Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן חברות שיש להם רכבים גם מליסינג אך גם מהשכרה.

שם החברה הוא שם של חברה להשכרת רכב,

איך יודעים אם מדובר בליסינג או בהשכרה?

פורסם

אי אפשר לדעת אם רכב מסוים היה ליסינג? יכול להיות שאני קונה רכב ממישהו שקנה מליסינג ואין לי דרך לדעת?

פורסם
אי אפשר לדעת אם רכב מסוים היה ליסינג? יכול להיות שאני קונה רכב ממישהו שקנה מליסינג ואין לי דרך לדעת?

אפשר לדעת - ניגשים עם בעל הרכב למשרד הרישוי ובודקים מי היו הבעלים לפניו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אפשר לדעת - ניגשים עם בעל הרכב למשרד הרישוי ובודקים מי היו הבעלים לפניו.

אז זהו, שמשרד הרישוי דורשים שישלח אליהם מכתב למחלקת עידכון ובקרה ואחרי איזה שבועיים הם חוזרים עם תשובה...

אם נניח רכב מסויים כרגע בבעלות פרטית, אבל היה בהשכרה, עדין יהיה רשום ברשיון הרכב שהוא היה בהשכרה??? אם כן באיזה חלק של הרשיון זה רשום?

אין שום דרך אחרת להרר אם הרכב היה בליסינג?

תודה מראש!!!

פורסם
אז זהו, שמשרד הרישוי דורשים שישלח אליהם מכתב למחלקת עידכון ובקרה ואחרי איזה שבועיים הם חוזרים עם תשובה...

אם נניח רכב מסויים כרגע בבעלות פרטית, אבל היה בהשכרה, עדין יהיה רשום ברשיון הרכב שהוא היה בהשכרה??? אם כן באיזה חלק של הרשיון זה רשום?

אין שום דרך אחרת להרר אם הרכב היה בליסינג?

תודה מראש!!!

מה זאת אומרת? הרי במשרד הרישוי רשומים הבעלים הקודמים, ובמקרה של ליסינג, הרכב רשום ע"ש חברת הליסינג- ולא אדם פרטי!

פורסם
מה זאת אומרת? הרי במשרד הרישוי רשומים הבעלים הקודמים, ובמקרה של ליסינג, הרכב רשום ע"ש חברת הליסינג- ולא אדם פרטי!

מבחינת משרד הרישוי אין הבדל בין חברת ליסינג לחברה רגילה - לדעתי יש צורך בשינוי התקנות לאור כמות הרכבים שמקורם בליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מבחינת משרד הרישוי אין הבדל בין חברת ליסינג לחברה רגילה

חברה או ליסינג - זה אותו דבר: יש ירידת ערך בהתאם.

פורסם

נכון, זה רשום להם,

אבל אתה צריך לחכות הרבה זמן בשביל לקבל את המידע הזה, סתם פקיד במשרד הרישוי לא יתן לך את המידע הזה...(לפחות זה מה שאני הבנתי)

• תוכן חדש...