Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו דור 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

מחפש רכב האצ׳בק סופר מיני בתקציב מוגבל.

תקציב נמוך יחסית 15k , משוטטות בשוק יד2 ובירורים הרוב המליצו לי על סוויפט, אלטו, יונדאי גטס.

בכולם נסעתי ובאמת שהרגיש לי שאני נוסע בחתיכת ברזל.

להבדיל מהקליאו שנותנת תחושב אחרת לגמרי מבחינת נוחות. גם שנתון גבוהה יחסית למחיר באופן מפתיע.

עכשיו נכנסתי לדיון ה׳לא צרפתיות׳ , מישהו שקנה קליאו יד 2 אוטמט ויכול להגיד לי מה צריך לבדוק בשביל שזה לא יהפוך לסיפור טראגי?

כמו כן כמה חסכונית הקליאו?

תודה

פורסם

הקליאו לא חסכונית בגירסה האוטומטית.

היא נוחה, ביצועים טובים אך לא חזקים כמו שציפיתי בזמנו.

המרווח מאחור בינוני.

עלות טיפולים ממוצעת אך הטיימינג למנוע ה 1.6 יקר מאשר למנוע ה1.2 עקב גישה פחות נוחה.

טיימינג עושים כול 4 שנים או 120 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על המענה המהיר, אז אם אני מחפש משהו חסכוני יותר פלוס נוחות נסיעה מה אומר 

לכוון יותר לסיטוראן c1 / פיג׳ו 107 ...איך הם מבחינת אמינות?

כרגע הברירת מחדל שלי זה אלטו /סוופיט (גטס אני לא אגע).

תודה

פורסם

לטעמי יונדאי גטס קצת פחות "חתיכת ברזל" מאשר אלטו או 107. 

אם אתה רוצה רכב שמרגיש קצת יותר נורמלי , זה יונדאי I20 או מאזדה 2, אבל לדעתי ב -15 לא תמצא אחת כזאת שהיא לא שבורה. 

פורסם

השאלה מה הנסועה שלך שיש דגש על צריכת דלק?

ה107 רכב משמעותי חסכוני מהקליאו, אבל פחות מרווח, פחות שקט,נוח וחזק.

בנוסף הגיר הרובוטי פחות נעים בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...