Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם כפכפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליטל, את מוכנה לצלצל לחברה שלי ולומר לה את זה אישית ?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל למען הבטיחות שלך שלי ושל כולנו!!!:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תחשוב מה יקרה אם סיגריה בוערת תיפול בידיוק לכף הרגל בזמן נהיגה על כביש מהיר....?
א. לעשן בזמן נהיגה זה אסור.

ב. סיגריה יכולה ליפול גם לאזורים קצת יותר כואבים מכפות הרגליים.

אני לא רואה סיבה למה אי אפשר ללחוץ על הברקס כמו שצריך יחפים. אני אישית לא עושה את זה, פשוט כי זה לא נוח לי כל כך.

אבל אין סיבה הנראית לעין מדוע זה כל כך אסור.

כפכפי אצבע זה יותר טוב ?

מגפיי שפיץ ?

נעל עם עקב גבוהה ?

טו מייק ד'ה לונג סטורי שורט, יש מצבים שנעלים יותר גרועות מנהוג יחף. אז מה אתם אומרים לקחת באוטו זוג נעליים נוסף כל הזמן ? אולי גם כפפות נהיגה ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
א. לעשן בזמן נהיגה זה אסור.

ב. סיגריה יכולה ליפול גם לאזורים קצת יותר כואבים מכפות הרגליים.

אני לא רואה סיבה למה אי אפשר ללחוץ על הברקס כמו שצריך יחפים. אני אישית לא עושה את זה, פשוט כי זה לא נוח לי כל כך.

אבל אין סיבה הנראית לעין מדוע זה כל כך אסור.

כפכפי אצבע זה יותר טוב ?

מגפיי שפיץ ?

נעל עם עקב גבוהה ?

טו מייק ד'ה לונג סטורי שורט, יש מצבים שנעלים יותר גרועות מנהוג יחף. אז מה אתם אומרים לקחת באוטו זוג נעליים נוסף כל הזמן ? אולי גם כפפות נהיגה ?

דניאל.

כשי לך נעליים שאינן נוחות לנהיגה אז כן, למה לא לקחת זוג נוסף איתך? הנעליים יכולות להשאר ברכב, כך לפחות אני עושה כשאני נוהגת עם נעליים שאינן נוחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתם כ"כ מתעקשים להסתובב 24 שעות ביממה עם נעלי אצבע וחייבים מתישהו בזמן הזה לנהוג, אפשר להחזיק סנדלים באוטו, "סנדלי מדוזה" נשמעים כמו פתרון סביר, סוגרים מסביב לרגל כמו נעל רגילה וזה חוקי ונוח.

שנים לא היו לי כאלה :)

ואפרופו כפפות נהיגה, מוכרים כאלה במחירים סבירים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני אישית לא מסוגל לנהוג יחף, ובטוח לא עם כפכפים.

כמו שנאמר לפני, אני לא חושב שניתן לבצע בלימת חירום כמו שצריך ללא נעליים.

אז נכון - יש דברים יותר מסוכנים שאפשר לעשות, כמו לנהוג עם רגל אחת על הדשבורד, אבל זה עדיין לא אומר שזה דבר חכם :roll:

הנהיגה הכי נוחה מבחינתי היא עם נעלי ספורט.

לצערי אין לי נעלי מירוץ (אה-לה-ספארקו) אבל לדעתי הן משלבות את הייתרון שבקשיחות של הנעל (מגנים על הרגל ומאפשרים לבעוט בדוושה ללא כאב) ומצד שני הן יחסית קלות וגמישות כך שאינן מהוות מעמסה על הרגל ומאפשרות תחושה יותר טובה של הדוושה.

נו - מי קונה לי נעלי ספארקו ליומולדת? :wink:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
תחשוב מה יקרה אם סיגריה בוערת תיפול בידיוק לכף הרגל בזמן נהיגה על כביש מהיר....?

אז אולי צריך לחוקק חוק האוסר על נהיגה במכנסיים קצרים?.. :roll:

ובקשר לבלימת חירום.. על פי הניסיון שלי בנהיגה יחפה בגולף שלנו הברקס מספיק רך כדי לבלום, גם בעוצמה, ואני לא רואה שום בעיה לבלום בלימת חירום. אני אנסה את זה כשתהיה לי הזדמנות..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שטויות.

כל העולם נוהג יחף.

תסתובב בחוף בהרצליה בשבת.. אני מוכן להתערב ש-95 אחוז מהנוהגים נוהגים יחפים.

החיסרון היחיד הוא כאמור בלימות פתע.

חוצמזה, אני רואה רק יתרון בזה.

172

פורסם

אני חושב שהבעיה בלנהוג יחף זה שכשהרגל מזיעה היא עלולה להחליק מהדוושה.

ובלי שום קשר בשבילי זה מאוד קשה לנהוג יחף וללחוץ על קלץ'.

אני נוהג עם נעלי פומה, לדעתי הכי נוח! ראיתי שגם נהגים כמו בפורד(ראלי) לובשים נעלי פומה שמאוד דומים למה שיש לי. יש להן סוליה דקה ולכן קל להרגיש את הדוושה וזה גם נוח.

PUMA-SPEED_CAT-188.jpg

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין לחיצה על הבלמים בחרום לבין נהיגה כשיחפים.

מה הכוח ברגל יורד כשאתה בלי נעליים?

ודווקא להיפך, כשהרגל יחפה היא מאווררת כל הזמן ולא נשארת רטובה ומחליקה (כמו עם כפכפים למשל, או הכפכפי-נעליים האלה שאין לי שמץ איך קוראים להם.

ואם יש שריפה, אז שיער למשל זה דליק מאוד - אולי נחייב את כולם לחבוש כובע?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ודווקא להיפך, כשהרגל יחפה היא מאווררת כל הזמן ולא נשארת רטובה ומחליקה (כמו עם כפכפים למשל, או הכפכפי-נעליים האלה שאין לי שמץ איך קוראים להם.

כ"כ הרבה שטויות לא קראתי במשך המון זמן.

לא חמוד, הכוח ברגל לא "יורד". ההבדל הוא שעם נעל אתה יכול ללחוץ על הדוושה בחוזקה על מנת לבלום בלימת חירום.

לעומת זאת, שאתה יחף אתה לא יכול, כי האינסטינקט שלך יהיה להוריד את הרגל ברגע שקצת לוחץ לך. (אלא אם אתה אפריקאי או בדוואי שכל סולייה אצלהם זה טימברלנד)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
כ"כ הרבה שטויות לא קראתי במשך המון זמן.

לא חמוד, הכוח ברגל לא "יורד". ההבדל הוא שעם נעל אתה יכול ללחוץ על הדוושה בחוזקה על מנת לבלום בלימת חירום.

לעומת זאת, שאתה יחף אתה לא יכול, כי האינסטינקט שלך יהיה להוריד את הרגל ברגע שקצת לוחץ לך. (אלא אם אתה אפריקאי או בדוואי שכל סולייה אצלהם זה טימברלנד)

והוא מדבר שטויות .. ?

אני תמיד נוהג בלי נעליים זה הכי נוח לפי דעתי ..

ולחצתי מספיק פעמים על הדוושה בחוזקה והרגל לא התנגדה לי .

*לא ידעתי שלרגל יש רצונות משלה והיא עושה מה שבא לה ...

{ואני לא אפריקאי בדוואי או משהו בסגנון ...}

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

זו ההודעה הכי מטומטמת שראיתי פה בתקופה האחרונה!

אתה משווה רגל יחפה לכפכף, כשהרגל יחפה היא אולי "מתאווררת" (ואולי גם לא) אבל היא גם כל הזמן תצבור לכלוך\זיעה, כשאתה עם נעל סגורה לא משנה כמה כף הרגל שלך מזיעה, הנעל לא מזיעה יחד איתה!

וכל מה שמצחיק זה שהשוות את הרגל היחפה לכפכף שגם איתו אסור לנהוג!

אני רואה איזה שיקול דעת יש לאנשים פה, מה פחות מחליק בנהיגה, רגל מזיעה ויחפה או רגל מזיעה עם כפכף.

טוב שיש את החוק הזה :evil:

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...