Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגם/גרסה נדירה/בודדת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 796
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משעמם לי אז אצטרף לשרשור :-P

ביום שישי ראיתי גרנד צ'ירוקי דנדשה בצבע בז'-זהוב מטאלי (מרשימה במציאות יותר משציפיתי), SL500 (דור קודם מטאלית) ןH2 שחורה.

פורסם

איפההה? ראיתההה קרייזלר ניאון קופה?(זה היא בטוח DODGE)

אני מצאתי ניאון יבוא אישי למכירה:| גירסה אחי נמוכה אין אפילו חלונות חשמל....וגלגלי 13" ו4 ברגים..(הבן אדם קצת דפוק רוצה עלי 15 אלף:|) עם היו לי 10 אלף האיתי קונה:((ניראה לי שהוא היא מוכר ב 10.אלף....)

א עם מישהו רואה ניאון ידני תגידו לי :)

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
נצפתה היום במפגש של מועדון ה-5 פיז'ו 205 cj , למי שלא מכיר 205 קבריולט עם מנוע 1.4 .

אני לפני שנה רציתי לקנות את האוטו מהבעלים הקודמים אבל האוטו היה מוזנח מאוד והוא רצה 6 אלף ש"ח מעל המחירון ! :screwy: :screwy:

הטענה של הבעלים הקודמים היתה שהוא רכב יחיד בארץ הקודש מהסוג הזה, וגם הבעלים הנוכחיים אומר שהיא היחידה בארץ..

יכול להיות מאוד שהיא היחידה בארץ, אבל זה בכלל לא מעניין/ רלוונטי, כי יש בארץ די הרבה מהאחות הבכירה שלה (CTI) אז בשביל מה בכלל להתעסק עם CJ? במיחד אם הוא רוצה 6K מעל המחירון לרכב מוזנח.

קנה לך CTI ותהנה ממנה יותר.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמנם יש כארבע יחידות כאלו בארץ אולם זו הראשונה שיובאה על ידי. הייתי צריך לעבור הומולגציה ועמדה 1 בחולון. כיום היא מעל 780,000 ק"מ! שיפוץ מנוע מלא אחד וראש לפני מספר חודשים.

עברנו הרבה הרפתקאות איתה ועדיין משרתת כמכונית עיקרים. במשך שנה "בגדתי" בה עם אחות צעירה משנת 1991 אבל מכרתי . בתור מתמחה ב-BX אני יכול לציין כי יש לי טענות רבות ליצרן אבל בכל זאת יש לה משהו. אה היא לא "ספורטיבית"..אבל נקייה מעשן!!

BX19 break1.jpg

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

גבירותי ורבותי, נצפתה M5..! (לא החדשה, הדור הקודם..)

M5 בארצנו!

הייתכן?

זיהיתי אותה ע"פ ארבעת האגזוזים הבולטים..

הייתכן שמישהו "השתיל" ארבעה אגזוזים הדומים לאלה של הM5?

האם יש M5 בארץ לידעתכם? מישה מכיר?

אור.

פורסם
יש אדם אחד ויחיד בארץ שהזמין M5 חדשה מהסוכנות , לא יודע אם הוא קיבל אותה עדין .

למיטב זכרוני, בפורום נאמר כי הוזמנה רק M6 אחת, ולא M5. בנוסף, נאמר כי המזמין אמור לקבלה בסביבות אוקטובר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...