Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד עם GPS לרכב, ראיתי שקיימים בשוק שני דגמים, הMIO 168, ומחשב כף יד חדש של אייסר. המחיר כרגע לא קריטי כי הם דיי קרובים. השאלה איך זה עובד בארץ וכמה באמת זה יעיל מבחינת הכיסוי והמפות?

למישהו יש ויכול לתת חוות דעת?

ראיתי גם בנתונים שיש זמני חיבור ללווינים, 8 שניות לחיבור ראשון, שנייה לעדכון, משהו חשוב בזה?

כמו כן אם מישהו קנה מחשב כף יד רגיל והוסיף לו אנטנה, אז כמה זה עולה ויעיל?

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אהלן,

גם אנחנו, כמוך, חיפשנו מחשב כף יד שיתאים במיוחד לניווטי GPS ובחרנו ב MIO168.

היתרון במכשיר זה הוא שישנה אנטנת GPS מובנית כך שאין צורך בהתקנות מיוחדות וכו', אמנם, המכשיר עצמו הוא אינו ממחשבי הפוקט המתקדמים שישנם [מבחינתנו, זהו אינו חסרון. המכשיר מיועד אך ורק לביצוע ניווטים].

הזמן שלוקח למכשיר לקלוט את לוויני הניווט הוא קטן ובהחלט לא מעיק במיוחד.

בקשר לניווט עצמו - אנחנו משתמשים בתוכנת Destinator עם מפה ישראלית כמובן, ומרוצים מכך מאוד! התוכנה מכוונת אותנו לכל מקום בצורה הטובה ביותר וזה פשוט תענוג להשתמש בה! התפלאתי במיוחד באחת הנסיעות כאשר היינו צריכים להגיע לצד השני של הכביש [כביש בין עירוני, אין אפשרות לפרסה] והתוכנה כיוונה אותנו לכביש צדדי ובו אמרה לנו לעשות פרסה ולחזור לרמזורים ומשם לפנות לכיוון שרצינו [כולל הכוונה לחנייה!]. פשוט מדהים! :-)

תהנה.

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

יש לי פאלם של comaq שהבאתי מבלגיה...שמתי לו מערכת ניוויט פה בארץ..אבל תכלס בארץ לא צריכים את זה כול הארץ שלנו 900 ק"מ לדעתי סתם ביזבוז כסף!! למרות שנהגי מוניות או משלוחים צריכים!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

ה- MIO168 מכשיר מומלץ ביותר. אני משתמש בו כבר כמה חודשים ותמיד מביא אותי בצורה נכונה ומדוייקת למקום שאני צריך. גם לשליחים אצלי בעסק אני נותן אותו למציאת מקומות וזה ללא ספק חוסך המון זמן בחיפושים ובתמרונים.

בקיצור - מומלץ.

נ.ב. - אני לא מכיר את ה- ACER ויכול להיות שהוא לא פחות טוב מה- MIO.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הוא כנראה הושפע עמוקות מהחתימה שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה. היה חשוב לי לשמוע איך זה עובד.

את הנתונים היבשים, דגמים ומחירים אני יודע.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

• תוכן חדש...