Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rsx gs9 sony

חגי ארדן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...משהו יודע מהיכן ניתן להשיג rsx gs9 sony בארץ ואו בעולם ללא בעיות נלוות של קליטת רדיו ואו תדרים...והאם יש מכשיר אחר עם יציאה אופטית ב מכשיר בגודל סינגל דין...תודה מראש

פורסם
לפני 20 שעות, חגי ארדן כתב:

היי...משהו יודע מהיכן ניתן להשיג rsx gs9 sony בארץ ואו בעולם ללא בעיות נלוות של קליטת רדיו ואו תדרים...והאם יש מכשיר אחר עם יציאה אופטית ב מכשיר בגודל סינגל דין...תודה מראש

אם אתה רוצה פתרון טוב לאופטי שלח פרטי יש לי משהו להציע לך

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

ממה שאני זוכר ישפאר היו היבואן של סוני אבל אין לי מושג עם זה עדיין נכון ואם הם מייבאים בכלל את המכשיר הזה וגם אם כן - יהיה מאוד יקר. 

מתאר לעצמי שיהיה יותר כדאי לרכוש אותו מחו"ל. 

זה מכשיר מעולה ואני למען האמת לא רואה סיבה למה לא לבחור בו - האופציה האחרת היא מתאם BT לאופטי כמו מוצרי הAMAS של מוסקוני. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...