Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להתעסק במה שחשוב. לא אישה בת 70 ששותה קפה בכיכר רבין. יש כרגיל בישראל גם בעיות מגזריות וקושי רגיל עם משילות. לבקש לסגור את כל המסעדות בתל אביב זה נחמד. אבל זה לא יעזור לאלפי נדבקים בירושלים ובני ברק. וגם אם יסגרו את שתי הערים האלו, או שכונות בהן, צריך עדיין להבין שאין לא לישראל ולא למדינות אחרות תחמושת אמיתית נגד הקורונה כרגע. גם לך, ספריאל, עם כל הפניקה הרגילה שלך.

זו המציאות. לא נגיע למצב ש100% מהאזרחים עם מסכה 24\7. סגר זו לא אוצפיה וברוך ה' פרופ' גמזו דיבר נגד סגר עוד מתחילת הגל הראשון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אנשים שיושבים לבד על הספסל בפארק , כמו הגברת המבוגרת אתמול בת"א, ש"זכתה" למפגש עם שוטרים ( גם הם לא בדיוק יודעים מה לעשות עם עצמם בסיטואציה החדשה )- צריך לעזוב אותם בשקט.
כן, אם אתה עובר חלקית שניה ליד האנשים - לא תידבק ברחוב. אם אתה עומד חצי שעה ומדבר עם מישהו - שים מסיכה. צריך קצת להפעיל היגיון.
כי מה שקורה בפועל, זה שגם מי שהולך עם מסיכה ברחוב בשיא החום, נכנס לאוטובוס ושם בפנים מוריד אותה מהפה, כדי לנשום קצת אוויר קר ולהסדיר את הנשימה - הכל יוצא הפוך.
וכן, ראיתי כבר בכמה תחנות אוטובוס מרכזיות, בהן השוטרים נכנסים פנימה לכל אוטובוס שעוצר וקונסים את.מי שיושב ללא המסיכה, אבל זה לא מספיק.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@vladclarכמובן שאתה צודק. הבעיה היא חוסר ההבנה המוחלט בקהל. לכן אני מבחין בין מקומות הומים לבין מקומות בהם אכן נשמר מרחק. אוטובוס הוכ מקום סגור וצפוף וראוי להקפיד בו, גם אם אתה רוצה להתפנק, וטוב שאוכפים בתחב"צ. 

במקום העהודה שלי, עם קהל די רב גוני, יש לאחרונה שיפור בהענות, אבל, עדיין, אני נאלץ להעיר ללא מעט אנשים. צעירים בדרך כלל נענים, המלחמות הן דווקא עם המבוגרים ביותר, מקבוצות הסיכון, שמתעקשים לא לעטות מסיכה, ומשוכנעים שמשקף הפלסטיק מגן עליהם. דרך אגב, אף אחד לא מקבל שירות בלי לעטות מסיכה כראוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הולך עם מסיכה תמיד,גם כשאני יוצא לרוץ אני שם אותה על הסנטר רק בשביל לא להתקל במשטרה ולהתחיל לספוג בלבולי מוח.

כנראה שהמבוגרים נהנים מההתקלויות האלה...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 41 דקות, vladclar כתב:

אנשים שיושבים לבד על הספסל בפארק , כמו הגברת המבוגרת אתמול בת"א, ש"זכתה" למפגש עם שוטרים ( גם הם לא בדיוק יודעים מה לעשות עם עצמם בסיטואציה החדשה )- צריך לעזוב אותם בשקט.

אני חולק על דעתך לא צריך לעזוב אותם בשקט אלא לתת להם קנס פי 2-3-4 יותר גבוה בהשוואה לצעירים. הבלאגן שעשו כאן עם הסגרים, ההגבלות, ריסוק עסקים ושמירת מרחק נועד בעיקר בשביל להגן על האוכלוסיה הזאת. אם הם לא עוזרים למהלך צריך לתת להם עונש הרבה יותר קשה או לשחרר את כל המשק ולתת לאנשים לעשות מה שבא להם. 

פורסם

אתה טועה, כי המדביקים הם הצעירים. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, ChemGuy85 כתב:

אני חולק על דעתך לא צריך לעזוב אותם בשקט אלא לתת להם קנס פי 2-3-4 יותר גבוה בהשוואה לצעירים. הבלאגן שעשו כאן עם הסגרים, ההגבלות, ריסוק עסקים ושמירת מרחק נועד בעיקר בשביל להגן על האוכלוסיה הזאת. אם הם לא עוזרים למהלך צריך לתת להם עונש הרבה יותר קשה או לשחרר את כל המשק ולתת לאנשים לעשות מה שבא להם. 

אפשר גם להעניש אותם בהדבקה בקורונה.. רק ככה הם ילמדו.

רק אם כל הזקנים האלה יתחילו לראות שאם הם בלי מסיכה אז השכ"ב מדביק אותם בקורונה דרך הדור 5.

ואם הם יראו חברים שלהם ומשפחה מתים מקורונה .. אז הם ילמדו להישמר יותר. 

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אתה טועה, כי המדביקים הם הצעירים. 

והמתים הם המבוגרים. אם הם לא שומרים על עצמם בעיה שלהם. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אולי כבר כדאי לבודד אותם בבית קברות, או לנעול אותם מבחוץ בתוך הבתים ( כמו הסינים בסגר).

אגב, לגברת הזאת היה גם כלב - אותו צריך או להמית או ללמד לעשות צרכים בתוך האסלה.

מותר להם גם לחיות וגם לנשום אוויר (לבד על הספסל ), וגם להוריד מסיכה בשביל לשתות קפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, halperin96 כתב:

זה גם רוב הנדבקים שעוברים את ה"מחלה" בלי לשים לב וממשיכים בחייהם.

די כבר עם הרוב הזה..  9% זה רוב.

אבל אם רק 5% או אפילו 3%  מהצעירים האלה, יוצאים עם סיבוכים .. אז די אכלו אותה. 

העומס על המערכות והתקציבים בעשור הבא יכולים לרסק כלכלות. 

אבל אין מה לדאוג יותר מידי , כי אנחנו כבר יודעים שיש לנו נשק יום הדין והוא עובד.

סגר מלא.

ולכן יש מספיק מקדמי בטיחות , כולם יכולים לשחק בשטויות .. עוד שבוע, עוד חודש , עוד שבועיים... מה זה משנה.

בחגים נהיה בסגר. 

ובאוקטובר נתחיל מחדש ... מקווה שהפעם עם מערכת טכנולוגית אמיתית חובה בכל טלפון על מנת לשחרר את המשק

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

גם לי מותר לחיות, אבל משום מה בוחרים לפגוע בזכויות שלי בשביל להגן על אוכלוסיה שלא טורחת לשמור על עצמה. היום המצב יותר טוב, אבל כאשר יצאנו מהסגר הקודם ראיתי המון קשישים/מבוגרים שלא טרחו לשים מסכה על הפנים ולא שמרו על מרחק. 

פורסם
לפני 1 דקה, ChemGuy85 כתב:

גם לי מותר לחיות, אבל משום מה בוחרים לפגוע בזכויות שלי בשביל להגן על אוכלוסיה שלא טורחת לשמור על עצמה. 

מנסים להגן על שארית חייך. 

החיים שלך לא יהיו אותו דבר עם יתנו לוירוס להשתולל.

הזקנים אולי יאבדו 8 שנים מתוחלת החיים שלהם.

אבל הצעירים בני ה 20 וה 30 יאבדו כמעט 50 שנה של חיי רווחה.

אבל אתה דווקא חושק בזה 

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, korola כתב:

די כבר עם הרוב הזה..  9% זה רוב.

אבל אם רק 5% או אפילו 3%  מהצעירים האלה, יוצאים עם סיבוכים .. אז די אכלו אותה. 

סיבוכים יש בכל מחלה. קורונה היא לא פוליו אתה לא מסיים את המחלה עם 95% נכות לצמיתות מביטוח לאומי. נכון, יש סיבוכים ארוכי טווח שאנחנו עדיין לא מבינים עד הסוף הסיבוך הבולט ביותר זו עייפות קשה שנמשכת שבועות ואפילו מספר חודשים אחרי החלמה. לעיתים גם קשיי נשימה. עדיין לא ידוע אצל כמה אנשים מופיעים הסיבוכים וכמה זמן הם נמשכים לכן צריך לשמור על זהירות, אבל גם לא צריך לעשות מהמחלה פוליו או אבעבועות שחורות.

פורסם
Just now, korola כתב:

מנסים להגן על שארית חייך. 

החיים שלך לא יהיו אותו דבר עם יתנו לוירוס להשתולל.

הזקנים אולי יאבדו 8 שנים מתוחלת החיים שלהם.

אבל הצעירים בני ה 20 וה 30 יאבדו כמעט 50 שנה של חיי רווחה.

אבל אתה דווקא חושק בזה 

אם התופעה הייתה בהיקף כמו שאתה מתאר כבר הייתה פאניקה.

אלא החלטת להתיישב על תקן ספריאל 2.0

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...