Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, danniel כתב:

או יופי! עכשיו שהבנת את זה, תקרא שוב את ההודעה של פות"שהכפתור נצרה שעל הידית תקוע! איך כפתור מעקף פה בדיוק יעזור?  

למה זה תקוע? הסבירו, משהו שם נשבר, נתקע או וואטאבר. 

וכמו שטענתי עד עכשיו אולי הוא תקוע בגלל נעילת סולונואיד כמו שתיארתי עד עכשיו שהכפתור ישחרר.

סתם חזרנו לנקודת ההתחלה כי לא טרחת לקרוא את מה שכתבתי אלה אוטומטית לשלול ולזלזל...

פורסם

איך נעילת הסולנואיד למצב P קשורה לזה שהידית כן משולבת ל D ו N ורק לא מגיעה ל R? 

שמע אתה מקרה אבוד. אתה הוא זה שלא קרא או הבין את התלונה של פות"ש  ואח"כ בא בתלונות, שאנשים שכן הבינו מהר מאוד את הבעיה מה נדרש, שוללים את ההמלצות שלך.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, danniel כתב:

איך נעילת הסולנואיד למצב P קשורה לזה שהידית כן משולבת ל D ו N ורק לא מגיעה ל R? 

שמע אתה מקרה אבוד. אתה הוא זה שלא קרא או הבין את התלונה של פות"ש  ואח"כ בא בתלונות, שאנשים שכן הבינו מהר מאוד את הבעיה מה נדרש, שוללים את ההמלצות שלך.

הנעילת סולונואיד יכולה להיות בכל מצב אם הוא תקול ותקוע... 

אתה מדבר ממש לא יפה פה וכדאי לך להרגע קצת שכחת שהמטרה הראשית זה לעזור לבן אדם ולהציע לבדוק משהו זה לא דבר רע...

עריכה אחרונה על ידי Shab00
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Shab00 כתב:

הנעילת סולונואיד יכולה להיות בכל מצב אם הוא תקול ותקוע... 

אתה מדבר ממש לא יפה פה וכדאי לך להרגע

היא לא יכולה להיות בכל מצב אתה שוב חוזר על התקליט, או במצב P בלבד או בחלק מהרכבים  גם במצב N .

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
Just now, ba323f כתב:

היא לא יכולה להיות בכל מצב אתה שוב חוזר על התקליט, או במצב P בלבד או בחלק מהרכבים  גם במצב N .

סולונאיד תקוע יכול הכל, זה לא בדיוק מדע מדויק באיזה פוזיציה הוא יתקע ומתי...

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Shab00 כתב:

סולונאיד תקוע יכול הכל, זה לא בדיוק מדע מדויק באיזה פוזיציה הוא יתקע ומתי...

כשיודעים איך המכלול בנוי יודעים בדיוק היכן נקודת הכשל ועל מה היא משפיעה, אין לך ידע  ואינך רוצה גם להבין.

אני חייב לשאול אותך, כשבבית שלך נורה בחדר אחד לא עובדת, אתה מתקשר לחברת חשמל?

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
לפני 5 דקות, danniel כתב:

הלכת, בדקת וחקרת אצלך ברכב ועדיין לא הבנת לגמרי איך זה עובד..אין לי מה להוסיף. אתה מייגע.  

Just now, ba323f כתב:

כשיודעים איך המכלול בנוי יודעים בדיוק היכן נקודת הכשל ועל מה היא משפיעה, אין לך ידע ואני רואה שגם הבנה אין.

אתם יודע מה? אין לי כוח כבר לשרשור הזה הוא נהיה חסר פואנטה ברגע שאתם מתעלמים ממצבים שיכולים לקרות כי בא לכם, צודקים סולונואידים בחיים לא נתקעים, אין סיכוי שזה יקרה אף פעם.

הכל טוב תהנו עם כל הידע המטורף שיש לכם ותקנו רכב עם סאנרוף נפתח שכל השכל יצליח להיכנס בפנים. רק תבדקו שאין סולונואידים במערכת שלא תסתבכו.

• תוכן חדש...