Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, אחת הסדרות היותר טובות/מוצלחות של סוני היו דווקא XE/XF. לאחר ששדרגתי ל XG בגלל הגודל (מעבר מ 75" ל 85")

איכות התמונה ירדה בצורה ברורה (לא בגלל הגודל) למרות שמדובר על מסך מתקדם יותר על הנייר. ( כלומר, הדגמים הישנים ידעו להתמודד עם תכנים פחות איכותיים

בצורה חלקה ללא גרעיניות כמו בדגמים החדשים)

פורסם
לפני 4 שעות, flytomars כתב:

לגבי סאונדבר - בדיוק מישהו מהעבודה קנה אחד זול, ואומר שזה נשמע יותר גרוע מאשר מהטלוויזיה ישירות.

משום מה כמו שאני מכיר אותך אתה תלך על האופציה הזולה ביותר, ובמקרה כזה עדיף לך כבר להשקיע בטלוויזיה כי הסאונדבר לא ישפר.

לא לקנות את הסאונדבר שעולים 200-300 שח. אלה שעולים 900 ומעלה נשמעים מעולה. כדאי לשמוע ואז לחוות דעה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בתור אחד שרגיש לסאונד איכותי, וגם משקיע בהתאם, לא קיימת טלוויזיה גם היקרה ביותר (יש לי אחת)

שיכולה להפיק סאונד ברמה של סאונד בר בתקציב סביר. (3000 /2500 ש"ח) להשוואת סאונד של טלוויזיה, לסאונד בר, זה עוול. 

בדוק את Bose  700,  LG SK10 - או JBL Bar 9.1, אבל המחיר שלו גבוה עבורך. (חפש JBL יותר זול)

זה ייתן לך פתרון מעולה לסאונד איכותי. (שמעתי בחנות את Sennheiser Ambeo לא האמנתי שאני שומע סאונד בר -התקדמות ענקית הם עברו)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוגב, על מה היית ממליץ לבנאדם שעד עכשיו הורגל לשמוע ברמקולים פירלס (אפילו כשהמגבר עוד היה תקין קשה לי להאמין שזה נשמע טוב) ויש לו טלוויזיה 40 אינץ' ישנה- להשקיע 3000 שקל בסאונדבר או בטלוויזיה חדשה?

פורסם

תלוי מה חשוב לו.

לי יש פלסמה עתיקה בת 10, זה לא מפריע לי.

אבל כדי לקבל סאונד טוב לא צריך להוציא 3K, אפשר פחות. מה שסאונד בר נותו זו חווית סראונד, והשאלה זה האם זה מעניין את הברווז

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, yogev20 כתב:

אגב, אחת הסדרות היותר טובות/מוצלחות של סוני היו דווקא XE/XF. לאחר ששדרגתי ל XG בגלל הגודל (מעבר מ 75" ל 85")

איכות התמונה ירדה בצורה ברורה (לא בגלל הגודל) למרות שמדובר על מסך מתקדם יותר על הנייר. ( כלומר, הדגמים הישנים ידעו להתמודד עם תכנים פחות איכותיים

בצורה חלקה ללא גרעיניות כמו בדגמים החדשים)

אני באמת לא מצליח להבין למה אנשים שמים בסלון שלהם גדלים כאלה. מה רע ב55? זה לא מכאיב לך בעיניים? זה כמו לשבת בשורה הראשונה בקולנוע.

What worries you, masters you. - John Locke

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי במרחק שיש לך מהספה לקיר של הטלויזיה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין קשר למרחק אלא לאיכות התמונה, ככל שהיא יותר גבוה/איכותית - אתה יכול לשבת יותר קרוב למסך.

מעבר לזה זה תלוי כמה אתה חובב קולנוע, אחד כמוני שמשקיע הרבה כסף (עשרות אלפים) על התחביב, גם מסך 100 אינץ' היה מתקבל בברכה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.12.2020 בשעה 16:56, flytomars כתב:

משום מה כמו שאני מכיר אותך אתה תלך על האופציה הזולה ביותר

נשבר לי הברווזין מדברים זולים. אני כבר כמעט שלא קונה דברים כאלו. 

רק בשבוע שעבר קניתי מלטשת טובה שעלתה פי 2 מהקודמת שלי. לדוגמא.

יש תקציב, מתכנן לנצל אותו.

בתאריך 6.12.2020 בשעה 21:10, yogev20 כתב:

להשוואת סאונד של טלוויזיה, לסאונד בר, זה עוול. 

הגיוני בסך הכל. 

סאונד בר זה מוצר ייעודי לסאונד...

יש באיזור חיפה מקום שניתן להגיע אליו ולהתרשם מאפשרויות שונות? גם טלויזיה וגם מגברים וגם סאונדבר?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהחלט, יש שם את אחת החנויות הטובות בחיפה. 

אינגמה אודיו בהנהלת ישראל. בחור זהב עם תודעת שירות מעולה. כל מי שמגיע לשם בהמלצתי, מאמץ את החנות בתור חנות הבית שלו.

יש שם מערכות אדיו מתקדמות, מסכים וגם ציוד סטריאו  איכותי. הם גם עושים  פרויקטים גדולים למגוון חברות בארץ.

( מסכים ענקיים, בית חכם, מערכות רמקולים מפוזרים מעוצבים, וכד)

אין לי שום קשר עסקי, רק מכיר את הבעלים היטב הרבה שנים. 

unnamed.jpg.4b05c4ed66960ce68ef8e551a117401e.jpg4550188.jpg.336ec2a211106dc3106c25ed9d5577f0.jpg

• רעיון טוב! 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם עדיין מישהו מחפש מקרן קול, יש עכשיו מחיר טוב על https://www.lastprice.co.il/p/51500527/מקרן-קול-כולל-סאבוופר-אלחוטי-Yamaha/YAMAHA-YAS~209?aff=U7Dol8VpElSJ תשתמשו בקופון הזה

INEEDITLP

המחיר יירד ל1379 שח

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...