באדום בלבד? (בלאון שעולה עשרות אלפים פחות, בvrs שעולה אותו דבר ובקופרה לאון שעולה יותר, יש 6-8 צבעים לבחירת ותכנות של כל האוירה ברכב…)

חבילה בישראל:

אין פנסי לד IQ Light

אין אופציה של שדרוג מערכת השמע (מי אמר סקודה vrs עם מערכת קאנטון וקופרה עם מערכות beats…)

אין מערכת dcc לבולמי הרכב (גם כאן, קיים בvrs וכנראה גם בקופרה אאל״ט)

אין אפשרות בחירת דגם/סגנון חישוקים קלים

מוזר. אולי זה להיתפס לקטנות, אבל אני חושב שעבור 240k על הכביש, אני דיי אמור לקבל קצת יותר 🤷🏻‍♂️

לפני 4 דקות, yoav911gt2 כתב:

מרגישה איכותית מבפנים וההפרש לטובת הA3 לא כזה גדול (לפחות סטטית, אין 100 אחוז בלי לנהוג בשתיהן, עדיף מיד אחת לאחר השנייה) 

ישבתי ב-A3 ברמת גימור S-LINE שתי רמות מהגולף בעיני

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 16 שעות, mgabby כתב:

אתה כותב שהיא "לא מהווה תחרות למובילות מבחינת איבזור"... בסדרי הגודל של המחירים האלה, מי היית אומר מאובזרת מהותית יותר מהגולף לייף למשל?

ככה בשליפה מהמותן - פוקוס ואוקטביה. אבל בגדול הקטגוריה הזו גם קצת משחקת לידיים של הגולף כרגע.

הסיוויק כבר הוחלפה, הפוקוס לפני מתיחת פנים, ה-308 כבר הוצגה, האיוניק והסיד כבר וותיקות, כנ"ל האימפרזה והפריוס. וזה פחות או יותר כל הקטגוריה להוציא VAG.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 15 דקות, פבל כתב:

ככה בשליפה מהמותן - פוקוס ואוקטביה. אבל בגדול הקטגוריה הזו גם קצת משחקת לידיים של הגולף כרגע.

הסיוויק כבר הוחלפה, הפוקוס לפני מתיחת פנים, ה-308 כבר הוצגה, האיוניק והסיד כבר וותיקות, כנ"ל האימפרזה והפריוס. וזה פחות או יותר כל הקטגוריה להוציא VAG.

גולך לייף מול הפוקוס :
בפוקוס אין זיהוי בשטח מת - בגולף כולל היגוי אקטיבי

בפוקוס אין חישני חניה - בגולף יש (בשתיהן יש בנוסף מצלמת רוורס)
לוח מכוונים דיגיטלי רק בגולף

תאורת אווירה רק בגולף (פחות מעניין אותי אישית...)
בפוקוס יש כניסה בלי מפתח - בגולף יש רק בלייף פלוס.
בגדול - לא ממש רואה איפה הפוקוס "יותר מאובזרת". שוב, אני ממש לא פנאט גולף. מחפש איזה רכב לקנות ובאמת מחפש תמורה כמה שיותר טובה. 10,000 שקל לפה או לשם לא תשפיע על ההחלטה...
גם בבדיקה מול הסקודה לא מצאתי שום דבר שיש בסקודה ואין בגולף

לפני כשעה, yoav911gt2 כתב:

מושב נהג מצוין, עם כוונון חשמלי מעבר לפונקציות הבסיסיות.

מערך תצוגה מתקדם, הלוח מחוונים הדיגיטלי נראה טוב וגם נראה שהתצוגה במולטימדיה חדה ומגיבה בצורה זריזה. 

מרווח בינוני מאחור, אבל לפחות המושבים שם נוחים בהשוואה ללאון הרגילה, שם הם פשוט עונש (אין תמיכה לרגליים עבור מבוגרים).

גם במציאות הפנסים הקדמיים פשוט לא נראים טוב לטעמי (מבחינת צורה), זה דיי הורס את הפרונט. 

P10319-105627.thumb.jpg.15802d29b5e2c1de28b792b6f990f8eb.jpgP10319-105553.thumb.jpg.b7b84f051d596737d00df1d5c007f95a.jpgP10319-105441.thumb.jpg.ee01f21511e103fec136efcbaa9e944e.jpg

על המסך יש שני כפתורים פיזיים אם אני רואה נכון? למה הם משמשים?

פורסם

לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

P10319-105441.thumb.jpg.ee01f21511e103fec136efcbaa9e944e.jpg

תא הפנים נראה מאוד טוב ואיכותי, אם לא הכסוף תחנה מרכזית ישנה הזה היה יכול להיות גם מרשים. אני לא מבין למה יצרנים חוששים מתא פנים בצבע אחיד. תמיד יש איזו התעקשות לזרוק צבע. חבל, כי היא נראית מאוד טובה ואיכותית.

סך הכל מבחינת אבזור, איכות פנים, נוחות ואיכות חומרים, נראה שבגרסה הבכירה יש פה מתחרה יותר מראויה למאזדה 3 ספיריט: מאובזרת עד אין קץ, איכות על פניו מצוינת, נוחות קשה לי להאמין שתהיה לא טובה; והכי חשוב - שילוב מנוע גיר שנותנים למאזדה נוק-אאוט. נכון שהמחיר יקר מאוד לרכב משפחתי (157K), אבל סך הכל לדעתי היא תצליח וזה לא כזה רחוק מהמאזדה (148K). מה גם שבטח צ'מפיון פחות בונקרים מדלק במחירים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...