Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה עם כפכפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשבתי שלנהוג עם כפכפי אצבע זה דבר בלתי אפשרי אז ניסיתי את זה.... וחד משמעית אי אפשר.. אז לא הייתה לי ברירה אלא להוריד אותם ולהיות יחף.. וזה ממש ממש נוח! יותר מנעליים רגילות!... אתה מרגיש יותר את הדוושות וכמה אתה לוחץ עליהם וכו'... איך לא חשבו על זה קודם????

:smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה 26 לתקנות התעבורה קובע באחד מסיעיפיה כי אסור לאדם לינהוג ברכב כאשר הוא במצב השולל ממנו את השליטה ברכב.

זוהי עבירה אשר שוטרים נותנים בגינה דו"ח .

ניתקלתי כבר ששוטר עצר בדואי ללא נעליים ורשם לו דו"ח

הבדואי ניסה להגיד לשוטר כי הוא אף פעם לא הלך עם נעליים

ולבסוף לא עזר לו והוא קיבל את הדו"ח.

ירון מאיר

פורסם

אני שמח שגילית את זה רק עכשיו ף אני גיליתי את זה עוד כשלמדתי נהיגה , הייתי הולך עם כפכפים , מוריד אותם ונוהג יחף .

אחרי זה התרגלתי לרגש גם באוטו שלי והיה לי קשה לנהוג עם נעליים .

לנהוג עם נעליים צבאיות זה בכלל סיוט .

ים long time no

פורסם

מההההה אני בשוק :shock:

כל חיי נהגתי ללא נעליים חוץ מכמה פעמים בודדות פה ושם :roll: זה כבר נהיה הרגל לצערי !

במקרה שאיזה דרדס יתפוס אותי, כמה קנס???

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

כל חיי נהגתי ללא נעליים חוץ מכמה פעמים בודדות פה ושם :roll: זה כבר נהיה הרגל לצערי !

אתה בטוח שאתה לא בדואי??

*סליחה מנהלים על הכותרת שבדיעבד באמת נראית גרועה.. תודה על התיקון

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
מההההה אני בשוק :shock:

במקרה שאיזה דרדס יתפוס אותי, כמה קנס???

בברכה

נדב

זה לא קנס

זה הזמנה לדין

תלוי ברקורד שלך ובאישתו של השופט.

ירון מאיר

פורסם

עניין של בטיחות.

בדיוק כמו הסיבה שאסור לנהוג ללא חולצה (שזה גם קשור נראה לי לסעיף שאומר לבוש הולם- שלא יסיח דעת נהגים אחרים או משהו דומה)..בעת תאונה, החגורה "חונקת" את הנהג ועלולה לגרום לחתכים/שפשופים ופגיעה בגוף.

מן הסתם שנעליים סגורת יהיו בטוחות יותר מרגל יחפה.

במקרה של דלקה ברכב למשל, הסכנה לרגל יחפה ברורה!! (כן, נשמע הזוי.. אבל שם חושבים על הכל)

אגב, אני יודע שאצלי, לאחר נהיגה ממושכת כשהרגל יחפה, מתחילים לי כאבים ברגל-מה שלא קורה בעת נהיגה עם נעליי ספורט למשל.

אל תשכחו גם, שישיבה נכונה עם רגליים על הדוושה אומרת שעקב הרגל צריך לנוח על רצפת הרכב! זה לא נראה לי נוח שעקב חשוף משפף את שטיח הגומי/בד!

אמיר.

פורסם

מן הסתם שנעליים סגורת יהיו בטוחות יותר מרגל יחפה.

במקרה של דלקה ברכב למשל, הסכנה לרגל יחפה ברורה!! (כן, נשמע הזוי.. אבל שם חושבים על הכל)

תחשוב מה יקרה אם סיגריה בוערת תיפול בידיוק לכף הרגל בזמן נהיגה על כביש מהיר....?
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שאני בפורום הזה הרבה הרבה יותר מדיי זמן, אני זוכר שרשור שנפתח במיוחד על זה. חפשו אותו. יש שם את כל הסיבות, כן לא כמה למה איך, שתעלו בשרשור הזה עד שהוא יגווע בימים הקרובים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תחשוב מה יקרה אם סיגריה בוערת תיפול בידיוק לכף הרגל בזמן נהיגה על כביש מהיר....?
צודקת ליטל!! דוגמא טובה.

כמו גם במקרה שחפץ כלשהו /גדול/מתכתי/חד יפול על הרגל באמצע נסיעה.

(יכול לקרות למשל ברכב צרפתי....:-D )

פורסם

אתם יודעים מה? תנהגו יחפים. אתם לא מאיימים על אף אחד.

אבל שיקפוץ לכם הילד לכביש או שהרכב לפניכם יתן ברקס פתאומי, ותצטרכו לסחוט את דוושת הבלם וללחוץ עליה בחוזקה (תלוי בנסיבות, אבל זה האינסטינקט של רבים) אני רוצה לראות את כל הגאונים שמהללים ומתהוללים בנהיגה יחפה מצליחים ללחוץ חזק על הדוושה מבלי לעזוב אותה.

גאוני הדור אחד-אחד פה.

אין לכם טיפה שכל שם בראש?

העיקר נוחות?

מה עם הב-ט-י-ח-ו-ת?! :evil:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לפעמים אני לא מבינה איך אנשים מצליחים לנהוג עם נעליים שהן בקושי נוחות להליכה, אז לנהוג איתן???

ואני לא מדברת רק על כפכפים גם בנות המחליטות לנהוג עם עקבים, כך שאין לי מושג איך הן לוחצות על הדוושות בכלל.

קחו איתכם נעליים סגורות ברכב ואת העקבים והכפכפים תנעלו בירידה מהרכב.

יותר נוח ויותר בטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...