Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס IS המחודשת בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה, הדור הנוכחי של לקסוס IS לא בדיוק היה הסדאן הכי ספורט בחניון. אבל עם מתיחת הפנים שנחתה עכשיו בישראל יש מצב שהיא תחזור להיות גבוה ברשימת ה"מכוניות לחובבי נהיגה".

עוד פרטים על למה ואיך, וגם פסקה שלמה על ברגי גלגלים, בידיעה המלאה: 

https://carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3575/חדשות/לקסוס-IS-החדשה-בישראל--רק-בנזין

595289231_MAIN--IS-2021.thumb.jpg.91e36da83f307c1611c4ba4cb148397a.jpg

1489146745_-IS-2021-2.thumb.jpg.dcc744a056919079e7fe72e03d3d7920.jpg

2013013268_-IS-2021-5.thumb.jpg.749a94c74db1ed42156ea810b4f135dd.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לקסוס כלכך מאחור בעיצוב  ובאינטריור שזה כבר מביך, רכב משנת 2014 ועדיין נשאר עם אותו עיצוב כאשר המתחרות כבר הספיקו להחליף דגם חדש לחלוטין.

• אהבתי 1

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני דווקא אוהב את העיצוב גם מבפנים וגם מבחוץ. אוטו מרהיב בעיניי, ומנוע 2 טורבו אכן לא פראייר.

פורסם

עניין של טעם, העיצוב החיצוני נפלא בעיניי. לגבי הפנים, יש כאלה שאוהבים מלא מסכים, ויש כאלה שיותר אוהבים את הפונקציונליות של המקשים. העיקר שיורכב כמו שצריך ולא יקרקש, זה מה שחשוב. ההגה מכוער ומיושן אבל.

פורסם
לפני 15 שעות, zuzut5 כתב:

לקסוס כלכך מאחור בעיצוב  ובאינטריור שזה כבר מביך, רכב משנת 2014 ועדיין נשאר עם אותו עיצוב כאשר המתחרות כבר הספיקו להחליף דגם חדש לחלוטין.

מעדיף את העיצוב המיושן והפונקציונלי הזה על פני החדשני של טסלה ודומיו. אפילו מבחינה עיצובית אני מוצא אותם כעורים למדי, פה גם אם קצת מיושן יש לפחות טוב טעם ולא מסך גרוטסקי על כל הדאשבורד.

פורסם

פבל, הערה ברשותך.
כתבת לגבי תא הנוסעים שהוא נראה מיושן מאוד אפילו בהשוואה לסדרה 3 השמרנית. העיצוב ב-3 נקי ושמרני אמנם אבל מודרני וממש לא מיושן.

אני אמנם פחות מתחבר לעיצוב המאוד אסייתי של ה-IS (שים עליו סמל של יונדאי ולא הייתי מרים גבה), אבל הוא עדכני לפחות ואני יכול להבין שאחרים כן יאהבו אותו. זה שכמעט ולא נגעו בתא הנוסעים, לא נסלח. גם לפני כן הוא היה מיושן ולא מוצלח במיוחד, אז לא לעדכן אותו לאחר 8 שנים?
בכל מקרה במחיר החדש שלה (יקר בכ-50 אלף ש״ח מהדגם היוצא?) לא יהיו לה חיים קלים.

מעדיף את העיצוב המיושן והפונקציונלי הזה על פני החדשני של טסלה ודומיו. אפילו מבחינה עיצובית אני מוצא אותם כעורים למדי, פה גם אם קצת מיושן יש לפחות טוב טעם ולא מסך גרוטסקי על כל הדאשבורד.

אתה מבין שיש גם באמצע כן? לא צריך לקחת את זה לקיצוניות של טסלה (שאגב מכל מה ומי שאני שומע גם אלא שחשבו שישנאו את זה למדו לאהוב את המינימליסטיות הזו), אבל אפשר לחדש תא נוסעים שיצא לפני 8 שנים וכבר בדור הקודם נראה מיושן.
פורסם

התא נוסעים נראה מיושב מאוד כמו כל דגמי לקסוס, העיצוב החיצוני יפיפה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אז שלחתי תמונות לחבר עם is בת 4 שבדיוק מחפש להחליף. הוא אומר שהיא פסולת חיתון מבחינתו אפילו בלי לראות או לנסוע בה פיזית (גישה שאני לא מעודד אבל זכותו).
הסיבה הראשונה היא שלא בא לו לקנות רכב חדש ולשבת בו ולא להרגיש שהוא החליף את הרכב (סטטית כמובן) כי זה לא שעף על האינטריור גם בשלו.
שנית, הוא רכש את שלו (חדשה) בלא הרבה יותר מ-200 אלף אבל עכשיו כשהמחיר כבר נושק ל-300, הוא תוהה איזה יתרון יש לה על המתחרות.
גם מפריע לו שהיא כבר לא היברדית, אבל אני מניח שיש אחרים שזה יהיה פחות אכפת להם.

באופן אישי, למרות שאני אומר את זה בהסתייגות כי טרם נהגתי בה (אבל יש לי הרגשה שלא תעיף לי את הסכך) אני לא רואה למה מישהו שהוא לא חובב לקסוס ישקול אותה אם הקודמת לא עשתה לו את זה.

פורסם

לא יודע, אבל כך בדיוק לקסוס הרגה את ה-GS וזה כנראה יהיה עתידה של ה-IS. זה בהחלט צריך להיות חובב מושבע של המותג/דגם שכן הלקוחות הטיפוסיים של המותג כנראה יסתכלו שמאלה ויגלו שלצידה באולם ובמחיר דומה יש את ה-ES. 

פורסם (נערך)

אני מעדיף את העיצוב המקורי שלה משנים 2013 - 2015 וגם בגרסה ההיברידית.

אז אין טעם להוסיף עוד 200 אלף שקל בשביל להחליף את הדגם 2014 שלי לזאת.

בשביל מה?

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 22 שעות, robertf כתב:

מיושב, מיושן - הבדל של אות אחת בסוף...

צודק, התכוונתי מיושן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...