Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב היברידי משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.

מחפשת לקנות רכב משומש בתקציב של עד 35,000. הרכב נועד לשרת בעיקר אותי בנסיעות עירוניות ובין עירוניות אבל עליו להתאים לתינוק גם. 

מצאתי הונדה ג'אז היברידית משנת 2011, יד ראשונה, במצב טוב, האם זאת קנייה טובה? חוששת בשל עלות התיקונים שיכולה להיות לרכב כזה ובגלל שמדובר ברכב יחסית ישן. 

יש לכם המלצות על דגמים אחרים שאולי עדיפים באותו הגודל (סופר מיני)?

תודה!  

פורסם

^

זו אחת החסרונות של רכב היברידי או חשמלי,

כל נושא החשמול והבטריות יכול לעלות ביוקר רק מבלאי, למרות זאת יש יצרנים שמרחיבים אחריות אך גם זה בסופו של דבר יגיע לקצו,

השאלה אם את מוכנה לשלם עוד כ10000 ש"ח על תיקונים/בטריות חדשות אם לא יותר תמורת החיסכון בדלק, כמה את מתכוונת לנסוע ברכב?, לדעתי אם זה לא ממש מעל הממוצע אז רכב בנזין טורבו שיהיה גם די חסכוני יכול להוות בחירה טובה יותר, כי עלות הדלק לא תהיה משמעותית אך האחזקה תהיה לרוב זולה יותר.

פורסם

בתקציב של 35,000 אפשר למצוא רעיונות טובים יותר. בחיפוש קצר ב-yad2  מצאתי אפילו ג'אז היברידית צעירה יותר ב-3 שנים... 
אישית הייתי הולך לכיוון של פ'יגו 208 או סיטרואן C3. אפשר למצוא לא מעט אפשרויות משנת 2015

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בתקציב הזה הייתי מעדיף ג'אז בנזין ולא היברידית.
צריכת דלק מעולה, כמעט כמו בדגם ההיברידי, אבל אין חשש לתקלות יקרות במערכת החשמלית. אגב, גם הבגאז' קצת יותר גדול בדגם בנזין ( אין סוללה ). למשפחה עם עגלת תינוק הונדה כזאת מעולה ועדיפה מבחינה פונקציונלית כמעט על כל רכב סופר מיני אחר.
קשה מאוד למצוא רכב כזה, צריך סבלנות וזריזות כאשר משהו צץ.

אפשרות נוספת - טויוטה ספייס ורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את הדבר הכי חשוב לא ציינת , מה הנסועה היומית שלך ? בגדול בתקציב כמו שלך עדיף לרכוש רכב כמה שיותר מתקדם בשנתון אלא אם כן הנסועה שלך מאוד גבוהה ואז שווה לבדוק אולי דיזל או באמת ללכת על היברידי .

:fadein:
פורסם

תודה לכולם על העצות! נראה לי שארד מההיברידי באמת ואחפש בנזין חסכונית כי תיקונים יקרים מאוד יכולים להפוך את כל העסקה ללא משתלמת. 

מבחינת הנסיעה היומית, היא די ממוצעת, בערך פעם-פעמיים בשבוע נסיעה בינעירונית של 50-150 ק"מ ושאר הזמן נסיעות עירוניות קצרות.

עכשיו אני רק מתלבטת אם ללכת על שנתון ישן יותר ולקבל רכב יפני אמין או על שנתון חדש יותר ולקבל רכבים קצת פחות נחשבים כמו פורד פיאסטה, קליאו, ספייס סטאר וכו', מה דעתכם?  

פורסם

הספייס סטאר כנראה תהיה המכונית הכי חדשה בתקציב הזה. היא חסכונית, אמינה וזולה לאחזקה. תצטרכי לבדוק את תא המטען יספיק לעגלה והמושב האחורי למושב תינוק. בתוך העיר היא תהיה מצויינת. מחוץ היא מרגישה קצת פחות נעימה, בעיקר בכבישים מהירים.

• תוכן חדש...