Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסביבות 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב בסביבות 20K מה שחשוב לי זה א אמינות (רצוי יפני וכדומה) ב מרחב פנים אני בגובה 190 וצריך לשים סלקל מאחורי 

ומצד אחד הייתי רוצה חסכוני ומצד שני חווית נהיגה כלומר רכב חזק כמובן שזה בא אחד על חשבון השני אאלץ להתפשר באחד הפרמטרים

וכן רציתי לשאול עד כמה קלומטרים כדאי לקנות ןהאם יש חשיבות לשנתון כשהק"מ נמוך תודה לכולכם

פורסם (נערך)

אופציות: מאזדה 3, מיצובשי לנסר הדור החדש(שזה תכלס הדור הקודם) או קיה פורטה דור ראשון. 

עריכה אחרונה על ידי akivas

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם

מכרו פה לא מזמן בלוח של הפורום טויוטה אוונסיס מ2009, בערך בתקציב הזה, אולי יכולה להתאים.

עוד הצעה מעניינת: מאליבו 2010 3.5, למעט בפרמטר של החסכוניות (אלא אם כן יש לה מערכת גז) ופרמטר של אמינות (באופן יחסי, היא אמינה. מזמין אותך לחפש קצת יותר בפורום)

פורסם
לפני 18 שעות, daynush כתב:

רק שאלה פיג'ו וסיטרואן יכולים להיות אמינים?????

פיג'ו 301 ומיצובישי אטראז' אותו רכב, פיתוח משותף.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...