Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא גגון קבריולט בטיסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לייבא גגון משומש לסאאב 9-3 קבריולט.

גג בד אך גם כשהוא מקופל יש לו את כל הגודל של גגון מקופל בגלל הקשתות הקשיחות.

שאלות:

האם במכס אמורים לעכב אותי על חלק חילוף לרכב? ואם כן באיזה מסמך יש להצטייד?

האם יש עלות מכס לגגון משומש? וכמה?

כמה גובים בדרך כלל חברות התעופה למטען חורג? (זה גדול אבל לא באמת כבד).

תודה לעונים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

העיקרון הוא כזה-

כל זמן שהרכב אינו אספנות אז מותר את כל החלפים כחדשים למעט את מה שרשום ברשימה.
חלק ממה שברשימה זוכה לפטור מדרישות חובה ביבוא אישי פרטי ( יש הערה בטבלה).

בנוגע לחלפים משומשים הכול אסור למעט מה שמותר בטבלה בסוף.
אתה יכול לנסות לבקש אישור מיוחד על בסיס זה שחלקי פח ופגושים מותר ואולי יתירו לך.

לגבי אספנות וכלים מיוחדים יש כללים אחרים.

https://www.gov.il/BlobFolder/policy/import-policy/he/import-demands.pdf

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

פורסם

לגבי עלות מטען - ממליץ לפנות לחברת התעופה בה אתה מתכוון לטוס לברר זאת מולם.

לפני כן, תצטייד בנתונים הבאים (יש צורך בנתונים מדוייקים) :  משקל פיזי בק"ג  של החבילה, מימדים של החבילה (אורך, רוחב, גובה), ערך דולרי של החבילה,

במידה וזה יסווג בתור חומר דליק, חברת התעופה רשאית לסרב להטיס את החבילה.

המלצה אישית שלי - לא להתעסק עם הנושא אלא לפנות למשרד עמיל מכס, ולקבל מהם הצעת מחיר כוללת ומפורטת להבאה של הגגון ארצה. יחסוך לך המון התרוצצות בין גורמים שונים, ואולי גם תשלום עלויות על אחסנה.

פורסם

הייתי מתאמץ לפרק את הקשתות בכל מחיר ואז לנסות לדחוף במזוודה.
אני מניח שאת הקשתות יש לך על הרכב

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 4 שעות, guya72 כתב:

המלצה אישית שלי - לא להתעסק עם הנושא אלא לפנות למשרד עמיל מכס, ולקבל מהם הצעת מחיר כוללת ומפורטת להבאה של הגגון ארצה. יחסוך לך המון התרוצצות בין גורמים שונים, ואולי גם תשלום עלויות על אחסנה.

בנוסף, יש קומבינות ויתרונות לעמילים (חבילה לא מתעכבת בנחיתה/במרלו"ג, אין מיסים ותוספות).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

קרובים שלי לקחו במטוס פגוש אחורי של חיפושית, בכניסה לארץ לא אמרו להם כלום על זה

יכול להיות שאת הפגוש עצמו הם העמיסו לתא המטען של המטוס ומדובר בעלות נוספת של 100$ ברוב חברות התעופה

פורסם

לא הבנתי, זה גגון למטען או גג חדש לקבריולט?

עברתי הרבה פעמים בנתב"ג עם חלקי רכב גדולים, נדרשתי רק להציג מסמך על סכום הרכישה אבל לא היתה שום בעיה מעבר לכך.

פעם הבאתי ארגז חפצים ענק שמתקינים על גג הרכב וניגשתי למסלול האדום. המוכס אפילו היה נחמד ודאג לסווג את הפריט כ"ציוד ספורט" ולא כאביזרים לרכב, כדי שאשלם פחות.

גגונים רגילים זה מהדברים הקטנים שלקחתי בטיסות בעבר.

ניתן לשלוח גגון גם בדואר בלי שום בעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ברור, אבל גגון הוא מתחת למידות האלה.

קניתי גגון מקורי לכל רכב שיש לי ושלחתי בדואר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...