Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,
אני צריך המלצה לתוכנת ניהול סטייג' 1 בשביל פולו GTI 9N3 קניתי את הרכב עם תוכנת קאסטום כלשהי והצריכת דלק שלו לא הגיונית גם בנסיעה רגועה, חשבתי אולי זה קשור לתוכנה שמותקנת כרגע כי לחבר יש את אותו רכב ותוכנה שונה והוא עושה יותר ק"מ על מיכל מלא והאופי נסיעה אותו הדבר אצלנו. יתכן שצריכת הדלק לא קשורה גם לתוכנה אשמח לעזרה ממכם.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

לרוב זה לא קשור לתוכנה, אבל אי אפשר לדעת. מתחילים מחיבור למחשב וסריקת תקלות, ובדיקה בסיסית של פעולת המנוע והמערכות בהרצה. זה כבר אמור לספק רמז ראשון. אם זה משהו בניהול המנוע, גש לאחת הסדנאות ובצע בדיקה על דיינו. יישור קו בסיסי ביצעת? הרבה צעירים חוסכים בטיפול ברכבים האלו למרות שעם תוכנה צריך בדיוק הפוך. הדבר הראשון שאני עושה לאחר רכישת רכב יד 2 זה טיפול מלא ואיכותי, החלפה של כל הפילטרים למקורי או תחליפי איכותי כמו MANN, החלפת מצתים למקורי, החלפת שמן מנוע סינטטי מלא ואיכותי. 

פורסם
לפני כשעה, ch2856 כתב:

לרוב זה לא קשור לתוכנה, אבל אי אפשר לדעת. מתחילים מחיבור למחשב וסריקת תקלות, ובדיקה בסיסית של פעולת המנוע והמערכות בהרצה. זה כבר אמור לספק רמז ראשון. אם זה משהו בניהול המנוע, גש לאחת הסדנאות ובצע בדיקה על דיינו. יישור קו בסיסי ביצעת? הרבה צעירים חוסכים בטיפול ברכבים האלו למרות שעם תוכנה צריך בדיוק הפוך. הדבר הראשון שאני עושה לאחר רכישת רכב יד 2 זה טיפול מלא ואיכותי, החלפה של כל הפילטרים למקורי או תחליפי איכותי כמו MANN, החלפת מצתים למקורי, החלפת שמן מנוע סינטטי מלא ואיכותי. 

כמובן אחרי הקניה ישר ביצעתי טיפול של פילטרים ושמנים.

Volkswagen POLO 6R

• תוכן חדש...