Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה אוונסיס 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ברכישת רכב יד 2 וחבר המליץ לי על טיוטה אוונסיס 2009.

יש למישהו מושג למה הרכב הזה נמכר בזול יחסית למחירון שלו?

מה הסיבה שהשוק שלו כל כך חלש?

אשמח מאד לשמוע קצת ממי שמכיר.

תודה רבה

פורסם

רכב מנהלים בן 11..
מי שמחפש רכב בתקציב הזה, כנראה סופר גם עשרות שקלים של תחזוקה בחודש ( כולל דלק ) ויעדיף רכב משפחתי רגיל.
רכב מנהלים עם מנוע 2.0 צורך קצת יותר דלק, טסט עולה קצת יותר, אולי אפילו חלקי חילוף ( אוונסיס יותר נדירה מקורולה ).
ולכן נוצר המצב שקורולה נמכרת במחיר יותר גבוה מאשר אוונסיס מאותו השנתון.
אם תקנה אוונסיס, תהנה מרכב יותר נוח, מרווח, חזק. אבל תשלם 250-350₪ יותר כל חודש.
אין שום בעיות אמינות באוונסיס, היא ברמה של קורולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רוב האנשים לא מבריקים במיוחד. הם ניזונים משמועות, שטויות, ומה שיש אצל השכן.

אין להם בעיה לפסול רכב כי הוא צורך 1 ל 12 במקום 1 ל 13  בדלק, או בגלל שהטסט שלו יקר ב 300 שקל.

האוונסיס מרווחת , נוחה, חזקה מהקורולה. אני גם אלך רחוק ואגיד שהצריכת דלק שלהם היא די דומה כי לאוונסיס באותה שנה יש גיר רציף לעומת אוטומט 4 הילוכים בקורולה. 

ואגב היא ממש לא נסחרת נמוך ביחס למחירון, אולי רק רכבי פח עם עבר ליסינג.

כשאני חיפשתי אחת כזאת עד 35 אלף, רכבים שמורים עם קילומטראז נמוך היו נחטפים במחירון מהר מאוד

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם אתם ממליצים על טויוטה אוונסיסGLI S אוט' 2.0 (150 כ"ס) שנת 2008?

פחות מענין אותי צריכת דלק, יותר עלויות טיפולים ואמינות.

והאם יש רף קילומטרז' שלא כדאי להתעסק איתו?

פורסם

האוונסיס בעצם בנויה בחלקים פנימיים זהים לטויוטה ורסו (סתם לשם המחשה, אני בפאביה 08' קניתי חלק מפירוק של ג'טה 10')

ולגבי אמינות- לסבא שלי יש כזה כמה שנים עם 0 תקלות למעט טיפולים שוטפים (במורשה-זמיר בירושלים).מאוד מרוצה!.

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

• תוכן חדש...