Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לנסוע ברכב ללא ביטוח חובה מודפס?

היום קיבלתי את הביטוח החובה במייל אבל אין לי מדפסת והמשרד נסגר עקב הסגר ולא יכול להדפיס שם.

פורסם

אכן אין חובה להחזיק מסמכים מודפסים ברכב, כולל רשיון רכב וביטוחים.

מה שכן לא יזיק שיהיו, לפחות עותק בטלפון למקרה ו...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבדיקה בהדפסה האדומה על רשיון הרכב שאתמול שלמתי, הנסוח שם הוא "...עם זאת, חובה לשאת תעודה מזהה רשמית ומסמכים נוספים כגון ביטוח,....".

ההגדרה של "לשאת" לא ברורה.  הפירוש שלי הוא שאפשר גם להסתפק בעותק מצולם בטלפון.  אבל IANAL.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, trademark כתב:

אכן אין חובה להחזיק מסמכים מודפסים ברכב, כולל רשיון רכב וביטוחים.

נכון לגבי רישיון נהיגה ורכב, לא חייב לשאת אותם, אבל ביטוח אתה חייב.

מצ"ב צילום מתוך אגרת רישוי:

11.PNG

עריכה אחרונה על ידי dotan123
פורסם

תגדיל ראש ותמצא חבר/שכן/בן משפחה עם מדפסת ותגיד לו שיש לך לצלם דף אחד בשחור לבן.

בכל אופן, שיהיה לך עותק בפלאפון לכל צרה שלא תבוא, קשה לי להאמין ששוטר יהיה כ"כ אטום ויתן לך דו"ח על זה. הם מבינים את המצב.

פורסם (נערך)

ביום א התקשר לחברת הביטוח ובקש שישלחו לך תעודה בדואר. אם מדובר בהעתק או שינוי פרטים החבר  יכולה לגבות 40 ש"ח (הסכום - לפי מיטב זכרוני מלפני מספר שנים).

תקנות התעבורה מחייבות אותך לשאת תעודת ביטוח, כך שההצעה להסתפק בתעודה על גבי הטלפון בעייתית, איני יודע האם העתק אלקטרוני כזה יספק את הרשויות או שתדרש להגיע לתחנת המשטרה ולהציג את התעודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאוריה מול מציאות.

כמו שנאמר על פי החוק חייב לשאת, בפועל המשטרה כבר לא אוכפת זאת כך שאתה לא מסתכן בקנס, ובמקרה של תאונה מספיק שיש לך גישה לאינטרנט כדי להציג אותה במייל לנהגים המעורבים, כנ״ל כשבאים לעשות טסט לרכב.

פורסם

העניין שאני נוהג בזמן סגר (לא נחשב עובד חיוני), אז אם יתפסו אותי במחסום נוהג ללא סיבה וגם אין לי ביטוח מודפס  (וגם יש לי הרשעה ושלילה על תנאי) - יכנסו בי.😇

פורסם

מישגר בבחת זכוכית שלא ישליך אבנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...