Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשאבת אויר (קומפרסור) לניפוח צמיגים

michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

התייעצות ממי שמבין ויכול לעזור.

היום בבוקר גיליתי פנצ'ר בגלגל ברכב, חבר השאיל לי קומפרסור לנפח את הצמיג עד שאלך לפאנצ'מאכר במקום להחליף גלגל ספייר.

גיליתי עולם חדש, תוך דקה שתיים הצמיג היה מנופח, בלי מאמץ , נסעתי  ותיקנתי פאנצ'ר  בלי ידיים מלוכלכות ובלי סיבוכים.

שאלתי אותו איפה קונים קומפרסור כזה, אמר לי תקנה ב.מ.ו X5 , תקבל עם הרכב :-) .

עכשיו , רוצה גם משהו שיהיה לי בתא המטען, לא צריך מקצועי במאות שקלים.

האם דבר כזה יספק רכב משפחתי רגיל? 

https://www.shufersal.co.il/online/he/קטגוריות/הקניון-הכל-לבית/קמפינג%2C-פנאי%2C-קורקינטים-ואופניים/רכב-ואביזרים/אביזרי-רכב/קומפרסור-מתכת-מקצועי/p/P_7290108019124

יש גם בפחות ממאה שקלים ברשת.

יש למישהוא המלצה על אחד אחר? תובנות נוספות?

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

קומפרסור שתי בוכנות אמריקן איגל ודומיהם. סביב ה150-200 עם צינור קפיצי וכו.
משתמש בו בשימוש יותר אגרסיבי מבפרייבט וממליץ.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה מספק רכב משפחתי.

אישתי קיבלה כזה מתנה וזה מונח אצלה באוטו, יצא לי לפני כמה חודשים לעזור לחבר משפחה לנפח צמיג שהורידו לו את האויר עד לג'אנט. באמת תוך כמה דקות בודדות הצמיג התנפח ל 35 PSI.

כמו כן אני ממליץ לבדוק בעליאקספרס.
יש י-ם מכשירים, מלא סירטונים ביוטיוב, ויש כמה דגמים ממש מגניבים שעושים עבודה מ-ע-ו-ל-ה יחסית למחירם, ואפילו עם פיקוד אלקטרוני (אתה בוחר את הלחץ המיועד והוא מנפח).

מחפש מותג מוכר ?

ל 70mai יצא ממש עכשיו (לפני 3-4 שבועות) דגם חדש שנקרא Midrive TP03 Lite ויש עליו ביקורות מעולות.
טווח המחירים - בין 36 ל 50 דולר, תלוי בחנות.
לינק ב 36$: לחץ כאן

סירטון המחשה מיוטיוב: 

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, RBRB כתב:

https://www.amazon.com/dp/B01N224N1U/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_uxstFb319W8JA

קומפרסור מצויין, מנסיון.

בארץ הוא עולה 500.

יש לי את הקומפרסור הזה שקניתי בארץ באיזה 400 ש"ח. 

חזק מאוד יחסית לגודל, אני משתמש בו גם לניפוח הצמיגים של רכב השטח כשאני עולה חזרה לכביש. 

חברה מעולה, ומכשיר מצויין. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, RBRB כתב:

https://www.amazon.com/dp/B01N224N1U/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_uxstFb319W8JA

קומפרסור מצויין, מנסיון.

בארץ הוא עולה 500.

מצחיק! בדיוק באתי לשים את זה שאני קניתי - דגם אחד מעל לדעתי של אותה חברה:

https://smile.amazon.com/gp/product/B0036E9VB6/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1

שלי אוברקיל.

מומלצים מאוד מניסיון (אני לוקח אותם איתי כדי לאזן צמיגים בימי מסלול בתחילת היום - משתמש גם במד חיצוני - אבל המד על המכשיר מדויק מניסיוני)

זה אחד הדברים הראשונים שקניתי כשעברתי.

מאוד נח.

ממליץ בחום - מתאם לחבר ישירות למצבר עם פיוז. השקעים באוטו לא תמיד מספיק חזקים לקומפרסורים ורובם מעל המתח המומלץ שלהם. חבל לשרוף פיוז על זה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי יש כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B07C2D145V/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

אותו סיפור בדומה לנ"ל- מכוונים לחץ אוויר והוא ממלא ומפסיק לבד, חצי אטמוספירה מעל ללחץ שקבעת (כי לוקח בחשבון בריחה של אוויר עם ניתוק הצינורית). ניתן לכוון לפי PSI, BAR או KPA. ובהשוואה למד לחץ, הוא מדוייק מאד.

ברכב השני יש אמריקן איגל ישן כלשהו, שאני חייב לציין שגם כן נותן עבודה, אם כי הוא "אנלוגי" ולא הכי מדוייק. זה בכל מקרה עדיף על תחנות דלק (שלא לדבר על מקרי חירום).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני 56 דקות, yohai71 כתב:

ברכב השני יש אמריקן איגל ישן כלשהו, שאני חייב לציין שגם כן נותן עבודה, אם כי הוא "אנלוגי" ולא הכי מדוייק. זה בכל מקרה עדיף על תחנות דלק (שלא לדבר על מקרי חירום).

בדיוק גם אצלי. בטרקטורון מספיק לי ללחוץ עם הרגל כדי להבין אם מספיק, ברכבים אני בודק מול ה-tpms. משרת נאמנה כבר שנים ועלה פחות מ-200₪.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, itaysamurai כתב:

ברכבים אני בודק מול ה-tpms.

רק כדי להיות ברור עם אנשים - יש 2 סוגי TPMS ברכבים (תלוי ביצרן וברכב) - כאלו שמדווחים את הלחץ וכאלו שמדווחים כשהלחץ יורד מתחת ללחץ מסוים.
לא לבנות על הסוג השני. אמנם הם רגישים יחסית (רוב היצרנים שמים אותם על כ10% מתחת ללחץ תקין) - אבל הם לא אינדיקציה טובה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

אכן, אצלי מדובר על הסוג הראשון, יש מצב שבסיטרואן זה השני אבל לא חפרתי מספיק בתפריט. 

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מציל נפשות ברוב במקרים. אם יש קרע גדול, לא יעזור כלום.

היה לי קרע בדופן הפנימית כתוצאה מנפילת חפץ ממשאית בכביש 6 שלא הצלחתי לברוח ממנו, ירדתי לכיוון תל השומר מכביש 6 ואז כבר נדלקה לי נורה שאין אוויר ומהר מאוד מצאתי את עצמי בכביש (אומנם בכניסה לעירוני) אבל ללא שוליים. הצלחתי לעצור לפני רמזור, לחסום חצי נתיב, לנפח מהר את הצמיג כדי שאוכל לחצות את הצומת ולהחליף גלגל בבטחה. 

קיים גם אצל אישתי ברכב באופן קבוע מניסיון מר של צמיג בחתך נמוך שנגמר מהר מאוד. אחרי שהחלפתי 3 צמיגים בחודשיים בעלות של 2000 לצמיג למדתי את הלקח מהר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...