Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמה M5 בארץ...אחת מהם נמצאת בירושלים אצל חברים של חברים

הM5 החדשה הוזמנה כבר וכאמור לא יודוע אם היא כבר כאן או לא

מישהו יודע משהו לגבי M6 החדשה?

1.8T 8)

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

m5 אורגינלית צריך שיהיה לה חוץ מ-4 אגזוזים מאחורה וקיט M מקדימה גם לוגו של M על הפח של הרכב איפה שנמצא המנוע (אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה ברכב אבל אני מקווה שתבינו על מה אני מדבר)

יש כבר אחד עם 645 שחורה שהוא גם שדם לה 4 אגזוזים וחצאיות של M וכמובן שהיא לא מקורית כי אין לה את החלק הזה.

וגם ראיתי סדרה 3 קבריולה כסופה עם דלתות שחף עם חיקוי די מוצלח ל-M3 ושוב לא היה את הכיתוב M על האיזור שאני מדבר עליו.

ואגב יום רביעי עבדתי באולמי דימול (מי שמכיר ברמת גן ליד סיטי טאוור) ושירדתי לחניה זיהיתי את הגראנד צ'רוקי החדש (עם סיומת 28 שאומר שזה לא ייבוא אישי) ויגואר דיימלר מאמצע שנות ה-90 (לא יודע איזה שנה במדוייק)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ל-M5 E39 אין זימים על הקשתות(המקום שאתה מדבר עליו).וזהו גם לא סממן לאותנטיות, ישנה יחידה או שתיים של רפליקות M3 E46 בארץ עם הזימים האלה.

הסימנים העיקריים הם גריל קדמי שונה עם שולי כרום גדולים יותר מסביב לכליות, ספוילר שפה קטן בצבע הרכב,ופגוש אחורי מיוחד עם 4 יציאות מפלט.

ישנן גם מראות ב"עיצוב M" וחישוקי חישור כפול במידת 18' שהיו ייחודיים לה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

הייתה לה במקרה 4 אגזוזים

ויש חיכוי מושלם של הSL 55 AMG בצבע כסוף שאין לה סמלים בכלל יכול להיות שזו זו

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
נצפתה היום במפגש של מועדון ה-5 פיז'ו 205 cj , למי שלא מכיר 205 קבריולט עם מנוע 1.4 .

אני לפני שנה רציתי לקנות את האוטו מהבעלים הקודמים אבל האוטו היה מוזנח מאוד והוא רצה 6 אלף ש"ח מעל המחירון ! :screwy: :screwy:

הטענה של הבעלים הקודמים היתה שהוא רכב יחיד בארץ הקודש מהסוג הזה, וגם הבעלים הנוכחיים אומר שהיא היחידה בארץ..

האם מישהו יודע אחרת , כלומר מכיר עוד איזה 205 cj בארצנו??

אני מכיר אישית פיג'ו 205 Cj 1400 חדשה במצב מצויין, לאחר שיפוץ .. רכב מאוד חמוד

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
הייתה לה במקרה 4 אגזוזים

ויש חיכוי מושלם של הSL 55 AMG בצבע כסוף שאין לה סמלים בכלל יכול להיות שזו זו

היום בסביבות 2 בלילה ראיתי AMG SL 55 כסופה, קבריולט בטילת בת-ים, רכב מרשים מאוד!!!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

רתה יודע שכל sl הוא C+C אבל לא משנה. בקשר ל Sl בחתונה אני לא חושב שהיא amg כי מעל ה- vent בצד צריך להיות כתוב v8 ושם לא היה כתוב וקשה לי להאמין שמישהו יוריד את זה. כנראה שזאת sl500.

פורסם

טוב אז החיכוי של ה M6 השחורה

050827_145559-1049_8003.JPG

ואם אני לא טועה זו ה SL שדומה בחיצוניות שלה לAMG

silver551ga.jpg

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

רגע אתם מושכנעים שמדובר בזיוף? לי זה נראה, לפחות מהזווית הזו, כמו הדבר האמיתי.. (אני מדבר רק על הבימר.. ה sl היא מדגם 500 מכיוון שכמו שמישמהו אמר כאן, אין לה את סמל ה-v8 מעל פתחי האיוורור)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני לא יודע למה אתם פתאום בטוחים שמה שהוא ראה זה חיכוי, אם מה שאני ראיתי בבת-ים היא אמיתי (אני משוכנע שהיא כן!) אני חייב להגיד שזאת אחת המכוניות המרשימות ביותר שיש, היא רכבה מאוד ונמוכה מאוד, בקיצור פצצה אמיתית

Big Chevy

וכן, ברור שאני יודע שהיא CC אבל התכונתי לזה שהיא הייתה עם גג פתוח..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בקשר לV8 יש מצב שהוא הזמין בלי סמלים, אבל אני לא יודע אם זה מגיע רק בלי הסמלים מאחורה או גם בלי הסמל בצד של הV8 קומפרסור

פורסם

צילמתי מיצובישי "mirage" לפי שמה האירופאי או האמריקאי מה שנדיר בה כל כך זה שהיא גירסת

ההאצ'בק 3 דלתות ולא יובאו מהדגם הנ"ל לארץ.

תמונה מקדימה:

IMG%5F1453.JPEG

והנה תמונה מאחורה:

IMG%5F14523.JPEG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...