Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, בכוונה רשמתי רכב למשפחה ולא רכב משפחתי, כרגע אנחנו עם מאזדה 3 ספיריט 2015, הרכב משרת אותנו בצורה מדהימה ואנחנו מרוצים מאוד - אבל החודש הדרישות השתנו עם ילדה חדשה.
הסט-אפ: זוג פלוס 3 ילדים - מתוכם סל-קל, כסא בטיחות וילד נוסף.
הדרישות: רכב מרווח מאוד במושב האחורי, בגאז גדול.

הנסיון שלי להבין איזה רכבים יענו לדרישות הביאו אותי בעיקר לטויוטה ורסו וסובארו פורסטר - פסלתי את הסיטרואן פיקאסו, וגם על המרווח של הסובארו שמעתי בעיקר מאנשים שמחזיקים באחת בחנתי בעצמי.
כמובן שאנחנו מבינים שכל רכב כמעט יהיה ירידה ברמה ביחס למאזדה- שמגיעה עם מנוע מעולה עם "כח", הנעה ללא מפתח, מערכות ביטחות מובנות, סאנרוף ועוד - אבל הייתי שמח לרדת במינימום.
אין בעיה עם תיבה ידנית, אין בעיה עם סוג המרכב - סטיישן/וואן/קרוסאובר/ג'יפ הכל מתקבל.

תודה מראש!

פורסם

הפיקאסו אקסלוסיב תהיה עלייה ברמה ממאזדה כמעט בהכל למה פסלת אותה?

האמינות מתקזזת עם המחיר הנמוך. אם אתה מתכנון להחזיק הרבה זמן (כמוני) ירידת הערך ואמינות זה כבר הפרש שולי. אם אתה מחליף כל שנתיים תחזור לאופציות הסחירות יותר.

ואני לא מתכוון למרכב הקצר. תקנה 7 מקומות ההפרש אפסי ותשתמש בה כ5 אני מצטער שלא עשיתי את זה קודם. 

פורסם

טויוטה ורסו או פריוס פלוס היברידית (הרבה יותר חסכונית, אבל מרגישה עצלה ) יתנו מענה לדרישות שלכם.
בכל מקרה, בשני הרכבים מדובר בירידה מבחינת הכוח והנאה מנהיגה בהשוואה למאזדה 3, בעיקר בגלל הגיר הרציף.

בתקציב שלכם, כל מרכב אחר חוץ ממיני וואן ( ג'יפון, רכב מנהלים ) - אין שלושה מושבים נפרדים בשורה השניה, וזה פחות נוח ושימושי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני רואה בתמונה שיש לך אחת כזו, וגם קראתי את הפוסט סיכום שלך על 4 שנים עם הרכב.
יש לך תובנות נוספות שאולי יוכלו לעזור? האם לדעתך זה הרכב הנכון?

פורסם

אצלי אין תלונות -רק שימשיך ככה.
כבר 160 אלף קילומטרים בלי הפתעות. אני בונה על זה שיעבור עוד 160. בשביל זה החמרתי את שגרת הטיפולים.
יש גם חסרונות - ללא מערכת בטיחות אקטיבית, רק מוביל איי.
יותר צפוף מאשר סיטרואן, אבל עדיין מרחב פנים מצוין.
אין מזגן לשורה השניה - לא חסר, המזגן מקפיא את כל הרכב תוך שתי דקות.
ל 5 נפשות זה רכב מושלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...