Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקת ה DS4 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, האלפא רומאו tonale, ג'יפון. חשפו את הקונספט ב2019. זה בטוח לא יהיה על בסיס הDS4 גם, זה דגם שתוכנן הרבה לפני.

אין קשר הג׳יפון לא אמור להפריע, מדובר בקטגוריה שונה.
פורסם
לפני 12 שעות, רועי5 כתב:

מעריך שלא יגיע לכאן. המותג הזה מוציא מכוניות מקסימות, ל DS7 יש לטעמי אפילו מחיר אטרקטיבי, אבל גם היא לא ממש נמכרת בכמויות. DS3 אני רואה פעם בחודש וגם זה כי לאחד מהשכנים יש כזו. לא צריך טסלה כמתחרה בכדי להגיע למסקנה שאין טעם רב בהחזקת הסוכנות של DS בארץ.

למה לא?

DS היא לא בסט סלר בשום מקום - גם לא כאן. לא היתה, איננה ולא תהיה אף פעם ולמרות זאת יש לה את לקוחות הנישה הדי יחודית שלה.

אם אני לא טועה, הסניף בארץ זכה לפני כמה שנים במקום ראשון באירופה בגידול מספרי מכירות (כמובן שאבסולוטית זה עדיין באיזור שחקני המשנה בשוק).

The older you get, the better you used to be

פורסם

לכל דבר יש חשבון, די להציץ בטבלת המכירות בכדי להסיק שהענין הזה לא ממש רנטבילי. וגם למכוניות נישה צריך שיהיו יותר מקונים בודדים, עולה הרבה כסף להחזיק עסק כזה.

פורסם

נכון, ואם מחזיקים בארץ סוכנות DS עכשיו עם היצע של 2 דגמים למה אתה חושב שדגם נוסף שלא אמור לפגוע בשני האחרים יגרום יותר נזק אם יגיע לכאן מאשר אם לא?

The older you get, the better you used to be

פורסם

אין פה שאלה של נזק, יש פה שאלה של כדאיות כלכלית, למוכר יש יותר הוצאות כשהוא מוכר ארבע יחידות מכל דגם כשסך הדגמים הוא שלושה, מאשר שתיים עשרה חתיכות של דגם אחד. כשהוא מוכר יחידות בודדות מהדגמים הקיימים אין טעם רב בהעמסת דגם נוסף על מערך האחזקה, ההכשרה והחלפים הייחודיים. פשוט לא כדאי. מניח שבמקרה הזה הגב של לובינסקי רחב דיו כדי להחזיק את המותג הזה כאן, יבואן אחר שהיה מביא רק דיאסים, היה נעלם די מהר להערכתי. ושלא אובן לא נכון, אני באמת חושב שהמכוניות האלו ראויות להצלחה גדולה יותר, חושב שמדובר במכוניות עם יכולת, שיק והופעה מיוחדת ושונה, ה 3 בכלל משגעת ביופיה לדעתי, אבל כשאף אחד, או קרוב לכך, לא קונה, לא רואה טעם.

פורסם

DS הוא לא מותג מסה, גם בתוך שוק היוקרה. תאמין לי שאף אחד בלובינסקי או ב-PSA לא חשב שהמותג הזה ימכור בכמויות שקרובות ליצרני היוקרה המוכרים והמבוססים.

בסך הכל אלה דגמים שמתבססים על מכלולים מוכרים שמשרתים קשת גדולה של רכבים, הם לא מאוד יקרים לייצור אבל מוסיפים מאוד לתדמית ולכן אין לאף אחד בעיה להחזיק את המותג הזה למרות שהוא ימכור כמויות קטנות מאוד.

אני חושב הפוך ממך, הכמויות שהם מוכרים היום יפות מאוד, הם גם מאפשרות שליטה מאוד קרובה בלקוחות המותג ורמת שירות גבוהה בלי להתפזר, וכל עוד לא רואים רכבים כאלה גולשים לערוצי ה-0 ק"מ או מבצעי כאסח כי המלאי תקוע בנמל אז כנראה שהם מצליחים למכור יפה את ההקצאות שהם מקבלים.

• אהבתי 1
פורסם

מכונית זה לא רק מכללים מכניים, זה גם לא רק מכללים באופן כללי, זה מערך שיווק, אולמות תצוגה, חלפים, פירסום ייעודי, עובדים נוספים, בקיצור לא חסר. גם השלכת המיתוג מהאחד לאחר כשכל שמותג הזה עושה הוא לבדל עצמו ממותגי הלחם והחמאה של היצרן, לא ממש אפקטיבית, די להיפך, מעריך בזהירות שיש מי שנרתע מהמותג הזה בגלל מקורו ה"בעייתי". המותג הזה מנסה להיות ה"אודי" של PSA , אבל בכדי שזה יצליח צריך גם שהבסיס יהיה המוניטין של VAG.  לגבי המספרים, לא מתווכח, כל אחד מאיתנו מבין כנראה כדאיות כלכלית באופן שונה, כמו גם את המשמעות של "מוכרים יפה". בכל מקרה אי אפשר ללמוד משוק 0 ק"מ, יותר מדי, התנהלות נבונה מול היצרן יכולה בהחלט לאפשר ייבוא שיתאים לביקוש ובעובדה גם טויוטה שמוכרת טיפל'ה יותר תוכל אם תרצה למצוא בשוק הזה של 0 ק"מ.

פורסם

יש מי שנרתע מהמותג בגלל מקורו הבעייתי ויש מי שמחפש את הייחודיות, העיצוב המקורי, לנסוע באוטו שאין לאף אחד.

לגבי מוניטין, אל תשליך ממה שקורה בישראל למקומות אחרים, אנחנו שוק דיי שולי. באירופה המוניטין של פיג'ו/סיטרואן פחות שלילי ובסין המותג מצליח וגם ליצרן להשיק דגמים ייעודיים וגם מכונית סלון בתצורת סדאן.

מותג יוקרה מאפשר גם להדגים כל מיני יכולות ובונה תדמית, קצת כמו להשקיע בפרסום.

פורסם

אתה צודק, ירידה מאוד תלולה במכירות DS בסין, זכרתי שהם הצליחו שם ואפילו ייצרו בזמנו דגמים מיוחדים לשוק הסיני. מעניין מה הסיבה להתרסקות.

פורסם

הבאה בתור היא פיג'ו 308, היום פורסם התאריך להשקה (כנראה ברשת) 18/3/2021.

מתברר שה 308 וה DS4 הן אחיות אבל לא תאומות יש הבדלים קצת יותר משמעותיים משהערכתי,

ההבדלים המשמעותיים יהיו באגף יחידות הכוח כאשר ה308 תבסס על ה 1.2 משודרג ב MHEV 

וגיר רובוטי חדש בדומה לגולף,  וה DS4 על ה 1.6 בנזין 180 או 225 כ"ס. בשניהם יוצע גם 1.6 PHEV כמו ב 508.

ל DS4 יהיו גם גלגלים גדולים הרבה יותר ( בסיס 19 אינץ' ו 20 אינץ' ) מאשר ל 308, עם גלגלים במידה סטנדרטית לקבוצה.

בנוסף ה 308 חשמלית טהורה קיבלה אור ירוק בניגוד ל DS4 אבל תושק רק ב 2023.

בכל מקרה השיווק באירופה יתחיל באוקטובר 2021, הגרסה הרובוטית תתווסף במהלך 2022.

עוד אירוע מעניין צפוי בקרוב יותר, 25/2/2021 השקת הלוגו החדש של פיג'ו עם הבוסית החדשה לינדה ג'קסון.

מקור :

https://www.largus.fr/actualite-automobile/peugeot-308-2021-toutes-les-infos-avant-la-presentation-du-18-mars-10535390.html

• רעיון טוב! 1
פורסם

אהההה לאאאא, לא DS לאאאאאא 

אין לי מושג למה אני מגיב ככה 😅

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 10 שעות, אלי55 כתב:

הבאה בתור היא פיג'ו 308, היום פורסם התאריך להשקה (כנראה ברשת) 18/3/2021.

מתברר שה 308 וה DS4 הן אחיות אבל לא תאומות יש הבדלים קצת יותר משמעותיים משהערכתי,

ההבדלים המשמעותיים יהיו באגף יחידות הכוח כאשר ה308 תבסס על ה 1.2 משודרג ב MHEV 

וגיר רובוטי חדש בדומה לגולף,  וה DS4 על ה 1.6 בנזין 180 או 225 כ"ס. בשניהם יוצע גם 1.6 PHEV כמו ב 508.

ל DS4 יהיו גם גלגלים גדולים הרבה יותר ( בסיס 19 אינץ' ו 20 אינץ' ) מאשר ל 308, עם גלגלים במידה סטנדרטית לקבוצה.

בנוסף ה 308 חשמלית טהורה קיבלה אור ירוק בניגוד ל DS4 אבל תושק רק ב 2023.

בכל מקרה השיווק באירופה יתחיל באוקטובר 2021, הגרסה הרובוטית תתווסף במהלך 2022.

עוד אירוע מעניין צפוי בקרוב יותר, 25/2/2021 השקת הלוגו החדש של פיג'ו עם הבוסית החדשה לינדה ג'קסון.

מקור :

https://www.largus.fr/actualite-automobile/peugeot-308-2021-toutes-les-infos-avant-la-presentation-du-18-mars-10535390.html

אם פיגו מתחילים גם עם גירים רובוטיים אני אצטרך להתחיל לחפש מותג אחר להנות ממנו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 4.2.2021 בשעה 14:29, daniel.gri כתב:

יצא להם קצת לקסוס...

מצחיק שאת הדי אס אני מאוד אוהב  במראה ( שבקלות מנצחת את כל המתחרות) והמראה של הלקסוס לא כזה מתחבר אליו.( שלא לדבר על העיצוב הפנים ).

אז יש קצת שזה הרבה :)

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
  • תוכן חדש...