Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sierra cosworth

colchao
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר בסיירה 3 דלתות שחורה שנת 86 עם סאן רוף, מנוע 1.8 אוטומט.
תראה, מאחר ויום אחד אתה תמכור את האוטו, לדעתי שווה לחפש ולמצוא סיירה 3 דלתות 2 ליטר.

יהיה לך מאוד קשה למכור קוזי, עם רשיונות של 1.8.

הקומבינה פשוט צועקת "תתפסו אותי", במיחד שעל ראש המנוע של הקוזי כתוב 2000 טורבו.

אם אתה לא מצליח למצוא 3 דלתות 2 ליטר, מה דעתך על ה 4 דלתות? (לא 5).

מהן יחסית קל למצוא 2 ליטר, נכון שהן פחות קלאסיות אבל הקומבינה תיראה יותר אמינה ויהיה לך יותר קל למכור, לעבור טסט ולעבור בדיקת שוטר מזדמן.

לי במזמנו הייתה מנטה 1.6 עם מנוע 20XE . אחרי שחטפתי 3 הורדות רצופות (למזלי לא באותה שנה קלנדרית) כי המנוע לא מצא חן בעיני שוטרים, אעפ"י שלא הייתה בעיה עם המספרי מנוע, הורדתי את המנוע ועברתי ל 16XE. המנוע היום יושב על מנטה 2 ליטר שרכשתי.

בברכה,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריכה להיות בעיה לאשר מנוע 2000 על הסיירה הזאת. זה לא שאין סיירות עם מנוע 2000 בארץ.

יש אפילו סיירה 3 דלתות עם מנוע 2000 ידנית שמגיעה למפגשים ברמת גן.

קודם מאשרים מנוע 2000 (שזה לא בעיה) ואח"כ מנסים לאשר דגם מנוע טורבו (קוסווקת').

אין סיכוי שאני אביא סיירה 4 דלתות. כל היופי של הרכב זה שאין הרבה כאלה (3 דלתות).

אני מכיר 2 (שלי וזאת מהמפגש) ושמעתי על עוד אחת כזאת. גם ההתנהגות של רכב 3 דלתות

הרבה יותר טובה מרכב עם 4 דלתות.

פורסם
לא צריכה להיות בעיה לאשר מנוע 2000 על הסיירה הזאת. זה לא שאין סיירות עם מנוע 2000 בארץ.

מה הקשר? יש בארץ הונדה האצבק 1600 אבל עדיין לא מאשרים להגדיל את ה 1400 ל 1600.

מה שיש לא אומר שיש אישור שינוי אוטומתי. יכול להיות שזאת לא בעיה באמת לאשר אבל לא עפ"י ההגיון שלך אלא עפ"י ההגיון של משרד הרישוי.

יש אפילו סיירה 3 דלתות עם מנוע 2000 ידנית שמגיעה למפגשים ברמת גן.

קודם מאשרים מנוע 2000 (שזה לא בעיה) ואח"כ מנסים לאשר דגם מנוע טורבו (קוסווקת').

בשביל לאשר מנוע 2000 (במידה ואפשר) אתה צריך לרכוש מנוע ולהביא שטר מכר, מה, תקנה סתם מנוע רק בשביל לאשר?

אין מצב שתאשר מנוע קוזי, גם לא לסיירה 2000 מקורית. לא בלי איזה קומבינה מטורפת!

אין סיכוי שאני אביא סיירה 4 דלתות. כל היופי של הרכב זה שאין הרבה כאלה (3 דלתות).

זכותך המלאה, על טעם וריח.......

רק להזכירך, יש קוזי מקוריות 4 דלתות.

גם ההתנהגות של רכב 3 דלתות הרבה יותר טובה מרכב עם 4 דלתות.

זניח.על הכביש זה בטח לא מורגש ולא מפריע, ראה דוגמאות כגון אינטרגרלה ואימפרצה טורבו וכמובן.... סיירה קוזי 4 דלתות :-P

בהצלחה בשיפוץ,

יניב

פורסם

לארץ לא הגיע הדגם 1600 של ההונדה האצ'בק בשנים 96+ ולכן יש בעיה לאשר את המנוע.

בסיירה קיים דגם זהה לחלוטין עם מנוע 2000 (אותו שנתון, אותה תיבת הילוכים וזה אפילו נקרא אותו דגם).

ובנוסף, אני לא ממציא את הגלגל. אושרו מנועי 2000 על סיירות 1600 ו 1800 ללא שינויים פרט למנוע (בוודאות).

אני מבטיח לך שניתן להשיג שטר מכר למנוע גם בלי לקנות מנוע. זה הרבה יותר פשוט מלקנות מנוע אחר.

או שאפשר לקנות מנוע עם 250,000 ק"מ בכל פירוקיה קרובה עם שטר מכר ולאשר את המנוע הזה (בלי הרבה קומבינות)

גם בלי להביא את הרכב. הרי אנחנו ארץ הקומבינות, לא?!?

בקשר ל 3 או 4 דלתות אני לא אתחיל אפילו לדבר כי באמת על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

אני מבטיח לך שאין מישהו בפורום שהיה מעדיף סיירה קוסוורת' 4 דלתות על 3 דלתות.

ערן.

פורסם

טוב אני לא מבין, שאלת שאלה, קיבלת תשובה.

אתה לא מרוצה מהתשובה זה ברור, להמשיך להתווכח על גבי הפורום זה טיפשי כיון שאתה זה ששאל את השאלה, משמע אתה לא יודע את התשובה ורוצה אותה כאן.

אז למה אתה ממשיך להתווכח אחרי שקיבלת אותה!?

אתה פשוט מחפש את ה"מילה שלנו" שזה בסדר ... את ה "טפיחה על השכם"

אז הנה:

"כן כן אחי, סיירה קוזוורת' זה רעיון נפלא , כן 3 דלתות הכי טוב!!"

עכשיו טוב..?

פורסם

אורן ,הוא סה"כ עשה סקר קטן אם ביום שהוא ירצה למכור יהיו קונים שיהיו מוכנים לשלם בהתאם,אנשים אחרים סטו מהנושא והתחילו להציע הצעות בקשר לפרוייקט עצמו והתפתח דיון,מותר לו לענות להם,אז אל תקח את זה קשה,ותשתדל לקרוא את כל ארבעת העמודים לפני שאתה תוקף.

והוא צודק ,סיירה קופה משופרת הרבה יותר מרשימה מסיירה 4 דלתות,וביום שהוא ירצה למכור סיירה קופה תימכר הרבה יותר מהר ובמחיר טוב מסיירה 4 דלתות כי בכל זאת צריך קצת יחודיות.

פורסם

לא תקפתי חס וחלילה, אני פשוט רואה במשך כל הארבעה דפים התנצחויות, האם שווה לרכוש 4 על 4, או 2 על 4 עם קומבינות בלי קומבינות ...

ובמקום לקבל מה שאומרים, הוא פשוט "נלחם" בחזרה בתקווה לקבל תשובה של "ת'יודע מה , אתה צודק. אפשר לאשר"

אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון שבנאדם רוצה משהו ורק מחפש אישור.

פורסם

אורן, אני לא מחפש טפיחה על השכם (במיוחד לא את שלך). אם לעשות את הפרוייקט או לא ובאיזה מתכונת החלטתי כבר.

אני פשוט רוצה לציין עובדות כמו שהם. מעלים כל מיני טיעונים לא נכונים פה, אני רק מתקן.

אם זה לא בסדר מצידי וזה מפריע לך, אני מאוד מצטער.

אם הדיון הזה כבר לא מעניין אותך מהדף הראשון שלו, אל תיכנס. התגובה שלך לא הייתה מועילה בכלל.

אנשים שמעלים את הדיעות שלהם פה לפורום במטרה לעזור. הדיעה שלך לא עוזרת כרגע...

תודה,

ערן.

פורסם

ובנוסף, אני לא ממציא את הגלגל. אושרו מנועי 2000 על סיירות 1600 ו 1800 ללא שינויים פרט למנוע (בוודאות).

אם אתה יודע בוודאות שאושרו התקנות כאלה אז, סבבה, אין חשיבות לנפח של הרכב שמצאת.

אני מבטיח לך שניתן להשיג שטר מכר למנוע גם בלי לקנות מנוע. זה הרבה יותר פשוט מלקנות מנוע אחר.או שאפשר לקנות מנוע עם 250,000 ק"מ בכל פירוקיה קרובה עם שטר מכר ולאשר את המנוע הזה (בלי הרבה קומבינות).גם בלי להביא את הרכב. הרי אנחנו ארץ הקומבינות, לא?!?

אם יש לך קומבינות, תבורך. אני לא נוגע בדברים האלה גם לא עם מקל של מטאטא.

מבחינתי להתעסק עם קומבינטור זה כמו להתעסק עם סוחר סמים.נקודה.

בקשר ל 3 או 4 דלתות אני לא אתחיל אפילו לדבר כי באמת על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

אני מבטיח לך שאין מישהו בפורום שהיה מעדיף סיירה קוסוורת' 4 דלתות על 3 דלתות.

למה? אני ממש חולק עליך, משתי סיבות:

1. אם יש כבר 3 רפליקות של קוזי בארץ, 3 דלתות אז שלך תהיה ה 4 דלתות היחידה, אם זה לא מקוריות ויחודיות אז אני לא יודע מה כן.

2. יש אנשים שלא יקנו ממך את האוטו כי העגלה של הקניות או הכסא של התינוק לא נכנס מאחורה, או שלאשה לא נוח לקום כל פעם שהילד רוצה לצאת או השד יודע מה.

ב 4 דלתות אתה מקבל ביצועים ונוחות (מי אמר אימפרצה) שלא תקבל ב 3 דלתות.

אבל זאת כמובן דעתי האישית

ערן.

יאללה, ילדות, להפסיק לריב.

בברכה,יניב

• תוכן חדש...