Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יכול להבטיח לך את זה, בDCT יש כבר דיווחים של לקוחות שמקבלים עם מדבקה שחורה.אם אני לא טועה, לקוחות של אמאזון.

אני לא יודע אם בגירבסט המלאי כבר התחלף.

אתה יכול לחכות כמה ימים, בטוח מישהו יקבל בקרוב מצלמה ויוכל לומר לנו בוודאות.

פורסם (נערך)

הלך הספק כוח של מצלמת vico sf2 יש דרך אחרת להפעיל אותה ברכב? איזה ספק אחר אפשר לקנות?

יתאים?

https://m.aliexpress.com/item/32730766300.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32730766300&productSubject=2016-Brand-New-Mini-Micro-USB-Port-Wire-Cable-Car-Charger-Kit-For-Camera-Recorder-DVR&spm=2114.40010508.4.15.bjAHJD#autostay

עריכה אחרונה על ידי tomy669
פורסם
אוקיי תודה.

ולבינתיים מה דעתכם על הddpai?

אני לא מכיר את המצלמה, יצא לי לקרוא בעבר תגובה של VIOFO לגבי זה שאיכות הצילום במצלמה זו מאוד דומה לאיכות הצילום של הA119.

אהבתי את הרעיון של הכפתור שמגיע עם המצלמה.

המחיר יקר לטעמי, לפחות לפי המחירים הראשוניים שקופצים בחיפוש.

המצלמה כוללת סוללה, מבחינתי חיסרון.

אם אתה נעול עליה, אמליץ לך לקפוץ לDCT לחפש מידע.

פורסם
אני מכיר 5 מצלמות מהסוג הזה שמחוברות ככה והכל עובד תקין.

צודק, בדקתי וזה עובד. העניין הוא שברכב יש מתח קבוע במצת גם בלי מפתח בסוויץ׳ ואני רוצה לחבר את המצלמה ישירות ללוח פיוזים ולכן אני רוצה וצריך להזמין ספק כוח לכן אשמח לקבל המלצה על אחד טוב ומומלץ.

פורסם
אם יש ברשותך מטען כזה וכבל ארוך, אתה יכול לרכוש מפצל פיוזים ושקע מצת 12V ולחבר אותם לתיבת הפיוזים.

מטען לא עובד, אני צריך קישור לספק כוח שיתאים לי לצרכים.

פורסם

שלום חברים,

G1W שלי החלה לגסוס לאחר 3 שנים.

איזה DVR כדאי לרכוש נכון להיום במחיר עד 300 שקל?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...