Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייקר מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

השייקר הישן שלנו (מותג שקר כלשהו) כבר די עייף

מיפש המלצה על שייקר טוב, שמספיק לפחות לכמות של 4-5 כוסות גדולות

אשתי נעולה על נינג'ה אבל מרגיש לי שהVFM שם נמוך במיוחד, כי משלמים על המותג

התקציב גמיש

אשמח לשמוע המלצות / דיס

תודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני חושב שבנינג'ה אתה משלם בעיקר על המותג.

לפני כחודשיים רכשנו את הבלנדר הזה:

https://www.traklin.co.il/מוצרי_חשמל_למטבח/מעבדי_מזון_בלנדרים_וקוצצי_ירקות/בלנדר_chromex_ch-1015_כרומקס?gclid=EAIaIQobChMIu8O3_Jve6gIVQp3VCh3BdAEjEAQYASABEgKcjvD_BwE

חזק ומצויין ומתמודד בקלות עם כל סוגי הפירות וגם פירות קפואים ישירות מהפריזר.

עומד בכל הדרישות שלך.

רכשנו בזמנו ב- 400 שקל באחת מהרשתות הגדולות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלנו במתנה את הנינג'ה ואין לי מושג כמה זה עולה, יש לנו אותו שנה והוא מצויין. הבאסה היחידה זה כשהוא עובד יש רעש של שיפוצים בכל הבית, במיוחד אם שמים בו דברים קפואים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

גם לי יש נינג'ה, עושה את העבודה מצויין אך באמת מרעיש באופן קיצוני. נקודות לטובת הנינג'ה- 1000וואט זה חזק(לבלנדר שולחני אישי כזה), והוא מפרק הכל.

אני לא יודע כמה המתחרים באותה הקטגוריה מרעישים, אך אם אתה מתכוון לכתוש קרח ושות' אז לפי מה שהבנתי בלנדרים של 300וואט למשל, לא יעשו את העבודה.

לגבי vfm כנראה שכמו שענו מעליי, תשלם על המדבקה. אך כיוון שמדובר בסה"כ ב 400ש"ח אז קניתי ולא עשיתי מחקר מעמיק.

דבר נוסף: 4-5 כוסות גדולות זה לפחות 1500מ"ל. בנינג'ה הסטנדרטי יש כוס של 500מ"ל ו 650מ"ל(לא בקיא בנפחים של הנינג'ות היותר גדולות). אולי מה שאתה מחפש זה לא בלנדר שולחני קטן, אלא משהו יותר מאסיבי- כמו הכרומקס שהציעו פה.

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם

יש לך מיקסר עם מתקן "מהירות גבוהה"? אם כן, אפשר לקנות כוס בלנדר שעולה בסביבות 200-250 ש"ח לפלסטיק שעובד מצוין, קצת יותר לזכוכית אם אתה מתעקש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...