Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 14:38, פסח כתב:

לי בגלל הבעיות עם הקומפרסור והחיבור למצבר, ולמשוך חוטים ולהסתבך..

קניתי מנפח אוויר נטען עובד חזק [נראה כמו מברגה] בעלות של 190 ש"ח

מצרף קישור למוצר

https://www.all-pr.co.il/items/1889552-משאבת-אויר-נטענת-לניפוח-20V-כולל-קונקטורים-TO-110-GPT

מהניסיון שלך הוא מציג לחץ אוויר בצורה מדוייקת? 

אני צריך קומפרסור נורמלי שלא מתחבר לי עם חוטים ושטויות ושלא דורש שאריץ מנוע בשבילו, רק להשלמת אוויר פעם בשבועיים, לא בא לי לעשות טקס שלם סביב זה ולחבר דברים למצבר של הרכב, משהו יעיל וטוב ולא יקר מדי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 2 שעות, save כתב:

אז כתבו פה : יש לשיומי mai70 מכשיר קטן אלחוטי. אמור להגיע אלי אחד כזה שבוע הבא. 

צפיתי בסירטון יוטיוב של המוצר,

הוא לא ממש אלחוטי - מתחבר לשקע מצת הרכב.

אשמח ללינק לרכישה (עדיפות לאמזון).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 1.9.2020 בשעה 14:38, פסח כתב:

לי בגלל הבעיות עם הקומפרסור והחיבור למצבר, ולמשוך חוטים ולהסתבך..

קניתי מנפח אוויר נטען עובד חזק [נראה כמו מברגה] בעלות של 190 ש"ח

מצרף קישור למוצר

https://www.all-pr.co.il/items/1889552-משאבת-אויר-נטענת-לניפוח-20V-כולל-קונקטורים-TO-110-GPT

נראה מוצר מעניין רק הבעיה מה קורה אם בחירום מגלים שהסוללה פרוקה בכלי, יש לו אפציה לעבוד גם ממתח מצבר הרכב? 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נכנסתי אתמול לתחנת דלק לבדוק אם חסר אוויר. הצינור שלהם היה תקול. מה הבעיה? תחנת דלק על כביש מהיר...

לא קלטתי בזמן שזה תקול ונשארתי עם צמיג בחוסר אוויר משמעותי. מזל שהעברתי לרכב הזה את הקומפרסור בוכנה אחת שנועד בעיקר עבור האופניים.

לקח לו מעל חמש דקות להגיע מ25psi ל35. כשהוצאתי את החיבור תוך כדי שהוא עובד, ראיתי שהוא מוציא לא רק אויר אלא גם רסס של שמן...

פעם ראשונה שבאמת הוא עבד קשה. בד''כ זה עובד כמה שניות. הבוכנה רתחה, החיבור צינור לבוכנה רתח.

האם ללכת למשאבה תקינה ולעשות מספר מחזורים של הוצאת אוויר ומילוי כדי להיפטר מאדי השמן? 

האם השיאומי 12v שפורסם פה שווה משהו? נראה קטנטנן...

קומפרסור שתי בוכנות סיני גנרי גם נראה לא ממש איכותי לפי מה שאתם כותבים פה...

פורסם

עשיתי ניסוי שבוע שעבר עם האייפוד של שיומי על גלגל בלי אויר.
כדי להקל עליו מראש, הרמתי את האוטו טיפה עם מגבה .
לקח לו דיי הרבה זמן להגיע ל 30 psi
אבל זה עבד. משהו כמו עשר דקות.

עשיתי עוד ניסוי שהוצאתי אויר מגלגל מלא. ללא מגבה. ניפח מ 28 ל 32 psi בתוך כמה דקות .
לדעתי הוא גם יותר שקט מקומפרסור בוכנה אחת.

פורסם

גם אני קניתי את השיאומי כי חיפשתי משהו שנטען עצמאית ושלא דורש ממני להשאר עם הרכב מונע ולחבר למצת כמו 99 אחוז מהשוק הזה, מבחינתי זה פאול רציני שאני צריך להפעיל את המנוע רק כדי למלא קצת אוויר בבית שלי. 

בכל אופן זה יחסית איטי אבל בשביל הייעוד שלו של השלמות אוויר זה מספיק טוב, גם אם חסר יחסית לא מעט לרמה שזה צריך להיות מחובר כמה דקות טובות אז אני פשוט מפעיל אותו והולך לעשות משהו אחר בזמן שזה רץ ברקע... 

הצג אוויר על המסך עושה רושם שדי מדוייק וניתן להוציא אוויר במידה ויש יותר מדי. בסכ"ה סבבה, קטן ונוח לשימוש ועושה את העבודה ברמה סבירה. 

• תוכן חדש...