Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sierra cosworth

colchao
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז בוא נגיד שאני רוצה לדעת כמה אנשים פה אוהבים את הרכב הזה מספיק בשביל לשלם עבורו 65-70 אלף.

זה לא רכב שאני הולך להישאר איתו כל החיים (גם לא שנה או שנתיים...) ואני לא רוצה להתקע אם אני

ארצה למכור אותו עוד כמה שנים.

בוא נבהיר כמה דברים בצורה שלא משתמעת לשתי פנים :

1.את האוטו אתה תקנה ביוקר.

2.תוציא עליו הרבה כסף על תחזוקה שוטפת.

3.יהיה לך מאוד קשה למכור.

4.אתה תמכור אותו בהפסד ניכר.

כל מי שינסה להגיד לך משהוא אחר, עובד עליך או שמנסה למכור לך משהוא.

עכשיו כשאתה יודע את העובדות לאשורן, אם זה מתאים לך, לך על זה.

בברכה, יניב

עריכה - אין אפשרות "לקמבן" סוג הנעה. זה פרמטר מובנה אשר לא ניתן לשינוי במחשב משרד התחבורה. ברגע שהוקש סוג ההנעה אין אפשרות לשנות! אז תשכח מ 4X4.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לך!

כמו שאמרו לפניי, אם יש לך כסף וזמן להשקיע באותו ואתה בכלל אוהב אותו אז סבבה, אתה אכן תפסיד עליו סכום כסף שזה גורם לא פחות חשוב.

אבל אם אין לך את כל המשאבים האלה ואתה מתכוון להפטר ממנו תוך זמן קצר קצר אז אל תכנס לזה ותוותר עליו.

מצד אחד זה דבר שקשה להתנגד לו במידה ואתה אוהב את הרכב.

מצד שני זה עניין של הרבה השקעה וכסף וגם לגבי רישיונות ומשרד הרישוי.

עשה את השיקול הנכון והמתאים לך ולכיסך, בהצלחה!!!

חג שמח ושבת שלום לכל חברי הפורום :-D

I feel LEGACY

פורסם

אחרי שיחה עם הבחור שבונה את הרכב, ירדתי מהרעיון של 4*4. אני כנראה אלך על הנעה אחורית.

הבחור דורש על הנעה אחורית 50,000 ש"ח. זה נשמע מחיר טוב? או מוגזם?

אני מתקשה להעריך את זה כי אני לא ממש יודע מה העלות של בניית רכב כזה. למיטב ידיעתי המנוע בלבד

עולה 16,000 ש"ח, ככה ש 50,000 על רכב שלם עם המנוע גיר וכו' נשמע לי מחיר סביר, אבל בגלל זה

אני מעלה פה את השאלה...

פורסם

אני חושב שאם השיקול שלך הוא כלכלי רד מכל העניין

רכב כזה מיוחד קונים כי רוצים ואוהבים והמניע הכלכלי לא עקרוני

יש חלק שיסכימו ויש חלק שלא , זאת דעתי

בטח שלא תקנה רכב כזה במחשבה איך אצליח למכור או כמה ארוויח או אפסיד במכירה כי אם אלו השיקולים שלך בבחית וקניית מכונית ספורטיבית אז אתה לא צריך משהו כזה

רכב ספורטיבי ועוד כזה שווה לדעתי גם אם הוא במחיר גבוה בגלל היחודיות שלו וההנאה שתפיק ממנו וחוץ מזה אולי בסופו של דבר תחליט להשאירו לנצח אצלך

מה חשוב עכשיו המחיר במכירה אני ממש לא מבין זה לא איזו יפנית אוטומטית אתה מדבר פה על רכב ספורט מוחלט

קנה ואל תחשוב פעמיים לא תצטער

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני חושב שאם השיקול שלך הוא כלכלי רד מכל הענייןרכב כזה מיוחד קונים כי רוצים ואוהבים והמניע הכלכלי לא עקרוני

יש חלק שיסכימו ויש חלק שלא , זאת דעתי

בטח שלא תקנה רכב כזה במחשבה איך אצליח למכור או כמה ארוויח או אפסיד במכירה כי אם אלו השיקולים שלך בבחית וקניית מכונית ספורטיבית אז אתה לא צריך משהו כזה

רכב ספורטיבי ועוד כזה שווה לדעתי גם אם הוא במחיר גבוה בגלל היחודיות שלו וההנאה שתפיק ממנו וחוץ מזה אולי בסופו של דבר תחליט להשאירו לנצח אצלך

מה חשוב עכשיו המחיר במכירה אני ממש לא מבין זה לא איזו יפנית אוטומטית אתה מדבר פה על רכב ספורט מוחלט

קנה ואל תחשוב פעמיים לא תצטער

אני לא יודע אם קראת את כל השירשור, אבל אם תשים לב טוב, השיקול הכלכלי שלי הוא שאין לי כרגע את כל הכסף,

בגלל זה אני מתייעץ אם שווה להשקיע סכום גדול ממה שיש לי כרגע על רכב כזה או לא.

בעמוד הראשון אני אמרתי:

אני יודע שיש אחדות כאלה בארץ ואין חלקי חילוף. מקסימום, נביא חלקים מאנגליה

(בדיוק כמו שמביאים את המנוע, דרייבשאפט וכל שאר החלקים של הרכב).

אני לא מחפש אמינות מהרכב או מגוון של חלקי חילוף. אני מדבר על סיירה קוסוורת' 4*4, לא טויוטה קורולה.

תאמין לי שאני יודע לאיזה הוצאה אני נכנס. הסיבה היחידה שאני מתייעץ היא שאני רוצה לשמוע אם מה שאני חושב

על הרכב גם עוד אנשים חושבים כדי לדעת בוודאות שאני לא עושה טעות.

פורסם

הרכב מדהים!

לדעתי ,מתוך קריאת השרשור הרכב לא מתאים לך!

מי שרוצה רכב כזה לא חושב פעמיים...

עוד לא קנית ואתה כבר חושב על מכירה ועל הוזלת עלויות(הנעה כפולה או אחורית).

אני כותב זאת בשיא הרצינות וללא זלזול חלילה.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אח שלי **אתם אחים? דברו על זה בשבת אצל סבתא** אני מאמין שאם תקנה תאוטו **תאוטו = את האוטו** הזה אתה לא תיפרד ממנו כל כך מהר כי זה באמת רכב מדהים ספורטיבי ויש לו הרבה פוטנציטל לשיפורים ריציניים וכמו שאחד אמר למעלה זה לא איזה רכב יפני שאחרי כמה שנים אתה תמכור ותקבל מחיר עליו זה רכב שקשור לכמה אתה אוהב אותו

כמו שאומרים בשביל הנאה משלמים וכמובן נהנים כי תיהיה לך חייה בידיים ורק אחרי שתקנה ותראה למה היא מסוגלת תבין שמה בכלל אתה מתלבט , האוטו הזה שווה את ההשקעה ואל תחשוב אפילו על כמה תמכור כי זה הרי ברור שלא תמכור אותו באותו מחיר שקנית !!!

אז קיצר אל תחשוב פעמים תקנה תהנה ואלוהים גדול מה שיהיה בעתיד!

בהצלחה נשמה **נראה לי שהבחור עדיין חי ולכן התואר נשמה עדיין לא הולם אותו**

יקי!!

יקי!!!

פורסם

למה לא דיברתם על דלק ?

הרכב שותה דלק בצורה מטורפת שקל לקילומטר אם לא יותר למכר שלי היתה כזאת הוא בקושי נסע איתה גם טיפולים וגם דלק הוא נקרע לגמרי והוא עבד 2 עבודות בשביל הרכב הזה ורק בשביל הרכב.......

אמינה היא לא כי כל רכב עם שיפורים דורש טיפולים והרבה , כל דבר יקר ברכב הזה, זה מתחיל מהקלא'צ הקרמי שעולה כמה אלפי שקלים ללא עבודה ברקסים ודיסקיות שעולות פי 10 מכל רכב אחר.

קח הכל בחשבון אני לא היתי ממהר לקנות את הרכב הנ"ל אם וביכלל , זאת פנטזיה שתעלה לך הרבה כסף כל מי שאני מכיר שהיה לו את הרכב הנ"ל היה מכונאי בעצמו או מישהו מהמשפחה שהיה מכונאי והוא חסך לו אלפי שקלים על הרכב אם לך אין קומבינה כזאת אני מציע לך לא להתקרב לרכב הנ"ל כי הוא בעיה אחת גדולה ואתה תיהיה משועבד לרכב נקודה.

ומי שיגיד לך אחרת פשוט משקר לך או שהוא לא מכיר את הרכב או מישהו שהיה לו את הרכב הנ"ל אישית.

מפה והלאה זאת החלטה אישית שלך.......

פורסם

את הידע לעשות את כל עבודות התחזוקה יש לי ככה שאני לא ממש דואג.

הבניה היא בעייתית כי אין לי מקום שאני יכול להעמיד בו את הרכב חצי שנה למטרת בניה.

דבר שני, הרכב לא יהיה רכב ראשון אלא רכב שני ומטרת הנסיעות תהיה כיף בלבד. זה לא יהיה רכב ליום יום.

דבר שלישי, אני חושב שאתה קצת מגזים בקשר לתחזוקה כי זה בסה"כ 220-250 כ"ס (אני לא הופך את הרכב

לרכב דראג אלא אני הולך יותר לכיוון המקור). אלה הספקים לא הרבה יותר גבוהים מאימפרזה טורבו, ואני לא חושב שאנשים

מחליפים קלאצ'ים קרמיים וברקסים כל 2,000 ק"מ ברכבים האלה, אלא זו השקעה חד פעמים ל 10,000 ק"מ הראשונים לפחות.

פורסם

כמו שאמרתי על הנאה משלמים

ואם זו פנטזיה וחלום שלו שיעשה את זה כי חלומות מתגשמים כמו שאומרים

גם אני באותה סירה וואללה עכשיו אני מתחיל אבל לאט לאט כי אני חייל ואני חוסך לאט לאט כסף ויש לי עבודה גם בסוף אני יגיע למה שאני ירצה!!

בקשר לדלק אין מה לעשות ואם הוא אומר שזה רכב שני וגם לא הולך להרים לו את הכוחות סוס לשמיים אז סבבה

לאבא שלי יש גי.אמ.סי וואנדורה 4X4 מנוע 5700 בנזין וואלה היא עושה שקל לקילומטר במצב הטוב

וואללה אנחנו מחזיקים מעמד

ועוד כאן הוא מדבר על רכב שני אז אין מה לדאוג בקשר לדלק !!!!

קיצר אח שלי *** אם הוא אחיך, אז גם לאבא שלו יש ואנדורה ***אם אתה רוצה את זה לך על זה !!

יקי!!!

פורסם

ידידי היקר, אתה מדבר פה על מכונית משופרת, לא על נדל"ן.

זו לא השקעה כלכלית ותמיד אתה מפסיד כסף, בכלל על מכוניות ובעיקר על משופרות.

על כיף משלמים, תמיד.

אם השלמת עם הנקודות האילו, לך על זה!

חיים פעם אחת, תהנה מהחיים, סיירה קוסוורת' זה אוטו עם פוטנציאל מטורף לגמרי, אפילו עם מגדש יחסית קטן ניתן עדיין להוציא ממנו הספקים מטורפים לגמרי ולשמור על עקומת כוח מצויינת לשימוש יומיומי.

אם יש לך את הכסף, מומלץ בחום (אבל תוודא שיש לך את הכסף).

מוטי.

פורסם

שכחת לציין משהו,עם כל כך הרבה כוח בגלגלים האחוריים ,עם שלדה של סיירה רגילה

ומנוע מטורף כמו קוזוורט ,טוב זה מתבקש לא.....קורס נהיגה מתקדמת

בוקר טוב וערב טוב ;-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תגיד, על איזה סיירה אתה הולך לבנות את הפרויקט? איזה שילדה? נפח מנוע מקורי? שנה?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מוטי, אני יודע שאני לא אחזיר את ההשקעה, זה ברור. אבל אין טעם להיכנס לפרוייקט בלי להשאיר כסף

בצד כי אני בטוח אצטרך אותו, וכרגע אין לי את הכסף הזה. הפרוייקט ייאלץ לחכות.

הסיירה עומדת כבר שנתיים, אין בעיה שהיא תעמוד עוד שנה... :wink:

תגיד, על איזה סיירה אתה הולך לבנות את הפרויקט? איזה שילדה? נפח מנוע מקורי? שנה?

בברכה,יניב

מדובר בסיירה 3 דלתות שחורה שנת 86 עם סאן רוף, מנוע 1.8 אוטומט.

• תוכן חדש...