Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני מקומות טובים של בשר :

בתל אביב, מסעדת טריגר - בשר מעולה (מבחינתי רק טיפה מתחת להדסון), ובמחירים הרבה יותר שפויים. שווה מאד לנסות.

image.thumb.png.f9a418f130468008ca8bcf69f2a777de.png

image.thumb.png.d20fabafd3d42d62bfd009f3de646afb.png

image.thumb.png.6cffc9bfaabe8fa1c63c58c7ba21ac77.png

image.thumb.png.ccdededa773b378af4435a9ab6707646.png

image.thumb.png.153d47459d7fe73c2f563f3eaca8882e.png

בפתח תקווה במרכז או באלונים בצפון : פיטמאסטר - בשר מעושן במשתה שכולל 7 מנות בשר, תוספות, בירה ויין ללא הגבלה, ב-240/270 שח.

יש פה גם שואו וגם בילוי נחמד - ישיבה בשולחנות משותפים ארוכים.

image.thumb.png.77f5adb63be24eeb8642e395793af293.png

image.thumb.png.05030fad29bb2d1884e7f925632cc15e.png

image.thumb.png.a3546edbc02621e7fbf9b7b4dc4cf7f2.png

image.thumb.png.e1ed0e0c9ce24c5769375023261f0d51.png

image.thumb.png.60bc7ad5844d9371573137c8f20d96f9.png

image.thumb.png.b651d54c9d858d6500554bf2666678e8.png

image.thumb.png.19dc2ade4aafc22f99859a13265225db.png

image.thumb.png.bad0a3cff07228d9cca563ca5ed4e8af.png

• אהבתי 3

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לפני 16 דקות, misterb כתב:

בתל אביב, מסעדת טריגר - בשר מעולה (מבחינתי רק טיפה מתחת להדסון), ובמחירים הרבה יותר שפויים. שווה מאד לנסות.

מכיוון שהדסון ירדו מהפסים במחירים (כאילו, בשר מעולה, אבל אתם לא מסעדת גורמה...) - סיקרנת. נבדוק.

לפני כשעה, סלע כתב:

אהה, עכשיו הבנתי.

איזה כיף לי שלא מעניין אותי טעמים ואווירה.

אז מה אתה עושה בשרשור על מסעדות?

מסעדות גורמה מציעות, מעבר לאווירה והאסתטיקה של המנות (ואסתטיקה משנה את חווית הטעם, זה מוכח), הן נותנות חווית טעמים אחרת. יש שם חשיבה על שילוב טעמים ומרקמים שגורמים לאוכל להיות שונה מאוד ממה שאתה רגיל. כשזה טוב, זה ברמת אומנות, כי זה באמת לא דומה לשומדבר שאתה אוכל ביומיום. זו חוויה חושית.

בשביל מסעדת גורמה, 1000 ש״ח לזוג זה מעט. כלומר, אני לא יודע אם זו מסעדה של 2 כוכבי מישלן באמת, אבל אם כן... היא זולה.

אבל, יו קנואו, זה כמו להסביר סקס לבתול...

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 שעות, סלע כתב:

1000 שקל לזוג בשביל דוגמיות המזון המצולמות?

מה, יש יחס הפוך בין המחיר לגודל המנה?

אחרי ארוחת דוגמיות כזו אני עוצר באסא בית דגן.

צריך לחזור הבייתה על בטן מלאה, לא ככה?

אני מבטיח לך, שאלא אם אתה ממש גרגרן (מהאנשים שאוכלים שתי לאפות שווארמה שלמות רק כדי לשבוע) אתה תצא משם מפוצץ. 

זה בסדר לא להתחבר למחיר, לסוג האוכל, לחוויה, אבל רעב אתה כנראה לא תצא משם. 

באמת. 

לפני 4 שעות, misterb כתב:

שני מקומות טובים של בשר :

בפתח תקווה במרכז או באלונים בצפון : פיטמאסטר - בשר מעושן במשתה שכולל 7 מנות בשר, תוספות, בירה ויין ללא הגבלה, ב-240/270 שח.

יש פה גם שואו וגם בילוי נחמד - ישיבה בשולחנות משותפים ארוכים.

לגמרי ברשימה שלי טכבר מלא אנשים המליצו לי. בדיוק מה שאמרו, קרוב מאוד להדסון ובמחיר שפוי מאוד מאוד. ממה שהבנתי המחיר שפוי לגמרי כי הם מגדלים לעצמן את הבשר, אז אין מתווך באמצע. 

לגמרי אדגום. התמונות מצוינות. 

לגבי פיטמאסטר, מצטרפ להמלצה. הייתי בסניף בפ"ת וזכורה לי חוויה מאוד טעימה, עם כמות אוכל אסטרונומית (היו מנות שלקחנו ביס וזהו). 

המקום כשר אם אני זוכר אז גן זה בונוס נחמד. לקינוח לא היה קקי פרווה אלא קינוחים טובים כמו מקרונים, משהו שמבוסס על קוקוס וטעים, אבטיח וכו'. 

לפני 4 שעות, falou כתב:

מכיוון שהדסון ירדו מהפסים במחירים (כאילו, בשר מעולה, אבל אתם לא מסעדת גורמה...) - סיקרנת. נבדוק.

אז מה אתה עושה בשרשור על מסעדות?

מסעדות גורמה מציעות, מעבר לאווירה והאסתטיקה של המנות (ואסתטיקה משנה את חווית הטעם, זה מוכח), הן נותנות חווית טעמים אחרת. יש שם חשיבה על שילוב טעמים ומרקמים שגורמים לאוכל להיות שונה מאוד ממה שאתה רגיל. כשזה טוב, זה ברמת אומנות, כי זה באמת לא דומה לשומדבר שאתה אוכל ביומיום. זו חוויה חושית.

בשביל מסעדת גורמה, 1000 ש״ח לזוג זה מעט. כלומר, אני לא יודע אם זו מסעדה של 2 כוכבי מישלן באמת, אבל אם כן... היא זולה.

אבל, יו קנואו, זה כמו להסביר סקס לבתול...

הם לא שני כוכבי מישלן רשמית, אבל אחרי שאכלתי בשני כוכבי מישלן שונות, הם לגמרי שם, לדעתי. באמת. כמובן שעניין של טעם ויש לי זוג חברים  שהתלהבו פחות ממני, אבל שאר האנשים (כולל אותי) הסכימו שזו כנראה מסעדת השף הכי טובה הארץ. בשירות, בחוויה  ובעיקר בטעם והיצרתיות באוכל. חומרי גלם מן הסתם מגיעים בבוקר, אין אחסון ואין דברים שנשארים למחרת. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 14 שעות, סלע כתב:

איזה כיף לי שלא מעניין אותי טעמים ואווירה

אז אתה יושב בחושך ואוכל לחם אחיד עם מרגרינה?

בנושא לחם אחיד ומרגרינה. KFC פתח תקווה.

הגעתי, המקום היה מפוצץ, חיכיתי 40 דק להזמנה.

בסוף הסתבר שהזמנה הייתה כבר מוכנה, רק לא הודיעו.

הצ’יפס היה קר, העוף יבש, הציפוי מלוח מדי.

אולי בגלל שזה היה יום שישי אחה"צ, לא יודע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 15 שעות, סלע כתב:

1000 שקל לזוג בשביל דוגמיות המזון המצולמות?

מה, יש יחס הפוך בין המחיר לגודל המנה?

אחרי ארוחת דוגמיות כזו אני עוצר באסא בית דגן.

צריך לחזור הבייתה על בטן מלאה, לא ככה?

אתה אדם מספיק אינטליגנטי בשביל להבין איך זה עובד מבחינה כלכלית, אז בוא נרד רגע מהדיבור הזה של השכונה ונפרק לגורמים:

האלף שקל האלה מכסים את עלות החומרים (שנרכשים כאמור מדי יום) ושכר הטבחים. הרבה טבחים, מעט סועדים, ובד"כ שעות עבודה מוגבלות. זה א'.

ב' - הטעות העיקרית שעושים רוב השוקלים-ללכת/שורקים-מהיציע זה להתייחס להנ"ל כמסעדה ולא כחווייה. הרי גם טיסה של חצי שעה מעל הרצליה או כמה סשנים של צלילה עולים סכום דומה - אבל שם לאף אחד אין בעיה עם זה, נכון? לנסוע שלוש שעות לאיזה צוק בגליל כדי לקפוץ ממנו עם מצנח ולסיים תוך עשר דקות זה סבבה - חווייה! פה אתה יושב שעתיים-שלוש, מקבל שירות אישי צמוד ואוכל שכנראה לא תטעם יותר בחיים, אבל פתאום יקר לך.

ג' - עכשיו שהבנו שלא מדובר ב'ארוחה' או ב'מסעדה' אלא פשוט בחווייה שבמקרה כוללת משהו אכיל, אפשר לומר בבטחון שכן, קח בחשבון עצירה במקדונלדס (או אסא) בדרך חזרה, או שפשוט תאכל משהו קל בבית לפני שאתה בא. זה לא המקום לשבוע בו, אלא מקום שבאים אליו לראות אמן בפעולה - בדיוק כמו לראות נגר, נפח, שחקן כדורגל, או להקה בהופעה. יש אנשים שאפילו טסים בשביל זה לחו"ל ומשלמים על כך הרבה יותר מאלפייה. אני מניח שארגנת כמה נסיעות כאלה בעבר.

מעל הכל - אלף שקל נשמע כמו מספר גדול, פסיכולוגית. את מה שניקו תיאר אפשר לחוות באירופה תמורת 100-200 יורו, וסכום כזה איכשהו הרבה פחות כואב להוציא בגלל שיש בו פחות ספרות. זה לא משהו שעושים כל יום, ואישית לא הייתי טורח כי זה לא הקטע שלי, אבל לא צריך לזלזל במי שהולך לשם. אם היד משגת וכל הצרכים האחרים בפירמידה של מסלואו כבר הושגו - שיהיה לבריאות. אתה יכול להישאר באסא, כל מקום והקליינטורה שלו.

• אהבתי 5
פורסם

לטריגר יש גם את פאט קאו בצפון דיזנגוף שזה אחלה המבורגר לטעמי (לא מתיימר להיות מבין גדול אבל בינתיים גם כל הביקורות ששמעתי אן קראתי היו טובות).

למי שמחפש חוויה קולינרית נחמדה במחיר יותר נמוך, ממליץ על שאראק בבן יהודה. התפריט משתנה ומבוסס על מנות דגים עם שילובים די מעניינים. יש הפי האור והנחה על כל התפריט במהלך השבוע. בתמונה אנילוטי תירס שאישית מאוד אהבתי (מנה שלא יצא לי לטעום לפני)

0_IMG-20220704-WA0027.jpg

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נחזור להמלצות.

דרים נמו בחיפה!

מסעדת ים לא כשרה.

אחת הטעימות ומהנות שזכיתי לדגום.

הבן שלי בן 16 ומגיל 11 הוא מבקש שניקח אותו ליום ההולדת לשם.

ממש לא יקר טעים ומנות ענקיות.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם (נערך)

מתחבר ליוקר מחירים ולטיב האוכל בהאדסון, 

מנת ״חלונות ניו-יורק״ שלהם היא שלמות כמנה ראשונה. נקודה.

עדיין לא זול.

מבחינת מסעדה קצת אחרת ובאיכות טובה פלוס, 

נאמוס בהרצליה (במרינה) היתה לא זולה, אבל מפתיעה מאוד בטעמים,

ישבנו על הבר עם ברמנים אלופים שהסבירו ודאגו,

האוכל טרי מאוד ומשחק עם מרקמים וטעמים.

שווה בדיקה, תכינו את הארנק.

אני צפוני, אז שמעתי המון על ״פיטמאסטר״ בצומת אלונים, 

לא היה אחד שלא שיבח, כולל כמה קארניבורים שאני מאוד מעריך,

אם כבר בשר, אז ממש ליד בקיבוץ יש את ״אסאדו-בר״ עם בשר שמבושל בסגנון ארגנטינאי קלאסי (פרה פתוחה לשניים מעל אש…) ולא רחוק משם ברמת-ישי יש את ״לימוזין״ המצויינת והותיקה עם בשר שתמיד טוב, אין נפילות ואין הפתעות. ויש להם גם אחלה אתר לקצביה שלהם.

דיברו על פלאפל, אז מי שבחיפה - פלאפל ארמון

מי שבקריות וצפונה - הפלאפל התימני במרכז קרית מוצקין

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• אחראי פורום
פורסם

יצא לאחרונה לאכול כמה פעמים בביסטרו מיכאל במושב לימן.

מקום קטן יחסית, עובדים רביעי-שבת ומ-18 בלבד כך שצריך להזמין מקום שבוע - שבוע וחצי לפני, מינימום.

תפריט קבוע מצומצם יחסית אבל כעשר מנות ספיישל מתחלפות ואנחנו מוצאים את עצמנו מזמינים בעיקר מהן.

שילובים מאוד מוצלחים של דגים, ירק חי/מבושל וגבינות, המון טעם ועומק למנות.

בערך 300 ש"ח לסועד כולל אלכוהול. 

עוד מקום שנדגם פעמיים לאחרונה הוא שאטו דה רואה במעיליא.

המבנה בלב הכפר, עתיק, משופץ ומהמם.

להבנתי יש גם לינה במבנה אבל לא חפרתי.

תפריט על קו מעניין של איטלקי אבל לרוחב, לא הסטנדרט המשעמם.

סביב 250 לסועד.

טובה מאוד אבל מול מיכאל היא מפסידה.

אני לא מהמצלמים, אז דמיינו בעזרת גוגל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

KFC פתח תקווה.

הגעתי, המקום היה מפוצץ, חיכיתי 40 דק להזמנה.

בסוף הסתבר שהזמנה הייתה כבר מוכנה, רק לא הודיעו.

הצ’יפס היה קר, העוף יבש, הציפוי מלוח מדי.

אולי בגלל שזה היה יום שישי אחה"צ, לא יודע.

תקשיב לדוד, עצה מכול הלב. אחרי גיל 30 צריך לאכול KFC בצורה מתונה ביותר, לעיתים רחוקות, ולהיות מוכן למה שיבוא.

נכון שזה טעים, אבל השמן... יש גבול.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש איזה סרטון שלקחו דלי כנפיים של kfc, שמו בכזה מכבש תעשייתי ומחצו את זה, נשפך מזה שמן בכמויות. והם בטח משתמשים בשמן הכי זול שמותר לבשל בו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...