Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי שום קשר לחוקים מצחיקים ותקנות שמבדילים בין שני כלי רכב כמעט זהים.

אני חושב שאחריותו של כל נהג בכל רכב מנועי להחזיק מטף תקין של 1 או 2 ק"ג לפחות.

סה"כ אתה מסתובב עם מצבור חומרים דליקים באופן שהם עלולים להיפגע ולהתלקח באופן פתאומי.

לא כל דבר צריך להיות קשור לחוק אלא לקצת שיקול דעת.

באותו אופן שהיו לי אפודים זוהרים בכל רכב לפני שמישהו בכלל שמע על זה בארצינו, וקסדה ברכיבת אופניים כנ"ל.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עמוס איך ואיפה אתה מקבע את המטף ברכב? אני מדבר על מטף 2 קילו. 2 קילו זה האבקה בפנים, המטף עצמו שוקל איזה 5-6 קילו, הוא בגובה כ 40 ס"מ וקוטר כ 10 ס"מ. די גדול ואין לו מקום מתאים ברכב. 

פורסם

צריך לבדוק גם מה היעילות שלו בשטח. בפעם האחת שבה הייתי עד לשריפת רכב (דומני 207) המטפה שהביא מישהו מרכב סמוך לא היה יעיל יותר ממכשיר לשטיפת עציצים. הדבר הזה בער עד שהגיעה משאית כיבוי, ואז זה היה עניין של שניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

עמוס איך ואיפה אתה מקבע את המטף ברכב? אני מדבר על מטף 2 קילו. 2 קילו זה האבקה בפנים, המטף עצמו שוקל איזה 5-6 קילו, הוא בגובה כ 40 ס"מ וקוטר כ 10 ס"מ. די גדול ואין לו מקום מתאים ברכב. 

בדרך כלל קושר את המתלה קיר שלו מתחת למושב הנהג.

ככה מותקנים מטפים מקוריים של יצרני הרכב.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

צריך לבדוק גם מה היעילות שלו בשטח. בפעם האחת שבה הייתי עד לשריפת רכב (דומני 207) המטפה שהביא מישהו מרכב סמוך לא היה יעיל יותר ממכשיר לשטיפת עציצים. הדבר הזה בער עד שהגיעה משאית כיבוי, ואז זה היה עניין של שניות.

לעיתים קרובות נמכרים מטפי צעצוע כמתאימים לרכב.

או שאנשים טועים, פותחים מכסה מנוע על מנת לכבות ובפועל מספקים חמצן להגביר את הבערה. צריך למשוך את ידית הפתיחה אבל לא להרים את המכסה.

20161211_093112.jpg

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

לעתים קרובות נמכרים מטפי צעצוע כמתאימים לרכב.

או שאנשים טועים, פותחים מכסה מנוע על מנת לכבות ובפועל מספקים חמצן להגביר את הבערה. צריך למשוך את ידית הפתיחה אבל לא להרים את המכסה.

מטפי צעצוע = מטפי קצף.

זו לא טעות. זהו נסיון לגרום אבדן גמור/להלכה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני רוצה לכתוב כמה מילים:

אנחנו לא בגן ילדים, ולא במדינה קומוניסטית בה כל המחירים בפיקוח.

לדוגמא, חידוש דרכון במשרד הפנים עולה 150 ש"ח. 

אם שכחת לחדש את הדרכון, הגעת לשדה תעופה ושעה לפני הטיסה גילית שהדרכון לא בתוקף - יש לך אפשרות לחדש בשדה. אבל זה עולה איזה 1500 ש"ח. כי באותו רגע הצורך שלך בדרכן הוא גבוה ויש לך נכונות לשלם את המחיר הזה.

היה לך מספיק זמן לפני הטיסה לבדוק את הדרכון אבל לא עשית עם זה כלום. אז אתה משלם.

בדיוק כמו בטסט, הצורך שלך באיביזר רישוי כזה או אחר הוא גבוה ובשביל לסיים את הטסט אתה מוכן לשלם עליו יותר.

יכלת להכין את האוטו לפני טסט, לא עשית את זה. 

בקיצור, תלמד את החובות והזכויות שלך, תגיע עם רכב מסודר עם כל הדברים הנדרשים ולא תצטרך לשלם מחירים גבוהים.

אם לא עשית את זה, אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך. זה לא גן ילדים. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...