Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זרוק אצלי זיבלון סיני שעלה פחות מ-100 ש"ח בתא המטען מאז רכבי הראשון. 

עובד, רק לוקח לו יותר זמן למלא. 

שוקל להחליף לאחד יותר טוב, ברכב החדש הלחץ המומלץ גבוה יחסית (38PSI) ואני לא יודע אם הוא יכול לעמוד בזה.

בכל מקרה אני מחזיק גם ספריי ל"תיקון" תקרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב להפעיל את הקומפרסור כאשר המנוע פועל. צריכת הזרם שלו גבוהה ואם המצבר קצת חלש,  מספר דקות הפעלה של הקומפרסור יכולות לרוקן את המצבר למצב שלא תהיה אפשרות להניע. 

לרכב פרטי רכיל קומפרסור בוכנה אחת שמופיע בהודעה הראשונה, מספיק לגמרי. אפשר לקנות אותו ב 90 ש"ח או בפחות במבצעים. 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

שימו לב להפעיל את הקומפרסור כאשר המנוע פועל. צריכת הזרם שלו גבוהה ואם המצבר קצת חלש,  מספר דקות הפעלה של הקומפרסור יכולות לרוקן את המצבר למצב שלא תהיה אפשרות להניע. 

@Bukiלא נתקלתי בכזה מצב, אבל נראה לי שקצת הגזמת. זה מכשיר שצורך לא יותר מ 10A בלחץ, ועבודה של כמה דקות בודדות לדעתי לא תרוקן את המצבר (כבר יצא לי להשתמש במכשיר כזה ללא רכב מונע, וזה אפילו לא היה קרוב ללהזיז למצבר).

אגב, במכשיר שעבדתי איתו כן שמתי לב לדבר מטריד יותר - וזה התחממות הכבל בין שקע המצית למכשיר עצמו. לדעתי חסכו שם בעובי המוליכים וזה בא לידי ביטוי בהתחממות מסוכנת של המוליכים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם נמצבר תקין ולא ישן מידי, לא יקרה כלום.

אבל אם המצבר ישן וחלש, הפעלה של הקומפרסור למשך זמן ארוך (נגיד כ 3 דקות כפול 4 צמגים, 10 או 15 דקות במצטבר, יכולה להביא את המצבר למצב של חוסר יכולת להניע.

פורסם

מי שהמצבר שלו מתרוקן מהפעלה של 15 דקות במצטבר, יש לו בעיה חמורה - כי אני לא יודע איך הוא מניע בבוקר עם כזה מצבר.
זה כמו לשכוח את האורות דלוקים ל 15 דקות.
במצטבר יוצא לי לפעמים להשאיר רדיו דלוק גם שעתיים (רדיו+מגבר+סאב) והרכב מניע בנגיעה, והוא בן מעל שנתיים כבר...

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שרשור אחלה. שאלת פולו-אפ: האם יש מכשיר שמגיע עם בטריה (כלומר שלא צריך לחבר למצבר) אבל שיודע גם לנפח צמיגים וגם להתחיל רכב שהמצבר שלו נגמר? מחפש כזה לסיטרואן C5 איירקרוס תודה

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)

יש לי את השיאומי, הוא באמת מצויין אבל איטי.

ניפחתי 4 צמיגים של קיה נירו (סך הכל בערך 30 PSI בארבעתם יחד) ולקח לו בערך רבע שעה לסיים הכל.

אבל בהחלט אחלה

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

האמת קניתי כבר לפני מעל שנה קומפרסור מעלי אקספרס בסכום זעום של 20 דולרים במבצע בזמנו , משתמש בו אחת לשבועיים לפחות להשלמת אוויר שגרתית ב2 רכבים - עובד פשוט מצויין, כמה פעמים כבר בדקתי עם מד לחץ לוודא שאכן ממלא כראוי ואכן כך.

אני רואה שהיום בלי קופונים ומבצעים הוא עולה 30, אולי כבר עדיף את ה 70MAI במקרה הזה. לדעתי זה ללא ספק אביזר חובה בכל רכב, בטח במחיר הזעום שלו.

למי שמעוניין (הדגם הדיגיטלי בלינק): https://www.aliexpress.com/item/32950209251.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dlSIcd3

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

לפני 6 שעות, hondacivic02es כתב:

https://www.amazon.com/gp/product/B01L9WSTEG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

קטן קומפקטי עושה את העבודה. ממליץ.

קיבלתי את ההמלצה.

פחות מ200 זוזים ומקווה שהתאריך של עוד שבועיים יהיה אמיתי.

נעדכן שיגיע

בתאריך 31.8.2020 בשעה 22:19, yohai71 כתב:

אצלי יש כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B07C2D145V/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

אותו סיפור בדומה לנ"ל- מכוונים לחץ אוויר והוא ממלא ומפסיק לבד, חצי אטמוספירה מעל ללחץ שקבעת (כי לוקח בחשבון בריחה של אוויר עם ניתוק הצינורית). ניתן לכוון לפי PSI, BAR או KPA. ובהשוואה למד לחץ, הוא מדוייק מאד.

ברכב השני יש אמריקן איגל ישן כלשהו, שאני חייב לציין שגם כן נותן עבודה, אם כי הוא "אנלוגי" ולא הכי מדוייק. זה בכל מקרה עדיף על תחנות דלק (שלא לדבר על מקרי חירום).

וזה אותו דבר לפי מה שראיתי, לא יודע מה ההבדלים בינהם חוץ מהצבע

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...